Bildiğiniz üzere günün yorgunluğunu ılık bir duş ile atar insan ve malumunuz havalar ısındıkça hergün duş almak gerekir oldu.Akşam stres içinde eve geldiniz,yemeğinizi yediniz ve haberleri izledikten sonra ılık bir duşu hak ettiniz.Duşa giriyorsunuz, kapıyı kapatıp banyo vaziyeti alıyorsunuz, ardından perdeyi çekip duşa başlıcak iken oda ne......Perdeyi çekmeniz ile havalanan kocaman bir eşek arısı!(tahminen serçe parmak büyüklüğünde). Muhtemelen akşam üzeri banyonun havalandırma penceresinden içeri girmiş. Duşta o vaziyette eşek arısı ile başbaşasınız.Yarım saat önce bu anlattıklarımı yaşadım ne yazikki.Arı havalanması müteakibinde üstüme doğru bir hamle yaptı ancak gayri iradi hareketim ile uçarak kapının tam önüne yere kondu.Plan yapmaya başladım tabiki.Havalanır ise havada terlik ile tek bir hamle yapma şansınız var, ardından arıya yem olursunuz.Üstüne boca etmek için bir kova sıcak su doldurdum ancak yine havalanabilir ve o sinir ile yem olmak kaçınılmaz olabilirdi.Kapıyı açarak hızlı bir biçimde dışarı kaçmayı deneseniz kapıya yakınlığından dolayı yine panik yaparak yem olma ihtimaliniz büyük. Yavaş hareketler ile peştemale bir hamle yaparak aldım, (acil bir durumda dışarıya o vaziyette çıkmamak için), terliği elime aldım, arının panik havasından çıkarak ortama uyum sağlaması için sessizce bekledim (muhtemelen 10 dakika), ardından kapıdan dışarı çıkma amacı ile yavaşça kapıya yöneldim ancak arı durumu anlayarak hareketlenmeye başladı, ardından havalandı......Neyseki üstüme doğru değilde duvara yöneldi ve konmaya çalışılır iken ben hamlemi yaptım.Vahim dakikalardı.Halen etkisindeyim