Alıntı gizemlisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende çocukluğuma geri döndüm. çok güzel bir yazıymış benim aklıma gelen pazar günleri trt de tabi tek kanal olduğu için pazar konseri vardı .klasik müzik yayını yapardı.bitmek bilmezdi akabinde karaşimşek çıkacak diye beklerdim.ne uyuz olurdum o programa belki de pazartesi sendromunun özellikle 80 kuşağını etkileyen kısmının en büyük sorumlularından biri de bu pazar konseriydi. (pazar günü dinlenemedik ki pazartesiyi sevelim)

Sana tamamen katılıyorum. Bendeki pazartesi sendromunun sorumlusu Pazar Konseridir. Hala bu yaşımda Pazar günleri o saatlerde aklıma Pazar Konseri gelir ve bunalıma girerim.
Nedendir bilmiyorum ama bizde banyoyu pazar akşamları yapardık. : ) Sanırım o zaman şofben pek olmadığı için annelerimiz su ısıtıp bizi yıkadıklarından bu böyleydi.
Çocukluğumun belli bir kısmında evimizde su yoktu ve bütün mahalle çeşmeden doldurmak zorundaydı. Elimizde bidonlarla su taşırdık.
Bütün mahalle çocukları Sinek ilacı sıkan arabanın arkasından koştururduk. Duman arabası geldi diye ne sevinirdik.
Gazoz kapağı, çivi, futbolcu kağıtları oynardık. Eve girmezdik biz. Şimdiki çocuklar hem şanslı hemde şanssız.