ben sanırım 1 hafta içinde alacağım... 25.500 dynamik 77 beygirlik olanı... kasko olayı beni cezbetti açıkcası
ben sanırım 1 hafta içinde alacağım... 25.500 dynamik 77 beygirlik olanı... kasko olayı beni cezbetti açıkcası
Sanırım ben de opel astra classic 1.4 hb alıcam bayramdan sonra
Bana bir bayi 90 hp emotion versiyonunu 30000 e bırakıyordu vazgeçtim.
Neden mi? Çünkü Punto uzun ömürlü bir araç değil. Eski arabamda Puntoydu. 2 çukura girdinmi bir yerlerinden tıkırtılar geliyordu ayrıca motor sesi çok fazla içeri giriyordu.
Araştırdım ve öğrendimki yeniside öyleymiş. Birde iç malzemesi çok kötü. Ama tabi ben 30000 ytl lik bir araba düşünüyordum. 25000 e alınabilir assında...
1.6 sını halen kullanıyorum.Biraz sert araçlar olmakla birlikte GP ya göre daha ''sağlam'' bir araç olduğunu söyleyebilirim.4 yıldır periyodik bakımları hariç hiç servise gitmek zorunda kalmadım.(Zaten GP ile 10 ay içersinde servise gittiğim kadar 10 yılda gitmemiştim.)Gp biraz daha özenli ve kaliteli olarak üretilmiş olsaydı sahip olduğu diğer artılarla rekorlar kırabilecek araçtı aslında..
Konu grande26 tarafından (02/12/2008 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar kaskoya fazla takmayın çünkü ben arabamı anadolu sigortadan full klozlu 680 ytl ye kaskoladım cunku 0 arac ındırımı yapıyorlar %30 yanı kaskoya aldanıpta bayıye fazla ppara odemeyın ayrıca tum bayıler yıl sonu kota doldurma planındalar kota karlarını yukseltmek ıcın kendı karlarını dusururler bence aralık 25 den sonra en ucuz donem.
astra clasik almayı gerçekten istemiyor değilim fakat 10 yılı geçkin süredir bu araçlar piyasada ve teknolojisi biraz geri kaldı gibi... ikiside aynı fiyata geliyor ne yapsam bir türlü karar veremedim.. 2 hafta içinde karar verip uygulamam lazım...
Açıkçası ben üstüne neredeyse 2 kasa değiştirmiş bir araca para vermezdim fiyatına bakmaksızın...
Astra ile de (Yeni-eski) servisten çıkamayanlar var.
Kişisel görüşüm Opel Servislerinin Tr deki en sorunlu servisler olduğudur.
Bu arada eski kasa Astraları ben yenilerinden daha çok beğeniyorum![]()
bence kesinlikle o modası geçmiş aracı alma otomobilde inanılmaz değişiklikler oldu bunca geçen zamanda gp gerçekten kullanım zevki süper bir araç özellikle dizel alırsan yüksek torklu bir araç kullanmanın zevkini yaşarsın ayrıca yeni çıkan tüm araçlarda belli bir süre problem oluyor ama bu sadece fiat ta münasır bir durum değil tüm prestijli markalar da şikayet var istersen şikayet sitelerine girip oku ben 2006 da gp dynamıc aldım sorun yaşadım ama yine aracı sıfırladığımda gp alacağım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri