bende kesinlikle fiat almam bu durumu musteri anketindede ozellikle soyledim..ben bi çok sorun yasadım halada yasıyorum ve ardı arkası kesilmiyo.ve de kesilmicek..kendi adıma konusuorum iilk parti araç aldığım için çok pişmadım belki 2007 -2008 lerde sorunlar bi şekilde azaltılmış ama ilk gelen lerde maleseef sorunlar diz boyu..bu nedenle aracımı satmayı bile dusunuyorum ama ne yazıkkı ikinci elerin durumu ortada aylarca araclarını satamayan arkadaşlar var forumda..fiat markasının pastadan buyuk pay almak için GP yu soylenen tarihten erken piyasaya surmesinin ceremesini bizim gibi 0 km arac alıp sorun yaşamam diyen turk insanları cekyor.....verdiğinmiz paralar nasıl kazanılıyor diye soran insan yok ama...kim nederse desin arkadaşlar aldığım ilk 0 km araba GPve keşke 26.000 ytl veripte almasaydım diyorum..araçın artıları var kımse inkar etmiyogorunüş işlevsellik yakıt bunlar bi araçta olması gereken seyler ama bi arbada işçilik ve malzeme kalıteside olmalı diye dusunuyorum..yeni çıkan modellere bakın devamlı duzelmeler oluyor..havalandırma ızgaralarının bile malzemelerini değiştirmişler...neyse daha fazla yazıp msjı uzatmak istemiyorum...sadece sunu soylemek istiyorum arabamı gercek ten seviyorum ama sorunlarından artık sıkıldım..bu yuzden birdaha fiat mı asla ...