arkadaşlar olayı kısaca özetleyeyim o zaman ;

internet forumlarında önde gelen 15 forum, 18 mart 2007 pazar günü saat 16:00'da istanbul speed city'de buluşuyor. need for speed carbon oyununu bir kez antrenman bir kez de zamanlama olarak oynayacak 15 forumdan 5'er üye hız ve adrenalini tünü güne yayacak.

her forumdan 5 üyenin katılacağı yarışmada grupların toplam zamanları baz alınarak değerlendirme yapılacak.

en az zamanda oyunu bitiren ilk 3 grup sürpriz hediyeler, Tuning Türkiye dergisinden 1 yıllık ücretsiz abonelik ve kupaların sahibi olacak.

Türkiyedeki en kapsamlı organizasyonlardan biri olacak olan NFS Carbon uvası Tuning Türkiye ve Speed City Sponsorluğunda gerçekleştirilecektir.

organizasyona yarışmacıların haricinde forum üyeleri ve tüm tuning türkiye dergisi okuyucuları davetlidir.

5 asıl üye haricinde 2 yedek üye de 18 mart pazar tarihinde speed city de bulunmalıdır.
aşağıda yarışmaya katılacak internet forumları yer almaktadır.

forumların en geç 11 mart 2007 pazar gününe kadar kendi grupları adına yarışacak 5 asıl ve 2 yedek üyenin internet sitesindeki nicklerini, ad ve soyadlarını, adresleri ve telefon numaralarını onur@tuningturkiye.com.tr e-mail hesabına mail atmaları rica olunur.

speed city'e 18 martta gelenler yarışmanın ardından formula 1 avustralya grand prixini de hep birlikte izleme imkanını bulacaklar.

YARIŞMAYA KATILACAK İNTERNET FORUMLARI.

www.peugeot-tr.org
www.bmwpassion.net
www.modifiyem.com
www.vosvosturk.com
wwwhondam.com
www.subaruimpreza.org
www.seatsportturkiye.com
www.dragturk.com
www.ophell.com
www.alfistiturkey.com
www.turbofsi.net
www.prclove.com
www.teamhondaturkey.com
www.grandepuntotr.com
www.tuningturkiye.com.tr

18 mart 2007 günü yarış saat 16:00 da başlayacağı için bence saat 15:00 gibi yarışa katılacak asıl ve yedek pilotlar ve izlemek, kardeşlerimize destek olmak için oraya gidecek olan üyeler speed city de olmalıdır.

yerini ben de tam bilmiyorum ama levent - maslak arasında bir yerde diye hatırlıyorum.