Bencede city olayını kafana takma derim. Benim aracım da 2006 model, direksiyonla ilgili hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür. Zaten eğer garantiside uzatılmış bir araç bulursan, servislerde her türlü ilgiyi gösteriyorlar. Grande Punto Fiatın göz bebeği konumunda bir araç. Fiatın son zamanlarda atağa kalkmasının yeniden doğrulmasının, sebebi grande punto. O yüzden servislerde kolay kolay sıkıntı çekmezsin, garanti kapsamında. Diğer bir konuda, sağda solda grande punto çok sorunluymuş diyolar, demişsiniz. Halısın ama bence onuda kafana takma . Çünkü grande punto gerçekten insanların sevgisini kazanmış bir araba. Bu sınıfta çok araba var, ama onun gördüğü ilgi ve alakayı gören araba yok. Durum böyle olunca, duydukların biraz normal. Aslında diğer markalarda da çok benzer sıkıntılar var. hatta mekanik anlamında insanların yaşadığı daha beter sıkıntılar var. Ama onlar fazla duyulmuyolar . Sonuç olarak diyeceğim, ben aldım memnunum. severek biniyorum. Eğer içine siniyosa, araba seni cezbediyosa, fazla düşünmeden alabilirsin.