Tabiki, 75bg likler 1YTL ye giderken![]()
abnew abi sen arabayı günlük 7,5 ytl ye kiralayıp kullanıyormuşsun
Tabiki, 75bg likler 1YTL ye giderken![]()
yok seni kandırmışlar 75 likler günlük 80 ytl ben kiralıyom heheheheheheh
80YKR olmasın![]()
puntonun önüne portakal resmi yaptırdınmıbak öyle daha ii olcak böyle kötü yaw eheheh
görürsün yakında yapıp koyacağım resmi
milletin işi gücü benim arabanın rengi yaa
senin arabanın kırmızısı gerçek egzotik kırmızı değilmiş aslında mor gibi bişey o ne renk öyle ya
ne o düğüne mi gidiyorsun hoparlörleri de bagaja koymuşsun ???
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
evt düğünlere gidiyorum para kazanıyorum valla
multijetler patlıyomuş![]()
senin arabayı fazla önemsememişler satarken nasıl olsa sahibini tanıyoruz diye motor koymamışlar o üstündeki mobilet motoruymuş
Mehmet şu jant kapaklarını ver de biraz takalım![]()
abi avatara motor resmi koyayım diye arabanın motorunu indirmişsin şimdi de taş devri versiyonuyla sürüyomuşsun arabayı doğrumudur![]()
Yok canım senin fireyi taktım haberin yok mu![]()
Hocam FIRE a laf yok.O ne öyle gır gır dizel mi kullanacağız?(gerçi artık multijet te çıt yok ama...)
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
aracın gitmiyormuşta önüne çekmesi için beygir bağlamışsın doğrumu
Yok canım senin araç çekiyormuş onu![]()
Ne pis araç öyle sanki 1 yıldır yıkanmamış![]()
Arda, aracın sana kafayı yedirtmiş çekmiyor diye! Kendi kendine pislik mesajı atarken görmüşler seni![]()
![]()
abi ne iş kendi arabana laf atmışın![]()
Konu dagored tarafından (27/03/2007 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
Arda kısa devre yapmış![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
microab abi senin arabayı hurdadan alıp sanayide yaptırmışsın öyle bi duyum aldım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri