Alıntı Av.Efe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum amma yaptın sen de ha, anlamamış olduğunu düşünmem illa ki hata mı şimdi yani. Ben de dikkatli ve özenliyim, özenli olmak demek sakin yazmak demek olmayabilir her zaman, yapılan bir haksızlığa vatandaş olarak tepki göstermek de özenli yapılabilir. Üslup değil içerikte bir özen,düşünme vardır. Bazı haksızlıklara karşı sert tepki gerekir. Ve bizlere akaryakıt konusunda büyük haksızlık yapılmakta,bu bir gerçek. Her neyse forumlarda değerli teknik bilgiler vermişsin bir çok, bilgilerinden şükranla yararlanıyoruz, çok teşekkürler dostum..
Anlamamış olman bir hata olabilir pek tabi ancak bu hiç önemli değil, benim demek istediğim şey bu değildi.Bana hitap şeklin ve büyük harfle yazı yazman bana kızgın olduğun sonucunu doğuruyor.Öyle olmasa bile insanlar bunu düşünüyor forum kuralları çerçevesinde ve ben bu şekilde cevap verilecek birşey yazmadığım için üzüldüm ve önceki mesajlarımda bunu belirtmiştim ama sen hala yanlış yerlerdesin Günkut Neyse önemli değil konu dağılmasın daha fazla.İşin garip tarafı yakıt konusunda aynı düşüncedeyiz

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese, teşekkürler...