Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Www.grandepuntotr.com

Ömer Prut
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Uzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 22

femoli ve ALTARKILIC

1. Genel mesaj yoluyla küfür (kısaltmalar dahil), hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek: 10 gün süreli uzaklaştırma

Bu madde uygulanmıştır...

microab başka iki arkadaşları banlamış aynı nedenlerle..
    kıstas yapıyorum da...
    hani ben önyargılıyım ya...
    bende kıstas ve bulunulan ortam içindeki olay ve durumlar iyice detaylandırılmadan hiçbir zaman önyargı oluşmaz...
    benim adaletimde erdiyılmaz ı moderatörlükten uzaklaştırırdım ayrıca...

e tabi bu benim düşüncem...

sadece kukart ın 10 gün banlanması benim sitenin samimiyet ve adaletine inancımı biraz sağlamlaştıracak..

ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

uzun ve buremir size laf anlatilmiyor cidden buremirin dedigini otur gene oku demis ki sen bana ters ters cevap verdin ve sana patlayinca uyari aldim gibi bise demis ki buna hakki varmi allah askina elinizi vicdaniniza koyun kendi yaptigini dile getirmis iste.buda olayi acikliyor herhalde bana patladigi icin olmus demek ki kendi dile getirmis zaten yazdiklarimizi biraz daha gozden gecirelim daha dikatli okuyalim olmaz mi pc basinda da ugrastirmayin beniefendilik yapiyorum iliman yaklasiyorum buyugumsunuz diye ama hala yangina korukle gidiyorsunuz hala karsi tarafi kiskirtiyorsunuz...
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Ben, bilgi almak ve bilgi edinmek konusununda bu kadar profesyonel, forum arkadaşlığı konusunda ise bu kadar samimi bir site görmedim.GPTR ın her aşamasında az çok ben de vardım katkım olsada olmasada.Bu siteye emek veren birçok kişiyi tanırım gerek üyelerden gerekse denetçi ve yöneticilerden.Bilgi akışı konusunda ne kadar profesyonel olunduysa samimiyet ve güvenin sağlanabilmesi için de bir o kadar amatör ve sıcak olunmuştur bu sitede.Zaman zaman ister istemez hatalar yapılmış, yanlış kararlar da alınmış olabilir.Devletin her kademesinde hatalar yapılırken bizlerin (üye-yönetici) hiç hata yapmaması hayalcilik olurdu.Ancak yapılmış olsun ya da olmasın bu tarz hataların, rant, kayırma, akraba olunma gibi kelimelerle değerlendirilmesini ben kesinlikle kabul etmiyorum ve sitede gerek GPTR a gönülden destek veren üyelerin gerekse yönetimdeki kişilerin bilerek ve isteyerek yanlış bir harekette bulunabileceklerine inanmıyorum.Zaten bu kişileri forum, kendi kendine üyelikten ya da yöneticilikten uzaklaştıracaktır.

Konunun açılma sebebine gelince, Uzun ve Kukarta verilen cezalar ortak görüşmelerin sonucudur.Bu cezalarda önemli olan nokta, tartışmaları kimin başlattığı idi.Gerilim yaratan mesajların silineceği zaten önceden tarafımdan söylenmişti ve bu tarz mesajlar yazıldıktan sonra da ben sildim.Burada kesinlikle amatör ya da adaletsiz olduğumu düşünmüyorum.

Eğer Uzun, örneğin bana 10 gün verdiniz Kukarta da bari 2 gün verseydiniz deseydi belki bu tartışılabilirdi ama aynı cezanın Kukart için de istenmesinin hiç ama hiçbir tutar yanı yok bana göre.Zaten böyle bir durumda ben de yönetimde olmam.

Ben en eski üyelerden biri olsam da moderatörlük konusunda yeniyim ve hatalarım da olabilir.Bu konuda eleştrilere açığım.Ancak adam kayırma, rant ve benzeri kelimeleri hiçkimse şahsıma söyleyemez...

4. Bu mesajı için 7 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Her ne kadar sana karşı olanı forum avukatlığı ile suçlasan da senin bu konuyu buraya yazman her okuyana cevap hakkı doğuruyor...Ayrıca kendin sormuşsun neler düşünüyorsunuz diye?Ama fikirler uyuşmayınca kelimeler sivrileşiyor...Ne diyelim..
    Sen bilirsin deyince kavga çıkmazmış...

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Bu nasıl bir üslup yahu?

Hayır yazmayım dedim ama maksadını aşan cümleler-ithamlar.
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı Uzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun nickLi üyemize;

1. Genel mesaj yoluyla küfür (kısaltmalar dahil), hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek: 10 gün süreli uzaklaştırma"

cezası verilmiştir.

kukart nickLi üyemize;

forumumuzun etik kuraLLarı gereği, şikayet et butonunu kuLLanmadığı için uyarı veriLmiştir.

etik kuralları kukart için geçerli
    uzun için 10 gün banlama...
    mesajlar silinmiş zaten keyfe göre..
    kayıt kuyut yok...
    küfür hakaret saçmalıkları yazılmış...
    moderatörler i göreceğim..
    madem gözlerinden kaçtı..
    aklasınlar kendilerini...
    özellikle erdiyıllmaz...

Kukart

https://forum.grandepuntotr.com/gene...-aldim.html#19

Uzun

https://forum.grandepuntotr.com/gene...-aldim.html#20

https://forum.grandepuntotr.com/gene...e-aldim-2.html

Kukart

https://forum.grandepuntotr.com/gene...ldim-2.html#27

Uzun

https://forum.grandepuntotr.com/gene...ldim-2.html#33

https://forum.grandepuntotr.com/gene...ldim-2.html#38

konuyu bılmeyen arkadaslar ıcın lınklerı koyuyorum.Kukart ve Uzun arkadasımızın yazmıs oldugu mesajlar...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ömer Prut
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Uzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

erc bence sen öz be öz kuzeniyim dedikten sonra istersen daha hiç yazma...

buremir in sen ne yazdığını daha anlamamışsın...
    yaş mevzusunu da boşver..
    çünkü ben kimse benden büyük diye ben haklıysam haksız duruma düşürmem kendimi...

fuzuli sana gelince verilerin hepsini sitenin içinden alıp koydum..

en güzel vuruş kayıtlarla kayıtları tutanların silahlarıyla vurmaktır..

abnew sana gelince ise kıstasları göz önüne aldığında yine ben haklıyım..

ve şahsın özelden yazmalarını ben direkt konuya yaz diye yönlendirdim onları da inceleyip tartıştınız mı?

adalet 10 a 2 ye tekabül ediyor demek ki...

forum a bakın...

cengiz akyol
    Buremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 278

o zaman şöyle yapalım ERC sen herkesle yazış kime laf anlatıyorsun kime anlatamıyorsun ayır laf anlatamadıklarını MOD lara şikayet et yada rica et yöntemini sen belirle olrda biz LAFTAN ANLAMAYANLAR'ı uzaklaştırsın,uyarsın olurmu sende rahatla herkes rahatlasın işte
    böyle bir saçmalık varmı yaa senin algılamana göremi ayıracak site yönetimi kim laftan anlar kim anlamaz diye ayrıca ben sesin yazdıklarının sonunda patladım dedim ki bu küfür etmek yada hakaret etmek anlamında değilki bundan sen nasıl bir haklılık çıkarıyorsun asıl ben sana laf anlatamıyorum

taraftara oynamakla olmuyor kim haklı kim haksız diye sen allahtan efendiliğini koruyorsun allahtan büyüğüne saygın varda bu şekilde geçiyor dialoglarımız birde bilmesen ne olur acaba sen ve akrabaların olurdu heralde bu site de sadece

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

aksam aksam guzel oldu sıkılıyordum atraksiyonsuz aksamim renklendimakara bir yana birsey demek istemiyorum daha uzun ve buremir sizlerden de ozur diliyorum haklisiniz kaynak benim tekrar ozur diliyorum...
    Konu microab tarafından (28/12/2008 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: klavye yazımı düzeltildi

cengiz akyol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hee bizde çocuk eğlendirmek için buradaydık zaten senin kadar boş vaktim yok ama
    neyse

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

erc bence sen öz be öz kuzeniyim dedikten sonra istersen daha hiç yazma...

buremir in sen ne yazdığını daha anlamamışsın...
    yaş mevzusunu da boşver..
    çünkü ben kimse benden büyük diye ben haklıysam haksız duruma düşürmem kendimi...

fuzuli sana gelince verilerin hepsini sitenin içinden alıp koydum..

en güzel vuruş kayıtlarla kayıtları tutanların silahlarıyla vurmaktır..

ve şahsın özelden yazmalarını ben direkt konuya yaz diye yönlendirdim onları da inceleyip tartıştınız mı?

adalet 10 a 2 ye tekabül ediyor demek ki...

forum a bakın...

Uzun Kardesım, buradan anlasılıyorkı, Kukart nıcklı arkadasımız sana ozelden mesaj yazmıs, sen buna cevap verıp, aranızdakı tartısmayı konuya tasımadan, ozel mesaj yoluyla halletmektense, konuya yazıp, ınsanları asagılamaya kadar goturmussun.kusura bakma ama sen bunuda soyledıkten sonra, burda yanlıs bırsey olmadıgı kesınlestı...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Uzun sana gelince; zaten kıstasları ben belirtmiştim ya da yorumlamıştım önceden mesajımda.Ancak dediğim gibi şahsi fikrim kesinlikle haksız olduğundur.Konunun açılış yerinden tutun, istenilen şeye kadar konuda hiçbir tutar yan yok.Bu kadar mesaj ve şahsın tarafından açılan bu konu neticesinde esas senin kayrıldığını ve diğer üyelere haksızlık yapıldığını düşünüyorum...

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ozur diledim birsey demiyecegim daha.ama yazdiklarina dikkat et olur mu cocuk falan.ozur diledm hala tirmandiriyorsun olayi ne istiyorsun peki onu solesende ole konussak...

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Ömer ben sana yalan yazıyorun demiyorum ki yanlış yapıyorsun diyorum..
    Haklı iken haksız duruma düşmek gibi bir olgu vardır ya o işte...
    Kukart ile aranızda geçen konuyu tekrar okuduğumda senin tarzını zaten beğenmedim...
    Benim de yazılarını okumaktan keyif almadığım üyeler var ama bu onlara ters cevap yazmamı gerektirmez ki...
    Bir de konu fikirlerin paylaşımı, düşünce özgürlüğü gibi konulardan sapıp sen bunu dedin sen bunu yaptın'a dönüyor...Ondan sonra üslup ağırlaşınca kapatılacak ve diyeceksin ki işte demokrasi...
    Fikirlerini yazıyorsun güzel...Ama sen başta yazdığın gibi yorum istemiyorsun ki...Sen kukart'a da ceza verilsin istiyorsun...
    Bence bir anket aç bu haksızlık mı değil mi diye...O zaman daha doğru olur...

İnsanları yönetmek zordur...Herkesi memnun etmeye çalışan da kimseyi memnun edemez...Gözden kaçan,kaçırılan olur ama bu kadar ağır ithamlarda bulunmak ayrı...

Bu saniyeden sonra elini vicdanına koy da düşün...Olsa da kukart'a da 10 gün ceza verilse...Ertesi gün gerçekten hiçbir şey olmamış gibi girecek misin foruma?Saygı bitince herşey biter...
    Bence istediğin şey olsa bile artık bu forumdan eski keyfi alamayacaksın...Yazdıkların hakkında da insanlar eninde sonunda önyargılı olacak...

Eğer bu forumda düşüncelerimizi paylaşıyorsak...
    Benim gibi düşünmüyorsan bana karşısın zihniyetini bir kenara bırakmalı...

17. Bu mesajı için 2 kişi Fuzuli'ye teşekkür etti:

Ömer Prut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

mustafaf
    sen müneccim filansın sanırım
    mesajları görmeden filan kesin karar verebiliyorsun
    zaten forum senin gibi müneccimlerin elinde büyük ihtimalle...
    böyle devam ettiğiniz sürece daha çok üye kaybedeceksiniz..
    kukart a 10 gün ceza verilecek tabi...
    abnew demek ki tartışıp toplanma filan yok
    senin şahsi fikrine göre forum yönleniyor
    diğer moderatöre göre akrabası kayırılıyor
    diğerine göre siz idare edilmek zorunda kalıyorsunuz
    böyle böyle işte forum idare ediyorsunuz sözde...

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Omer Kardesım, emın ol eger moderator yetkım olsaydı, o ozel mesajlarıda burda yazardım.sen yazmasanda, ben Kukart arkadasımdan rıca edıcem ozel mesajlasmalarınızı buraya yazmasını.bakalım gercekten ben yanlısmı tahmın etmısım...

(ayrıca soyledıklerıne dıkkat et.kac kere mesaj yazdım sana, bır kere hakaret etmedım.surda ınsan gıbı tartısıyoruz)

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Karşısındaki insanı küçümseyen,onu yok sayan,açtığı konuya "boş" diyen, " (ki bu hakkı

nasıl kendinde görüp böylesi bir yorumda bulundun be vicdansız adam"),yaşını bile

küçümseyen...

Ardından demokrasi havariliğine soyunan "uzun" ; bumudur demokrasi anlayışın?

Herşeyi söylerim! yaparım! ben ne dersem o olur!aksini söyleyen haksız ve boş

kafalıdır!! Bu mudur yani ?...

Bu üslupla devam edecek olursan senin beğenmediğin demokrasi yine işlemeye başlayacak

haberin olsun...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

21. Bu mesajı için 5 kişi microab'ye teşekkür etti:

cengiz akyol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Merak etme elimden geldiğince dikkatli yazıyorum zatenn bişey yapmak gibi hele senden bişey istemek gibi bir durumum yok

haLiL KOÇAK
    halilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33 CDM 54
    Edilen teşekkür: 587

Ömer bey, forumda verdiginiz cevaplardan belliydi.

Böyle bir konuyu ne zaman açacaksınız ne zaman isyan edeceksiniz diye bekliyordum.

Bütün suçu yönetimde aramamalısınız, banada ikazda bulunulup msj'ımın silindiginde oldu.

Buranında bir çok forumdan farklı oldugu gayet açık ve ortada buradaki yazışmalardaki uslüp çok seviyeli. Mustafa abi ve Cihan abi çok güzel bir konuya değinmişler zaten.

Forumdaki üye sayısı o kadar önemli degil zaten üye olup aktif olmayanların neye yararı var bu forumun asıl amacı hit degil paylaşım, eglence, yardımlaşma, hoş vakit geçirme diye biliyorum yada benim ve tanıdıgım kişilerin amacı bu şekilde.Forumda 5.639 tane üye var üye olma zorunlulugu olmadıgı halde..

Bir yıldan fazla oldu bu siteye üye oldugum, hiç bir forumda bu kadar fazla kalmadım ve aktif olmadım. Benim msjlarımıda silseler, forumdanda uzaklaştırsalar hiç böyle bir konu açacagımı zannetmiyorum çünkü foruma bakış açım farklı.

Görüşlerinize saygı duyuyorum ama dogru olduguna inandıgınız şeylerin savunmasını bu şekilde dile getirmeniz hiç hoş degil bunlar geçiçi şeyler.

Bir GrandePunto Kullanıcılarının paylaştıgı forumda GrandePunto'dan başka neyin peşinde olunabilirki anlamıyorum Ömer Bey.

24. Bu mesajı için 4 kişi halilim'ye teşekkür etti:

Ömer Prut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

ne bekliyorsun
    konuyu da silersin
    mesajlarıda
    benide
    beyninizin algılamadığı birşey var..
    üyelik filan gerektirmeyen bir forum burası..
    demokrasiyi bilmeyen biri olarak sen zaten onu sağlayamazsın..
    eğer sana göre muhalefetteysem şu an sen beni alaşağı edemezsin..
    ha tabi sana moderatörlük diye benim için bir anlam ifade etmeyen bir görev verilmiş istediğim gibi oynarım diyorsun...
    demokrasini işlet bakalım
    bekliyorum..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon