Teşekkürler Arda.
Ama canım çok sıkkın, çok korktum şu city motor olayından (güvenlik kaygısıyla).
Ne yapacağımı bilemiyorum.. Aracı kabul etmeden önce bu konuda şu an itibarı ile yüksek bi güvenlik riski olmadığını bilmek istiyorum..
Teşekkürler Arda.
Ama canım çok sıkkın, çok korktum şu city motor olayından (güvenlik kaygısıyla).
Ne yapacağımı bilemiyorum.. Aracı kabul etmeden önce bu konuda şu an itibarı ile yüksek bi güvenlik riski olmadığını bilmek istiyorum..
Mustafa, şu anda arıza yapma ihtimalini kestirmek çok zor.En azından maddi kayıp olmaması için garanti süreni uzatmanı öneririm.Hiç servo motor arızası yaşamamış olanlar da mevcut.Biraz da şans işi.Tabi esas olması gereken Tofaş-Fiat ın servo motorlara süresiz garanti vermesi...
Evet, garanti konusunda hemfikirim (garantisi olmayan arkadaşlarınki de karşılanmalı, onda da hemfikirim). Ancak benim kaygım daha çok güvenlik boyutu ile.. Bu arıza olursa (özellikle eşim kullanırken) panikleme durumundan korkar oldum..
Tavsiyelerin için teşekkürler.
Normal trafik kurallarına göre araç kullanırken iki elimizde uygun şekilde direksiyonun üzerinde olmalı ki, herhangi bir olumsuzlukta rahatlıkla aracımızı kontrol edebilelim (marka model farketmeksizin). Fakat genelde tek elle kullanırız. Bence direksiyon kiletleme yapmaz mantıksız yani. Fakat ağırlaşabilir bu durumdada yol ve trafik durumuna göre direksiyona hakimseniz bir olumsuzluk yaşanacağını düşünmüyorum.
Daha çok direksiyon arızaları garantim bitik olduğundan maddi olarak endişelendiriyor beni. Bunun haricinde aracım 65 bin km de ve direksiyon hiç arıza yapmamış.
Eğer bu durum kafanıza çok takılıyorsa müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda teknik bilgide isteyebilirsiniz. En azından içiniz rahat olur. Ve onlarda bu tarz şeylerin müşterilerini endişelendirdiğini biraz olsun farkına varabilsinler.
Çok haklısın, ben de aramayı, olmazsa bi servis yetkilisi ile görüşmeyi istiyorum. Ağırlaşma durumunda "kilitlendi" psikolojisi ile bişiler yapmak çok tehlikeli olabilir..
Teşekkürler fikir verdiğin için.
yeni ötv oranıyla fiyatlar ne kadar oldu şu an bilgisi olan varmı arkadaşlar.
1600cc ve altı için uygulanan %18 lik ötv indirimi %27 ye çıktı.Araç fiyatları da yaklaşık 1000TL-2000TL kadar artacaktır...
fiat ın tüm modellerine 2000 tl zam yapılmış. ben aracım 15 hazirandan önce 26.090 tl idi şimdi 28.070 tl olmuş.
ama bu fiyatlar çok eski 2009 un haziran fiyatları nasıl acaba
Son 140... 139... 138...
Mayıs fiyatıyla son 140 Grande Punto.
Mayıs ayı fiyatıyla son 140 Grande Punto sizi bekliyor. Ayrıca Albea Sole, Palio Sole, 500, Linea ve Bravo modelleri için de indirim fırsatları Fiat showroom'larında.
Sakın Kaçırmayın!
Katılımcı bayi stoklarında bulunan sınırlı sayıda Grande Punto, Mayıs 2009 tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarından satılacaktır.
Standart donanma ilave olarak alınacak opsiyonlar günümüz koşullarına göre fiyatlandırılacaktır.
https://www.fiat.com.tr/Images/Kampa..._satis_big.jpg
Bindiğim araba ayarında yenisini alsam 34 bin lira.Satayım diyorum 24 bin vermiyorlar.Tamam hadi değiştireyim,yenileyeyim diyorum ellerinde araba yok!!
Sipariş edince araç getirmiyorlarmı? Ben sipariş ile getirttim. 2 ay bekledim ama istediğim gibi bir araç geldi.
Merhaba BeyLer FİAT'ın son kampanyası.
bitmedengel.com adlı sitede biraz açıkLamışLar
iLgiLenen arkadaşLara duyruLur.
https://www.bitmedengel.com/
araçlarınızı yakmayın kardeşler.ne yapacakları belli olmaz verirler bunlar
arkadaşlar gp ailesine yeni katıldım ve 1.3 multijet ve 59.000 km. bu aracın 20 binde ağır bakımı falan varmı varsa neleri değiştirmem lazım ve ne kadar bir bütçe ayırmam lazım?satın aldığım kişi 40 bin bakımını 440 ytl ye yaptırmış.ayrıca servisler için pahalı diyorlar ankarada uygun bir servis varmı acaba???
Arkadaslar fiat grande punto active 75 hp multijet 2010 model (park sensoru + sis farlari) aracimi 26800'e satin aldim. Fiyat konusunda dusunceleriniz?....
Ahmet, bu bölümde sıfır araçlarla ilgili bilgiler yer almakta.
Aracın hayırlı olsun öncelikle.60000 bakımda rutin kontroller dışında yardımcı kayışların değişmesi gerekebilir.Yaklaşık aynı fiyat tutar tahminim(Belki 100TL fazlası)Yetkili servis konusunda ise Müslüme (Kavaklıdere Servis) danışmanı öneririm...
Levent, bence güzel fiyat ötv indiriminin kalktığı şu günlerde:) hayırlı olsun...
29800 liste fiyatı olan bir aracı nasıl aldınız 26800e valla bravo gule gule kullanın
arkadaşlar varsa bi tanede ben alayım bu fiyata.belki ikisini 20500 e verirler:)