Alıntı UZUUUUUNNNNNN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler arda...çok güzel fikirler...benimde amacım honda civic almak ama hem fiyat politikası hem servis politikasına bakıldığında sanki en iyisi fiat gibi duruyor...ayrıca benim düşüncem türkiye tarzı yolu bozuk ülkeler için en kaliteli marka olarakta HONDA yı görüyorum...30000 ytlyi gözden çıkardıktan sonra zaten bende bravo değil HONDA CIVIC i tercih ederim...bakalım mart ayında kararımı verip değiştireceğim...sanırım skydome si olan bir dynamic daha keyifli olacak sanki... ne dersin?
punto'dan once 1.5 sene 2007 civic kullanan biri olarak, eger sınıf degistireceksen civic al derim, tasarımı ve iç dizaynı benzersiz bir araba, konfor ve shortshift'ın +'larından ama sunu da soyleyeyim punto'da olup da civic de olmayan baya bir ozellik de var
kendi puntomla kıyaslarsak
1) hillholder, asr
2) surucu bel ayarı
3) istasyon adını gosteren fm radyo
4) follow me home farlar
5) 0-100 punto da 8.9 civic de 10.3 saniye
6) Hi-Fi muzik sistemi bagajda priz
7) 17' jant
civic'de ise puntomda olmayan sadece cruise vardı, ayrıca vites cok daha guzel tabi civic'de bir de elbette sınıf farkıda var,

benim fikrim: gectigimiz 2 sene de sınıfının en iyi iki 2 arabasını surdugum ve eger sınıf yukselteceksen civic en guzel tercih
ama sunuda soyleyim puntoyu aldıktan sonra daha 1 gun olmadı ki "civic başkaydı" dedigim

genede son söz sana kalmış