Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siparişi 16 şubatta verdiniz ama ötv indiriminden yararlanıyorsunuz değil mi? Kaça aldınız arabayı?
Evet ötv indiriminden yararlanıyorum + koçailem indirimimde var 16 şubattaki ötv indirimi öncesi sözleşmedeki fiyatım 31.500 araba geldiğinde ötv indirimli tahmini fiyat çıkardılar tekrar araç geldiğinde belli olacak 27.400 gibi rakkam ama benim aracım baya dolu geliyor özel bi sipariş oldu siparişimde şu şekilde GRANDE PUNTO 3K 1.3 MULTIJET 90 HP FUN DAB ABS AC AJ + ADVANCED SAFETY KIT + KIT + CO-PILOT KIT + SKYDOME aracın rengide BEYAZ bu arada take off jant ta sipariş vermiştim ama bana cumartesi yeni bi bilgi geldi tüm take off jantlarda üretimden kaynaklı bi imalat hatası olduğundan bursada fabrika stoğundan italyaya geri yollanıyormuş kalıp düzeltilip tekrar üretilince satışa çıkacakmış sportlarıda yeni jantlar gelince değişime çağıracaklarmış üzerindeki take off ları değiştirmek için bende bayinin yalancısıyım valla yarın fiat müşteri hizmetleri ve zincirli kuyu ile irtibata geçip bi sorucam nedir tam bilgi diye.