Merhaba arkadaşlar,
Grande Punto 1.4 77hp Fun modeli için Koç Ailem indirimi ile 23.900 fiyat aldım. Kasko da hediye olacak. Ne dersiniz iyi fiyat mı? Yarın öğlene kadar karar vermem gerekiyor. Acilen görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Grande Punto 1.4 77hp Fun modeli için Koç Ailem indirimi ile 23.900 fiyat aldım. Kasko da hediye olacak. Ne dersiniz iyi fiyat mı? Yarın öğlene kadar karar vermem gerekiyor. Acilen görüşlerinizi bekliyorum.
Seri 2 1,4 Starjet 95 HP 5 kapı Dynamic +Advanced Safety Kit ( Esp, Asr, Msr,Hba,Hillholder) aracımı bu gün itibariyle almış bulunuyorum direksiyon üzerindeki lambalar yanmıyor (yeni gelen araçlarda da yanmıyordu, hepsine baktım test sürüşü arabası hariç) 27.000 TL ye anlaşmıştık 07.11.2008 de, kasko kampanyasından da faydalandım Fiat kasko full kloz (ben anlaştığımda böyle bir kampanya yoktu) ancak motorlu taşıtlar vergisi bana ait, uzatılmış garanti yaptırdım 504 tl / 8 taksit (4 yıl kafam rahat) ve karter koruma taktırdım 82 tl (kafam bi hoş) orjinal kauçuk paspas hediye (daha alamadım gelecek) piyasadaki bu fiyata alınacak en iyi aracı aldığımı düşünüyorum. Güncel fiyatları bilmiyorum daha ucuza alan arkadaş varsa (umarım yoktur...) ve paylaşırsa biraz üzülürüm... Tüm yeni araç sahiplerine kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
Konu BSK tarafından (10/01/2009 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
su an fiesta kullanıorum,yanı aracım gelene kadar 12 ocak teslım dedıler ama yıne de bellı olmaz...yenı fiesta ya daır yorumlarım pek de hos degıl bana soracak olursanız.
1-gostergeler cok sık olmasına ragmen dıreksıyon ve on konsol emanet gbı duruyor ve elleyıp baktıgınızda malzemenın o kadar da ıyı oladıgın goreceksınız.
2-eskı fıestalara gore hantal bır arac
3-yol gurultusu ve motor sesı oldugu gbı arac ıcınde.gercı ford bu yol gurultusu olayını bır turlu halledemedı. bır mondeoda gurultu yok o kadarında da olsun yanı(70.000 tl.)
4-eskı kasa fıestalar daha oturaklı.
5-son olarak yenı fıestalar pıyasaya fahıs fıyatla gırdıler nedenını bılmıorum ama cok yuksek rakamlar.baz 1250cc bıle 26750 fılan ve standart.
evet arkadaşlar 24400 ytl ye aldım . yanlız seri 1 ve kasko hediyeli dğil. ama arabayı çok beğendim . ölesine almıştım araba aramaktn sıkıldığım için . araba ilk izlenimde çok ii.
Merhaba,
Koç indirimi Koç grubundan emekli olanlari da kapsiyor mu, yoksa sadece calisanlar icin midir? Bilgisi olan var mi arkadaslar?
Tesekkurler
selamlar
ahmet
bayiler ellerinde kalan eski modellere inanılma indirim yapabiliyolar...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
koç indirimi yok . araç s1 ondan olabilir
Fiyatlara 250YTL kadar zam gelmiş...
FIAT'dan kampanya
Fiat Binek ve Fiat Ticari Araçların, 31 Ocak'a kadar sürecek ''nakit destek indirimi kampanyası'' başlattığı bildirildi
HABERTÜRK EKONOMİ - FIAT'dan kampanya - HTEKONOMİ HABER
puntolar da 2bin 250 ytl indirim var
bende gp alamayı düşünüyorum şirket üstüne aldıgımızda bi indirim yapılıyormu bilen varsa yardımcı olabilirmi?
koç holding'e bağlı şirketlerden emekli olmuş kişilerde söz konusu indirimden faydalanabilir.
eğer şirketiniz adına kayıtlı yani şirket otoparkında 3 veya daha fazla fiat marka aracınız varsa, veyahut diğer marka araçlardan oluşan 5 veya daha fazla araç parkınız varsa A-B-C-D olmak üzere gruplandırlan filolardan birine dahil edilip indirim uygulanabiliyor.
şimdi 1.4 fire dynamic 5k nın baz(ekstra aksesuarsız) fiyatı nedir?
eylülde ne olur?
şimdim almakmı karlı eylülde almakmı?
28000 ytl 1.4 fire 77 hb dynamic dualogic kit+ kit+park sensörü +kasko hediye.arkadaşlar fiyat sizce nasıl makulmu.fazla vermiş gibi hissediyorum.teşekkürler
Konu FunTastik tarafından (24/01/2009 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
stops78
fiat bayileri arasındaki fiyat farkları uçurum.
tüketici bence mağdur ediliyor.![]()
Hurda indirimi kaç yaşındaki arabaları kapsayacak acaba... bende 18 yaşında spring var kapsasa direct punto alacam
Sanıyorum 30 yıl ve üzerindeki motorlu taşıtları kapsıyor...
bence 23 900 fun çok uygun ben 25 000 tl ye aldım.beyaz harika motor biraz zayıf kalıyo ama çok sessiz ve kaliteli hissi var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri