Bayiler; fiat.com.tr deki liste fiyatlarından 2000 tl kadar daha indirim yapabiliyorlar..
Bayiler; fiat.com.tr deki liste fiyatlarından 2000 tl kadar daha indirim yapabiliyorlar..
Arkadaşlar, ben 1.4 fire dynamic veya fun almayı düşünüyorum(henüz arasında karar vermedim). Fiat ın sitesinde 26980 olarak gözüküyor. Herhangi bir kampanya da gözükmüyor bu aralar. Üstüne koç ailem indirimini de %3.5 a düşürmüşler :) İyi ki bir almaya karar verdim, ortada almam için cezbeden bir kampanya yok :)
Sizce kampanyalar ocakta olur mu. Şimdi alsam 1 ay için MTV vereceğim, bir de onu düşünüyorum. İnsanlar aralık ayında bu yüzden sıfır araç almayı ocak ayına ertelemezler mi sizce?
valla ben 2008 in eylülünde almıştım arabamı. o zamanda kampanya falan yoktu. ama ben bayi ile pazarlık yapıp kaskosunu, mtv sini onlara yaptırmıştım. birde liste fiyatından da 500 tl düşmüşlerdi. toplamda 2000 tl indirim uygulamış oldular
Bugun telefonda ankara balgattaki bayiyi aradim. Avea kamu hatti olana %5 indirim varmis, koc ailemle birlestiremiyosun yalniz indirimi. Ikisinden birini sececeksin. Ilk basta MTV yi de siz oduyosunuz dedi. Ama sonradan MTV yi biz oduyoruz dedi. Ya arkadaslar ocaga az kalmis surada MTV odemek cok koyar simdi :)
Ben 1.4 fire dynamic veya fun dusunuyorum. 26980 liste fiyati. Bayide pazarliga nasi girmeliyim. Kasko arti MTV arti indirim mi gireyim sizce. Yardim ederseniz cok sevinirim daha once boyle bir tecrubem olmadi :)
Bu arada bugun de ocakta cikacak yeni puntonun resimlerine baktim, onu beklesem mi sanki :agri:
ben biraz daha bekleneminizi öneniririm
yeni çıkacak modelle şuanki araçlarda daha büyük indirimler olcaktır
yeni çıkıcak punto evo fiyatları da bütcenize uyarsa onada bakma şansınız olur
Simdi satilanlar 2010 model mi 2009 mu.
Bi de ocakta hem grande punto hem de evo punto beraber mi satilacak? Yoksa tamamem evo punto mi cikacak artik?
Gökhan, Aralık Ayı içinde indirimler&kampanyalar en yüksek seviyeye çıkmakta.Bence gelecek aya alımı ertelersen daha iyi olur gibi.Ocakta kampanya olur ama fiyatlar daha yukarıda olur.Bir ihtimal Punto Evo çıkacağı için Grande punto nun fiyatını %5 den daha da aşağı çekebilirler.Ancak söylediğim gibi en karlısı Aralık Ayı olmakta hep :)
Şuanki tüm modeller 2010 olarak geçer.Evo ile Grande yaklaşık 6 ay kadar beraber satılacak daha sonra tek model Evo olacak,
Hayırlısı olsun...
Arkadaslar, bugun ankara balgatta kartas bayiine gittim. Dynamic veya fun dusunuyorum demistim, fiyatlari ayni oldugu icin daha karar vermedim, size danisacam yine :)
Nese ben durumu izah ettim, kampanyalari begenmedigimi soyledim. Cesit cesit indirim var hepsi ayni genelde. Mesela ogretmen indirimi, avea kamu hatti indirimi, gazi universitesi ogrencisi indirimi bile vardi :) hepsi %5 bunlarin. Su kocailem e de uyuz oldum, 2 ay once %8, 1 ay once %5, bu ay %3.5 olmus. Iyi ki bi koc urunu alacaz, utanmasalar %1 yapacaklar :)
Liste fiyati 26980, zorunlu trafik sigortasiyla 27250 imis. Bana ettikleri teklif 25400 arti park sensoru. Ben park sensorunu sormasam etmeyeceklerdi ama :) o da 90 tl imis.
Ben evoyu sordum, ocagin basinda degil de ocagin ortalarindan sonra gelir dedi. Ama evonun fiyati daha yuksek olur dedi. Bunlarin fiyatinin da cok dusecegini sanmam dedi.
Ben almayi dusundugumu ama ucretin mantikli geldigi zaman alacagimi dedim. Telefonumu biraktim, belki ilerde donerler.
merhabalar,
ben 0 km gp almayı düşünüyorum. 1.4 95 hp fun, ask ve skydome için 28600 fiyat verdiler. liste fiyatından 2000 tl gibi bir indirim oluyor yani.
ne dersiniz?? daha pazarlık etmek lazım mı -mesela hediye aksesuar, vs için? ya da aralık ayını beklemek mi gerekir yine de?
teşekkürler
c.a. verilen fiyat güzel olsa da Aralık Ayı içinde biraz daha düşebilir.Ben beklerdim ama belli de olmaz tabi.Biraz daha pazarlık edilip alınabilir de,
Hayırlısı olsun...
merhaba aralık ayını beklemenızde fayda var..ozellıkle son 10 gun dahada guzel ındırım ve kampanyalar olacaktır,bır kac bayıyı dolasıp fıyat almanızıda onerırım.gokhan bey sızede tavsıyem dynamıc almanız.
teşekkürler yorumlarınız için.
aralık ayını beklemek konusunda hala biraz karasızım. fiyatlar kesin düşer ama 95 hp şimdi bile zor bulunuyor, hele ask, skydome vs. istiyorsanız...
bir de rivayet var, evo çıkacağı için eldeki stokları eritecekler, yeni araba gelişi olmayacak diye. aralık ayını beklersem araba bulamaktan korkuyorum.
evo da iyi tabi ama hem fiyat yüksek gelecektir hem de motoru daha yeni, denenmemiş -her ne kadar kağıt üzerinde iyi görünüyorsa da...
tekrardan bir pazarlık edip duruma bakacağım artık. inşallah yakında profili punto sahibi diye değiştiririm :))
benim arkadaşım ordu toyotadan 2009 model corollayı ötv indirimi olmadan önce (2008 aralık sonu) 38.500 gibi bir fiyata aldı. çetin bir pazarlıktan sonra. bu fiyatın içine plakayı ocakta çıkarırsak 2009 ilk taksit mtv yide biz öderiz demişler ve arkadaşta o şekilde almıştı. yani pazarlık için aralık ayı sonunu beklerseniz 2010 mtv sinin ilk taksidinide bayi ödeyebilir. birde pazarlık ilede biraz indirim ve kaskoyu ekletebilirseniz tam süper olur. ama kaskoyu size yaptırmaya kalkarlarsa indirimde biraz daha ısrar etmenizi öneririm.
Arkadaşlar t-jet 120 için koç ailem indirimi ile 27,700 fiyat verdiler sizce nasıl?
15-20 Aralıkta daha güzel fiyat verirler, biraz daha bekle bu kadar beklemişken :)
satın kurtulun benım gıbı:)
1 senedır rahatım gercı ucuza gıttı ama en azından kafam rahat tavsiye ederım
Arda Abi bu sene duyduğun birşeyler var mı, geçen seneki koç ailem kampanyası gibi :)
Elde kalanları dağıtırlar mı ucuza dersin? Ötv dalgasına kuzene aldık bi gp şimdi diğer kuzenede bakınıyoruz ama Türkiye'de olmadığım için ilgilenemiyorum var mı duyduğun bildiğin?
Fırat, personel indirim oranını bilemiyorum ama şimdi avealı kamu personeline yönelik indirimler var.Fena da değil.Söylediğin gibi elde kalan ithal otomobilleri daha ucuza verirler kesinlikle.Kampanyalı fiyatlardan da oldukça aşağıya araç almak mümkün,
İşten bir arkadaşıma geçenlerde Fiorino aldık.Combi emotion dizel otomatik esp 28300TL ye geldi.Yaklaşık 3000TL lik indirim oldu.Her bayi yaklaşık aynı fiyatı veriyor...
1.4 77 hp dynamic kamu indirimiyle peşin 25000 e aldım sizce uygunmu
Adil, aracın hayırlı olsun.Yaklaşık 2000TL indirim olmuş sanırım.İçine sindiyse model, bence fiyatı çok uygun diyebilirim...
çok saol arda arabaya daha binmek nasip olmadı ama arabam bayide ocakta tekrar pul masrafı olmasın diye ocakta alıcam.
hayırlı olsun adil
allah kaza belka vermesin güle güle kullanmak nasip etsin inşallah
1 sene geçermi şimdi beee:busted_b::busted_b::busted_b:
gerçekten bir ay bir sene gibi geçiyor:) her gün aklım arabada.Böyle olacağını bilsem 320yi verir arabayı alırdım:( her zaman akıl,mantık işe yaramıyormuş.
hayırlı ugurlu olsun.gule gule kullanın.fıyat donanım gayet guzel..hafta sonu bacanagım farklı marka bır arac aldı,onuda ocagın 5ınde alacagız.sayılı gun cabuk gecer:)
ah o beklemeler yok mu insanı deli ediyo uykular kaçıyo hele bide benim gibi sabırsız biriyseniz:)
Bu kadar sabırsız olduğumu bende bilmiyordum.Belkide ilk arabam olduğu içindir:)Arabamı pek araştırma yapmadan aldım.Bu nedenle aldıktan sonra bile tereddütlüydüm.Ama bu site sayesinde pek tereddütüm kalmadı.Bu arabanın bu kadar seveni varsa,hatta bu vesileyle böyle bi sitede buluşmuşlarsa kim ne derse desin o araba alınır dimi söze bile gerek yok...
Teşekkürler forum arkadaşlarım:cool0000:
hayırlı olsun Adil. Güle güle kullanın aracınızı. Güzel seçim.
Evo'ların fiyatı listesi hakkında bilgisi olan varmı?
Kesin bir fiyat listesi belirlenmiş değil.Fiatın resmi sitesinde henüz böyle bir bilgi yok.AmA ben pazar günü balgat kartaşa gittim.105 BG multiair motor donanımları dahil bir şekilde 34,000TL fiyat aldım.Dynamic modeli galiba.
bende antebde otomatik fites 77bg'e 34000 fiyat aldım.hangi versiyon bilmiyorum.
Anlaşılan şu ki her showroom farklı fiyat veriyor.77 BG ye 34,000 TL fiyat aldıysan benim 105 e 38.000-39.000 fiyat almam lazım.En iyisi bekleyip resmi bir yerden haber beklemek.
Geçenlerde şirket içi fiyatları yayınlandı. Grande Punto ile Evo arasında aynı donanımda 1300TL-1500TL civarında fark vardı yanılmıyorsam. Ben arabayı henüz değiştirmeyeceğim için çok alıcı gözle bakmadım.
kartal MEDOS otomotivde 1,4 multıair 105 bg emotıon modeli gri renk
anahtar teslim fiyatı = 32,000tl
Dün Denizli'de verdikleri fiyatlar
EVO 1,4 77HP Dynamic - 27.750
EVO 1,4 77HP Dynamic + Start/Stop + AK Paket 28.900
Liste fiyatlarından yaklaşık %10 indirim yapıyorlar.
Bugün benim arabanın 2009 modelinin fiyatını öğrenmek için gittiğim bayide artık grande puntonun gelmeyeceğini ve ellerinde olmadığını öğrendim.
Bende Evo üzerinde yoğunlaştım. Ellerinde tek kalan ve beyaz renkte olan 1.4 105 bg dynamic model Punto Evo için 29.150 TL fiyat verdiler. Üzerinde park sensörü ve 15" alüminyum jantlar vardı. 5 tane gelmiş tek kalmış ellerinde. Aracın içine bindim ve gerçekten farkı hissettim ama o ön panjurdaki bıyığa gıcık oldum :D
Aracı ayırttırıp, ocak ayında teslim alırsam MTV'yi de ödeyeceklermiş. Şu an kara veremedim. Cruize control ve Blue Me istiyordum aslında ama karar versem bile zamlı fiyatlardan ve gelmesi 2 ayı alırmış.
iş arkadaşım 1.4 105 bg dynamic model Punto Evo için 29000 e anlaştı. Ama araba antalyadan gelecek. Denizlide 1,4 77HP Dynamic + Start/Stop + AK Paket 28.900 vermişlerdi. Bence iyi fiyat oldu.
Arkadaşlar 1.3 95 Bg multijet dynamic+start/stop almak istioyrum. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı?
Bayideki satış temsilcisinin bilgisayarından yanlış görmediysem liste fiyatı 34 küsürdü. Türkiyeye gelmiş ise 31,5 gibi verirler. Ocakta gelecekse yeni fiyatlara göre değişebilir tabii