kardes bence cok istemişler bende euroka'dan yaptırdım arac değeri 25.000ytl ama ben ortalama 700ytl yaptırdım. bence ajenteni değiştir kardes.
kardes bence cok istemişler bende euroka'dan yaptırdım arac değeri 25.000ytl ama ben ortalama 700ytl yaptırdım. bence ajenteni değiştir kardes.
benim önerim anadolu sigorta olur hizmette kusur yok diyebilirim diğer sigortalar gibi de ufak tefek sorunlar çıkarmıyorlar fiyat konusuna gelince de bir kaç yerden teklif alırsanız iyi olur acenteler arasında farklılık muhakkak oluyor
fiba sigortada ikinci yılım
araç değerini 27 000 YTL'ye çıkardım
435 YTL - 6 taksit
Merhaba Mehmet Bey,
Kasko sigortasini sigorta sirketlerinin ortak olarak belirledigi degerin uzerinde veya altinda sigorta ettirmek kanunen uygun degildir. Bununla birlikte ne kadar yuksek degerden sigorta ettirirseniz ettirin olasi bir kaza veya calinma durumunda(kimsenin basina gelmesin tabi ki) sigorta sirketi sigorta ettirdiginiz bedel uzerinden degil, kendi ortak listelerinde yazan bedel uzerinde dosyanin takibini yaptirir.
Selamlar
çok fazla bilgim ve herhangi bir tecrübem olmamasına rağmen sigorta şirketlerinin böyle bir -yalan, kandırma ne denirse- duruma resmi olarak girmemeleri gerek, çoğu sonuçta kurumsal büyük şirketler ve resmi nitelikte bir poliçe veriyorlar, sizin böyle bir belgeniz olsa hakkınızı aramazmısınız,
sonuçta belgeniz var
ilk mesajda sigorta değeri 21 bine düştüğünde..... yazıyor
benim anlatmak istediğim düşme değil artırıldığında dahi öyle uçuk bir kasko değerinin olmaması, eğer hasar yoksa tabi..
sizin bahsettiğiniz konu tamamen farklı ve keşke ilk mesajdan sonra böyle bir uyarı yapsaydınız!!!
Selamlar..
arkadaşımızın dediği gibi siz istediğinizi yapın her zaman araçların piyasa raiç bedelleri dikkate alınır ve ona göre ödenir .. Diğer arkadaşımızın dediği gibi anadolu sigorta da %25 kesinti olmuyor aslında onlar anlaşmalı cam servisine yönlendiriyorlar siz gitmezde yetkili serviste taktırırsanız bu durumda kesinti olur bunuda poliçenizi kestirmeden konuşun derim ve şu an anadolu sigorta şöyle bir uygulama başlattı kaza yaptığınız zaman (ALLAH korusun)servis sizden toplam tutarın kdv sini alıyor daha sonra anadolu sigorta bu parayı sizin hesabınıza yatırıyor ve bir şey daha ekleyeyim anadolu sigorta (Auto king) le anlaşmalı olarak aracınızdaki bir çok (küçük) hasarları mini onarım adı altında ücretsiz ve hasarsızlığınızı bozmadan yaptırıyor bilginize (biraz anadolu sigorta acentesi gibi yazdım ama değilim emin olun )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri