konya yaka da bir yer var Moil (cok bilinen ve kaliteli bir yerdir), 2.75 di benzin, gayet de kalitelidir benzini. Genelde oradan almaya calısıyorum. Hatta sordum niye ucuz sizde diye, pompacı abi patronu kızdırdılar dedikeşke herkes kızsa
![]()
Artık günümüzde geçerliliği kalmıyan,ama geçmişte oldukça popüler olan bir slogan vardı."düzen" değişecek.bu slogan,geçmişte yıllarca kullanıldı.fakat,şahsi düşüncem olarak,yıllar sonra,bu sloganın çok anlamsız olduğunu anladım.bir gerçek vardıki halk zaten oyları ile "düzeni"değiştiriyor,lakin her see "düzülmekten kurtulamıyordu.ne yazıkki halkımızın,"düzeni"değiştirken "düzülen"i değiştirmek gibi bir şansı hiç olmadı.çünki, sorunun çözümü"düzeni"değiştirmekten geçmiyordu.asıl çözüm ise "düzen"ve"düzülen"in olmadığı bir sistemde yaşamaktan geçiyordu.buda beşyılda bir oy vermek ile sağlanamazdı.çünki günümüzdeki"düzen"ancak "düzenin"değişmesine imkan verecek şekilde tasarlanmış türkiye'ye özgü bir "matrix"sistem yaratmış.ve bu ülkenin halkıda beş yılda bir kırmızı hapı alarak kendi hayal dünyasını kurmak zorunda kalmıştır.saygılar
konya yaka da bir yer var Moil (cok bilinen ve kaliteli bir yerdir), 2.75 di benzin, gayet de kalitelidir benzini. Genelde oradan almaya calısıyorum. Hatta sordum niye ucuz sizde diye, pompacı abi patronu kızdırdılar dedikeşke herkes kızsa
![]()
StrucTuraL EngiNeeR
Bu benzin ve akaryakıt ile oynayanların topunu.....xobsc@sa+6)[&^@^?-'+%W^%+@''^&@&++ anlayan anlasın artıkın
Şimdi tepki alacam ama yanıda da bir çok arkadaş benim gibi düşünüyor buna eminim.
BEN TC VATANDAŞI OLARAK HALA NEYE GÖRE BU FİYATLARIN DEĞİŞTİĞİNİ VE +- SEBEPLERİNİ BİLMİYORUM ACABA 2 ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞ BİRİ OLARAK NEDEN KAFAM BASMIYOR ARKADAŞLAR EN AZINDAN BANA BİR ÇARE BULUN 37 YAŞINDA DEMANS MI OLDUM.DİĞER TC VATANDAŞI ARKADAŞLARIM HAKKIMIZI NEREDE ARAYACAZ NERELERDE BU KONULARDA AÇILAN DAVALAR VAR?
kusura bakmayın büyük yazdım büyük düşünüyorum. Kolay yoldan zam yaparak paralarına para katan ve bizleri fakirleştiren zihniyetlere içimden gelen herşeyi yazamasam da BİR TÜRK OLARAK DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANAN ÜLKEMİN ZAVALLI DURUMA DÜŞÜREN VE BU DURUMA ACİZ KALAN TÜM KATKISI OLAN İNSANLARI İNSANLIK ADINA LANETLİYORUM.
Dostum seni çok iyi anlıyorum. Hatta 2 üniversiteden ben de umudu kestim anlayabilmek için 3 üniversite bitirme planlarım var. Bakalım...![]()
3 değil 33 üniversitede bitirseniz bunu anlayacağınızı sanmıyorum , Bu keyfe kederlik olduğu müddetce biz bu paraları ödemeye mecburuz ..
neticede bu başımızdakilerde uni. bitirmiş adamlar. uni bitirmeyle olmuyor bunlar kanla, cigerle alakası var. İlerisini gormeyle ancak bu dunya ile limitlemeyerek... umarım anlayan arkadaşlarım vardır beni.
Uğur anlıyoum da, o başımızdakileri de biz seçiyoruz maalesef.Esas bunu anlamak mesele![]()
biz seçiyoruz diyince bişiler yazmak istedim.. meslek icabı insanlarla haşır neşir içindeyim her nöbetimde yüzlerce hastaya bakıyorum (ortalama 250) inanın daha okuma yazma bilmiyoruz, anlaşmak için cebelleşiyoruz.. aralarında ibretlik insanlar da olmasa hiç çekilmez.. meslek icabı aktif olarak siyaset yapamıyoruz malum, ancak çevremizdeki insanları etkileyerek değiştirmeye çalışmadıkça, başımıza geçenlerden ve onları seçenlerden yakınmamız bitmeyecek gibi.. olan bitene anlam veremeden "nasıl oluyor da oluyor?" diye düşünerek hatta bazen çıldırarak, isyan ederek geçiyor ömür.. 27 yaşımda insanlardan ve dertlerinden bıkmamak için enseyi karartmamak için hep bir neden arayıp duruyorum.. ya işi gırgıra vuracaksın yada herşeyde tasalanıp duracaksın.. yani özetle nasıl oluyorda petrol fiyatları düşerken pompa fiyatları hala aynı kalıyor? çözemedim..![]()
bu arada po eurodiesel 2,33 allah allahgeriliyormu ne simdi dolar 1,70 oldu diye bi zam koyarlar 2,55 olur
![]()
ewt valla bızım burda da fıyatlar dusmus...
Petrol Ofısı V/Max10 (10ppm)Eurodıesel = 2,31TL/Lt.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Yukarıda yazdım ya zaten üniversite mezunu olarak hesap kitapla alakalı bilgi birikimim geniş (işletme mezunuyum üstüne iktisat) 2. si eğitime başlarken tıbbı 3. seneden bırakarak işletmeye geçtim. Kalem kağıdı alıp 4 işlemden başkasını yapmadım meslek hayatımda. En basitimizden ilkokul mezunu arkadaşların bile yapabileceği cinsten.
Yoksa bu hesaplamaları yapmak için cem yılmazın da dediği gibi fosfor mu almamız gerekiyor ne kadar fosfor o kadar zeka![]()
Bizi ve bizim gibi 4 milyon şöförü enayi yerine koyan ve koskoca cumhuriyeti benzinden petrolden akaryakıttan aldıkları vergi ile idare eden zihniyetler bilsinler ki enayi yerine konmamızın hoşumuza gitmediğini ve bilsinler ki (biz çok iyi biliyoruz) seçimlerden sonra vatandaşın başına yağmur olup zam yağacaklarının farkında olduğumuzu.
Geçmişte de bu böyleydi şimdide bu böyle başı sıkışınca akaryakıta zam yapmayı çare gören bu zihniyeti top yekün kınıyorum.
Konu narkoz30 tarafından (24/03/2009 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.
shell 95 oktan 2,87 tl/lt
dolar bayağı fırladı acaba depoyu fullesek mi
2,33 den fullettim.. bizim forumu okumaya başladılar herhalde..![]()
bırkac gun once yazacaktım, ama unuttum.petrol fıyatları yıne yukseldı
Petrol Ofısı V/Max10 (10ppm)Eurodıesel = 2,38TL/Lt.
Petrol Ofısı V/Max10 (10ppm)Eurodıesel = 2,36TL/Lt.
Petrol Ofısı V/Max10 (10ppm)Eurodıesel = 2,45TL/Lt.
Petrol Ofısı V/Max Kurşunsuz (95 Oktan) = 2,96TL/Lt.
dun sabah mazot alırken aklıma bırsey geldı guldum.sımdı bu kadar OTV ındırımı yapıp, yuzbınlerce arac satıyorlar ya, sankı bu arabalar suyla calısacak.ordan kıstıkları parayı, petrole zam yaparak cıkarıyorlar...
Petrol Ofısı V/Max10 (10ppm)Eurodıesel = 2,50TL/Lt.
Petrol Ofısı V/Max (95 Oktan) Kurşunsuz = 3,00TL/Lt.
Konu erdiyilmaz tarafından (30/03/2009 Saat 06:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermek yerine, önceki gönderdiginiz mesajınızı düzenleyiniz.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Arkadaşlar başlığa artık tarih atmak zorunda kaldım, zam haberleri karışmasın diye; evet bugün benzine bir zam daha geldi, sanırm yarın ve ertesi gün motorine de gelecektir. Yola devam ediyoruz ancak artık balatalar sardı durabilirmiyiz bilmiyorum.
Bu kadar okunan fakat cevap yazılmayan bir konu ilk kez görüyorum. Sanırım zam konusu artık normal karşılanıyor ya da sıradanlaşmış bir haber. Sanırım herşeye alıştırıldık ve artık kaynayan suyun farkında değiliz.
dünya üzerinde vatandaşından bukadar vergi alan bir devlet varmıdır acaba ve yine dünya üzerinde bukadar zamma tepkisiz kalan bir millet varmıdır acaba? arkadaşlar tepkisiz kalırsanız düzülmeye devam ederiz seçimde dağıtılan bedava beyaz eşyanın otomobil sektörünü kurtarmak için idirilen verginin acısı katmer katmer çıkıyor.
Tam tatil zamanı sanki inadınaymış gibi yapılan kazığa bak .. yaz yaz ne olacak sanki bizi ifleyenmi var bişiler yapmak lazım ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri