Bölge indirimi mi !!?
İlk defa duydum..
Bölge indirimi mi !!?
İlk defa duydum..
Valla benim anladığım kadarıyla bazı bölgelerde bazı marka modellerde satışı artırmak için bölge müdürlüklerinin insiyatifi ile yapılan özel indirim. Yani bu durumda benim bahsettiğim marmara bölgesi için geçerli bir indirim olabilir. Diğer bölgeler de aşağı kalmayıp yapıyolardır diye düşünüyorum o da ayrı mesele.
Ama benim sorum arabasını hemen almayıp 1-2 ay sonra alırken arabanın ücretini ödeyenlere aslında. Böyle bir durumda olanlar için araba için sipariş verildiği sırada (herhalde herkes bir kapora veriyordur bunun için) bayinin verdiği fiyat ile teslimatta ücretin kalanı (%90?) ödenirken fiyat değişikliği yaşayan oldu mu merak ediyorum.
Benim anlaştığım bayi bu farkın sadece bölge indirimi için sözkonusu olabildiğini, siğer kampanyalar sabitlenebilirken bunun sabitlenemediğini söylüyor.
merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. malesef halen arabam gelmedi, siparişi verdik bekliyorum. 1 ay geçti, dediklerine göre 3 haftaya burda olacakmış. 2011 model beyaz dynamic 1.3 multijet içi kırmızı döşemeli + asisst kitli 29.900 tl'ye aldım sizce fiyat nasıl? benim araştırdığıma göre iyi gibi geldi.
[QUOTE=m_atif;390186]yaw niye kimse fikir paylaşmıyor. o kadar iyimi fiyat yani?[/QUOTE ]29.500 belki zorlarmış gibi geldi bana. bu arada hangi bayiden aldınız? birmottan mı? bende alacağım için hangi bayi daha uygun bulmaya çalışıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri