hepimiz için çok güzel bir haber bu.
demek ki artık daha da ciddiye alınıyoruz fiat tarafından.
güzel bir gelişme.
ben de kardeşim ile geleceğim.
eşim cumartesi öğlen mısır'a uçuyor.
ne yazık ki o güzel gecede birlikte olamayacağız ama kardeşim beni yanlız bırakmadı sağolsun.
ha, birde şu buluşarak birlikte giriş yapmak ve de ön cama büyük bir sticker olayına varım.
bu konuya eğilelim...![]()
sanırım geç kaldıkeğer kontenjan açılırsa bende eşimle beraber bu davette bulunabilirim
YA bu haber süper bişi
valla tebrik ettim kendilerini ben kesin geliorum artık sapta olsak orda olcaz
grande punto için yaşasınnnn![]()
Konu emre tarafından (15/02/2007 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Evet durum netleşti, İstanbul'dayım. Cumartesi gecesi kısmetse ben de geliyorum arkadaşlar. İş kaldı 2.kişiyi ayarlamaya :phone:
Arkadaşlar bol bol fotoğraf bekliyorum sizlerdenTuning Türkiye dergisinde organizasyonunuz yayınlanacak yine
![]()
Bu arada kimler eşleriyle yada kız arkadaşları ile geliyor.?Orada hep birlikte mi olacağız?
Liste belli olmuştur. Kontenjan doldu. Teşekkürler arkadaşlar.
abi sapları destekleyelim lütfen yanlız bırakmayın bizi![]()
Demon Driver|Damien|
seLamLar bir sorum oLacak;
ankaradan direk otobandan basıp istanbuLa girince
hangi yoLdan ben istanbuL'a girmiş oLuyorum? hiç bir yere sapmadan normaL otobandan direk köprüyü buLuyor muyum?
kartım ogs fiLan yok gişeLerden sorunsuz geçebiLiyor muyum?
eLinde çok detayLı istanbuL haritası oLan var mı biLgisayar formatında.
yada bunLarın hepsini bir kenara bırakıp, beni yoLdan aLabiLecek birisi var mı : )
tşkLer
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
beyler gelip gelemeyecegimi haber wericem birasdan gelmeye calıscam
iLe teLefonLa konuştum yolu tarif etti.
anLadıgım kadarıyLa aktarayım; yanLışım varsa düzeLtinde kayboLmıyayım : )
ankaradan yeşiL renkLi istanbuL tabeLaLarını takip ederek otobana girdim. sonra da otobandan ver eLini istanbuL. duduLLudaki gişeLerden otobandan çıktım...
sonra da hiçbir yere sapmadan dümdüz devam ediyorum yoLa, köprüye geLiyorum. o ara fatih suLtan mehmet köprüsü tabeLaLarını vs. görecegim, ancak onLara dönmiyecegim. direk devam edip köprüye giricem. (köprüden geçiş için kart mart gerekLi midir? biLmiyorum) koprüden çıkınca sağa yoL sapıyor Beşiktaş tabeLası. oradan girip beşiktaş yönüne gidicem. oraLarda otoparka bi yerLere park edip deniLen yere uLaşıcam.
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Abi şimdi bi yerlerde buluşma işi ile ilgili bi gelişme var mı?
Yani otoparkta olsa
oralarda kat otoparkı falan var mı?
abi kat otoparkı yok ama bi otopark var fiyatını bilmiyorum ama örenmekte istemiyorum yani![]()
Demon Driver|Damien|
ya asLında topLu buLuşup gitsek güzeL oLmaz mı?
biLmeyen benim gibi arkadaşLara da yoL göstermiş oLursunuz : ) duduLLu denen yerdeki gişeLerde buLuşaLım meseLa![]()
Valla otopark imkanı kısıtlı o bölgede. Cumartesi gecesi trafik kilitleniyor zaten. Benden tavsiye, saat 19:00 gibi yola çıkın. Park yeri bulma, trafikte oraya ulaşma derken saat 22 olur zaten
Erdi sen de o Beşiktaş tabelası yazan yere saat 20 civarında ulaşmaya bak:icon_smile_big:
Erdi gece kalıcak yerin var mı? Bizde kalabilirsin?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri