ben buranın böyle şeyler için pek uygun olmadığını düşünüyorum. Burası grandepuntotr sitesi. bu sorunuzun cevabını bence başka forumlara sormalısınız.
ben buranın böyle şeyler için pek uygun olmadığını düşünüyorum. Burası grandepuntotr sitesi. bu sorunuzun cevabını bence başka forumlara sormalısınız.
sizinle aynı kanıda değilim. forum üyelerinin GP kullanıcısı olarak fikirlerine danışıyorum. Bence en doğru yerlerden birisindeyim, zira birincil olarak GP almayı düşünüyorum. Daha yeni model olacak ve daha uygun olacak fiyatı alırken.
zaimkaan, vaktinizi ayırdığınız için yine de teşekkürler.
gp de kısıtlarım. 95hp, 5 kapı, standart gri olmaması (füme veya koyu kırmızı tercihim), emotion veya dynamic den birisi olabilir.
"araba markalarını biraz daha kısıtlamanız,yoksa içinden çıkmanız zor olur."
bunu yapmak için sizlerden görüş talep ediyorum zaten![]()
teşekkürler.
nedir hocam senin aracın özellikleri![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (13/09/2008 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajLarınız birLeştirilmiştir. ard arda mesaj göndermeyiniz, forum kuraLLarını Lütfen okuyunuz.
Şimdi sevgili cengiz senin yaptığın hata bu paraya ne alayım demekle ve listenin içinde gp olması burası bir gp forumu sanmıyorumki gp alma git opel al yada falan filan al diyecekler .Terecinin önünde buralarda tere satan bir yer varmı diye soruyorsun sanmaki o adam başka yeri göstersin![]()
Konu OzzY tarafından (13/09/2008 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu temizliği
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri