memet abiii takmışın zenci jantlarını ama memleket angara renkte beyaz ne iş özentimi var zenciliğe
Selçuk bir dedikoduya göre senin arabanın kaputunun altında motor yokmuş iman gücüyle götürüyormuşsun ,Birde hava atıyon puntom var diye
Not : Aman arkadaşlar sözlerden alınan varsa lütfen belirtsin vede bir daha bu topice yazmasın lütfen![]()
memet abiii takmışın zenci jantlarını ama memleket angara renkte beyaz ne iş özentimi var zenciliğe
Ne yapalım ertan senin gibi paris hilton zevki yok ... Bir heves alıp sonra satmak
Araban hava kaçırıyormuş ölemi ,sakız bas kaçak yerlerine![]()
mehmet abi senin arabanın arka tarafında koltuk yok ,oturanlar bağdaş kuruyor![]()
selçuk senin arabayı italyadan geri çağırmışlar,fiat tarihinin en kotu gp si seçilmiş
arkadaslar konuyu ben hortlattım ama inanın okudum her mesajda gulmekten oldum,mehmet abinin de dediği gibi bu duruma kırılan arkadaşlar var ise bildirilerse en azından daha dikkatli oluruz![]()
Adamım sonradan sis takmışsın. Utanmamışsın bir de koca koca imza yazmışsın. Yani ceza yesen üzülmicen di mi?Ama sana cezayı sis açık diye kesmezler. Sonradan sislenmişsin diye keserler
![]()
cihan hla arabamda chip var diye yana yakıla ortalarda bağrıyorsun be kardeşim...araban peugeotla baş edmiyo...boy bgoy fark yiyorsun.
murat abi abarth stickerları yapmakla araba abarth olmuyo![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozan ,senin arabayı fiat dha once kaza yapmıs aracların cıkma parcalarından imal etmiş![]()
ne o herkez birbirinin aracını kötülemiş ne öğle bence heppinizin aracı kötü ne rengi reng ne janttları jantfiat nerde cıkma parca varsa araclarınızı onlarla toplamış
allahtan gp yok ha onca kişi ne derdi acaba![]()
Yusuf bey sizin arabada 2 beygir onlarda önde arkada armalarda galiba.![]()
abı bırak ya mılletın arabasına camur atmasenın arabanda orjınal hava fıltresı bıle yok
her tarafı yan sanayı arabanın
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mustafa;far ayarını en yukseğe almışın,beyaz ampülleri millete xenonum var diye yutturuyosun bu kadarda olmaz![]()
tolga sende su tamponundakı park sensorlerini kırmızıya boyat ne oyle be 4 tane siyah nokta delık gibi![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
ercan aracın badykit diye bağırıyor badykit'siz çok gıcık
cam kromaj cıtalarıda kırmızı arabayı cok kotu yapıyor bence siyah olsa daha guzel olurdu ama o ne oyle ya mınıbuscu gibi...
ercan arabanın motoru dandik gitmişin bide jant mant takmışın yuh yani
Ne Mutlu Türküm Diyene!
senin araban ne be oyle camurlugu kopar cıkar yapistırırsın dıkkat et de elınde kalmasın kanka...
ercan senin arabanın neden kapı kolları ve aynaları siyah yoksa onlardamı çin malı ? ehuehueuehueh ''unutmadan benim gp yok''![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri