çok saol arda arabaya daha binmek nasip olmadı ama arabam bayide ocakta tekrar pul masrafı olmasın diye ocakta alıcam.
çok saol arda arabaya daha binmek nasip olmadı ama arabam bayide ocakta tekrar pul masrafı olmasın diye ocakta alıcam.
hayırlı olsun adil
allah kaza belka vermesin güle güle kullanmak nasip etsin inşallah
1 sene geçermi şimdi beee:busted_b::busted_b::busted_b:
gerçekten bir ay bir sene gibi geçiyor:) her gün aklım arabada.Böyle olacağını bilsem 320yi verir arabayı alırdım:( her zaman akıl,mantık işe yaramıyormuş.
hayırlı ugurlu olsun.gule gule kullanın.fıyat donanım gayet guzel..hafta sonu bacanagım farklı marka bır arac aldı,onuda ocagın 5ınde alacagız.sayılı gun cabuk gecer:)
ah o beklemeler yok mu insanı deli ediyo uykular kaçıyo hele bide benim gibi sabırsız biriyseniz:)
Bu kadar sabırsız olduğumu bende bilmiyordum.Belkide ilk arabam olduğu içindir:)Arabamı pek araştırma yapmadan aldım.Bu nedenle aldıktan sonra bile tereddütlüydüm.Ama bu site sayesinde pek tereddütüm kalmadı.Bu arabanın bu kadar seveni varsa,hatta bu vesileyle böyle bi sitede buluşmuşlarsa kim ne derse desin o araba alınır dimi söze bile gerek yok...
Teşekkürler forum arkadaşlarım:cool0000:
hayırlı olsun Adil. Güle güle kullanın aracınızı. Güzel seçim.
Evo'ların fiyatı listesi hakkında bilgisi olan varmı?
Kesin bir fiyat listesi belirlenmiş değil.Fiatın resmi sitesinde henüz böyle bir bilgi yok.AmA ben pazar günü balgat kartaşa gittim.105 BG multiair motor donanımları dahil bir şekilde 34,000TL fiyat aldım.Dynamic modeli galiba.
bende antebde otomatik fites 77bg'e 34000 fiyat aldım.hangi versiyon bilmiyorum.
Anlaşılan şu ki her showroom farklı fiyat veriyor.77 BG ye 34,000 TL fiyat aldıysan benim 105 e 38.000-39.000 fiyat almam lazım.En iyisi bekleyip resmi bir yerden haber beklemek.
Geçenlerde şirket içi fiyatları yayınlandı. Grande Punto ile Evo arasında aynı donanımda 1300TL-1500TL civarında fark vardı yanılmıyorsam. Ben arabayı henüz değiştirmeyeceğim için çok alıcı gözle bakmadım.
kartal MEDOS otomotivde 1,4 multıair 105 bg emotıon modeli gri renk
anahtar teslim fiyatı = 32,000tl
Dün Denizli'de verdikleri fiyatlar
EVO 1,4 77HP Dynamic - 27.750
EVO 1,4 77HP Dynamic + Start/Stop + AK Paket 28.900
Liste fiyatlarından yaklaşık %10 indirim yapıyorlar.
Bugün benim arabanın 2009 modelinin fiyatını öğrenmek için gittiğim bayide artık grande puntonun gelmeyeceğini ve ellerinde olmadığını öğrendim.
Bende Evo üzerinde yoğunlaştım. Ellerinde tek kalan ve beyaz renkte olan 1.4 105 bg dynamic model Punto Evo için 29.150 TL fiyat verdiler. Üzerinde park sensörü ve 15" alüminyum jantlar vardı. 5 tane gelmiş tek kalmış ellerinde. Aracın içine bindim ve gerçekten farkı hissettim ama o ön panjurdaki bıyığa gıcık oldum :D
Aracı ayırttırıp, ocak ayında teslim alırsam MTV'yi de ödeyeceklermiş. Şu an kara veremedim. Cruize control ve Blue Me istiyordum aslında ama karar versem bile zamlı fiyatlardan ve gelmesi 2 ayı alırmış.
iş arkadaşım 1.4 105 bg dynamic model Punto Evo için 29000 e anlaştı. Ama araba antalyadan gelecek. Denizlide 1,4 77HP Dynamic + Start/Stop + AK Paket 28.900 vermişlerdi. Bence iyi fiyat oldu.
Arkadaşlar 1.3 95 Bg multijet dynamic+start/stop almak istioyrum. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı?
Bayideki satış temsilcisinin bilgisayarından yanlış görmediysem liste fiyatı 34 küsürdü. Türkiyeye gelmiş ise 31,5 gibi verirler. Ocakta gelecekse yeni fiyatlara göre değişebilir tabii