tabi ilker.zaten bende öyle yapacağım ama.yine de forum ne için..millet içini döksün diye :)
Printable View
tabi ilker.zaten bende öyle yapacağım ama.yine de forum ne için..millet içini döksün diye :)
Eyvallah Ömür.Fırsatım oldukça girmeye çalışıyorum foruma.Ben gpimi satalı 1.5 yıl oldu nerdeyse ama kopamadım burdan :)
inşallah yenisini alırsın en kısa zamanda...kiralarım sana yaw...arabasız kalma :)
Onada Eyvallah hocam.Gp artık benim için zor astradan sonra sanırım Bravo olabilir.
Bide nişanlıma inşallah bi Fiat 500 alırız evlendikten sonra.Mini isterken imdadıma yetişti 500 :)
Bu arada bi kaç yerde Fiat 500 e eleştiriler vardı,fiyatı nedeniyle.Allahın aşkına bu arabanın herkes alıp binsin yoluna baksın tarzı bi araba olmadığı şeklinde bi reklam yapsın Fiat.
Benim son yıllarda bu tarz retro tasarımlar arasında en çok beğendiğim 2.araç oldu 500.
renault almıyorum...vaz geçtim...benim için renault konusu kapanmıştır arkadaşlar...caydırmalarınız için teşekkür ederim... :)
Dizele karşı tutumlarından dolayı ben asla Hondayı tercih etmem (her ne kadar dizelleri kıskandırdıklarını beyan etmişlerse de): Ben o segmentten focus tdci i tercih ederdim.
hortlamış konu ama. Japon arabası ayrıdır. Hele ki honda apayrıdır. Dizelini bilmem ama benzinliye binecekseniz hele ki atmosferik düşünüyorsanız başka seçenek tanımam.
honda civic tabi ki ayrı bi araba hem sınıf farklılıgın hem fiyat farklılıgı var gpden sora düsünebilirim anca :)).ben 3 ay önce punto almadan önce full megane 2 ile full gp arasında kalmıstım ama gp bana bugüne kadar keske megane alsaydım dedirtmedi..bundan sorada dedirtmez gpmin tadını cıkartmaya calısıyorum :)
arkadaşlar sis farını yetkili servislerin dışında taktırırsam garanti bozulurmu?cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler