iç tasarımı megane kadar kotu bı araba yok bence hb modelı daha içler acısı
Printable View
iç tasarımı megane kadar kotu bı araba yok bence hb modelı daha içler acısı
GP2 arasından benim tercihim 1.4T-Jet 3k lardan birisi olurdu yine.Öncelikle :
1)Kapı seçeneği
2)Motor seçeneği
3)Donanım
kararı vermek gerekiyor.Dizel için dynamic 90bg, benzinli için de dediğim gibi t-jet ler benim tercihim olurdu.Bir de cam tavan seçilebilir.Ben 2 yıl cam tavanlı kullandım gerçekten oldukça farklı bir donanım...
3 K satarken sorun olur diye düşünmüyorum arda...sence bir sorun teşkil eder mi?
kaptan en fazla şu olur; 5k satarken 10 gün beklersen
3k satarken 12 gün beklersin
satılmaz diye birsey yok aracına temiz baktıktan sonra...önceki arabam 3 kapıydı cok temizdi ve haftada ortalama 4 kisi arıyordu sadece internet ilanından..pazara cıkardığımda bile millet hasta kalıyodu ve değerinin üstünde sattım aracı...3kapı konusu bence çok kafaya takılıyo bece bi sorun teskil etmiyor..
ayrıca C segmentde 1.6 110 hp hb siyah focus öneririm:)
teşekkür fırat..
ama 34000 i gözden çıkardıktan sonra alacağım tek araç honda civic olur benim :)
inmeler binmeler konusunda da 3 k ya sıcak bakmıyorum..
alışkanlıklar işte..
aslında 3 k alıp 5 k parasına da ekstralar yaptırmak daha mantıklı ama...
alışkanlıklar işte :)
anladım kaptan...hondanın tasarımı beni bitiriyor vallahi..uzay mekiği gibi iç dizaynı var..ah bi elegance seri olacaktı...:) 5k konusunda bende aynı fikirdeyim...aileoe yaşlılar oldugu için mecbur kalıyoruz,,ama 3 k gorüncede içim gidiyor vallahi bide full se eyvah,,,:)
birde arada 4 sene var senle :)
sende 4 sene sonra daha oturaklı araçlara yöneleceksin :)
her yaşın ayrı istekleri var işte yahu...
zaten honda civic e gidip bindiğimden beri gp den accıcık soğudum :)
3k lar 5k lar kadar kolay satılmıyor ama Gp da 3k satışları hiç de az değil.Araç satışında aracın durumu kadar şans-kısmet faktörü de önemli.Ben hep 3k tercih ettim.Araç daha zor satılacak diye kendi isteklerimi-beğenilerimi kısıtlayamam:) Tabi önemli olan senin ihtiyacın...
önemli olan alan kişinin ihtiyacını karşılaması arkadaşlar...
Yıl 2009 ve kötü araba yoktur arkadaşlar.... sadece kıstas yapma ve tercih vardır...yoksa hala anadol kullanan insanlarda var :)
valla bence de bıraz abartı olmus hocam.bu saydıklarının hepsının 1 hafta ıcerısınde olması ıcın, senın gunun 12 saatınde servısten cıkmaman gerekır...eger gercekten bu kadar sorunu bır haftada yasadıysan, bence sende onemlı olcude sanssızlık var.bende 1 seneye yakındır kullanıyorum.tıkırtılar harıc(6 aydan sonra duymaya basladım) asagıda yazdıklarının hıcbırı gelmedı basıma...
"""ne bir tikirti, ne bir zirilti, en ufak bir ses yok. Arabanin ne tavani akti, ne kapilari bozuldu, ne gosterge tablosu kendi kendine sapitti, ne klima kompresoru dagildi, ne de emniyet kemeri tokasi kirildi."""
al renaultu bakma arkana taş gibi araba.görünüşe de fazla önem verme.gp nun görüntüsüne aldandık sonuç ortada.26000 de her yerden ses geliyo...
şans birazda...
Grande Puntoda iş şansa mı kalmış Allaha mı belli dil diyerek bütün foruma düşman oluyorummm :)
Şimdi şaka bi yana ilk olarak c sınıfı bi araç alıcaksınız en son tercihiniz megane olsun.
Sebepleri;
1.Meganenın direksiyonu kuş gibi.Gp city halini düşünün o misal.Gp da hiç olmassa istediğiniz zaman devre dışı bırakabiliyorsunuz.Kaldı ki ben yumuşak direksiyondan hiç hoşlanmam,Alman ekolunden gelen bütün araçların direksiyonları serttir,fakat bugün c4,megane,307 gibi araçlarda bu tip yumuşak ve fazla hisli araçları hiç sevmem.
B sınıfında hangi model olursa olursa,direksiyonuna oturduğunuzda daha önceden bi alman kullandıysanız size bu hissi Corsa,Polo ve Gp verir.His meselesidir fakat bunu test ederek ne dediğimi anlayabilirsiniz.Yani araç altınızdan çıkığ gidicek hissini vermez.
2.Çok yakın bir arkadaşımın 2007 model Privilage 100 bg meganı var 45000 ytl civarı bi paraya aldı.20000 km de tıkırdamayan camı,soyulmayan kapısı kolu,yıpranmayan döşemesi kalmadı.Merak eden Gebze ASF ye gider sorar.
3.Renault servisleri Fiatın yanında mercedes servisi gibi.Yanlış anlamayın kalite değil,KOL gibi fiyatları bakımından.Daha 1 ay önce forum donanımda bi arkadaş benzinli Meganına çıkarılan 1200 ytl lik faturadan şikayet ediyordu.
4.Altınızdaki punto daha iyi yol tuttuğu aşikar fakat c sınıfı araçlar içerisinde bana göre Corolla ile beraber en rezil yol tutuşa sahip araç.150 den sonra hele ki sedansa yolda çok güzel dans edersiniz.
5.Megane a karşı hiç bir şekilde düşmanlığım yok,fakat yüksek donanımlısında bile esp ve asr olmayan bi arabaya 50000 ytl gibi fiyatların verilip alınmasına çok kızıyorum.6
He puntolar çok mu sorunsuz,değil ben 6 ayda 18 kere servise girdim,daha 17000 km deki arabamı üzerinde çizik yokken sattım.Çünkü bunaltmıştı artık.Ben tıkırtıları dinlemem,bana görüntüsü yeter diyenlerdenseniz hiç bulaşmayın bu değişeme derim.
Benim kullandığım astranında internetteki şikayetlerinin uzunluğundan yol yaparsınız.Ama 2007 den sonra makyaja girdi ve makyajlılarda henüz şikayet edenini duymadım.Kaldı ki ilk defa arabam problem çıkardı o da suda seyahat etmek zorunda kaldığım için oldu.İnanıyorum ki Gp da kapsamlı makyaj sonrası üzerinde sorunları atıcaktır.
C sınıfında Civic,golf,astra,focus,bravo,308 tercih edebilirsiniz.Tabi bütçenize uygun olması durumunda.
Teşekkürler fırat... sen hep yaz arkadaşım ya...o kadar uzun açıklamaların var ya keyifle okunuyor şahsım adına...
arkadasıma araba şans işi birinin şikayet ettiği arabadan sen inanılmaz memnun kalabilirsin intde astra ile ilgili şikayetler çok fazla deniliyo benim babamda var 2 senedir tık demedi.Böle örnekler çok sen parana zevkine göre istediğin arabayı al bence çünkü herkes farklı deneyimlerini anlatıyor.Arabanı al keyfine bak aldıkdan sonrada kimsenin olumsuz yorumlarına kulak asma çünkü keşke bunu almasaydın şunu alsaydın diyen çok olabilir.Bol şanslar :)
ya ısın orası hakkaten bıraz sansada kalmıs sonucta aracların hepsı serı uretım.yanı en nıhayetınde makınenın sansına kalmısız bırazda.sorun dersenız her marka model aracta sorun vardır mutlaka.onemlı olan bu sorunu en kısa ve en kolay sekılde cozmektır bence...