Sanırım fiyat ayarlaması yapılmış T-Jetlerde de.Dynamic 95bg ile 120bg arasındaki fark 2000YTL kadar olmuş...
Fiyatlar belli olmuş:
FIAT - fiat.com.tr
Ayrıca:
CO-PILOT KIT : PARK SENSÖRÜ, YAĞMUR SENSÖRÜ, CRUISE CONTROL, BAGAJDA 12 V PRİZ = 750 YTL
KIT : HI-FI MÜZİK SİSTEMİ, BLUE&ME SİSTEMİ = 1000 YTL
Fazla incelemedim ancak anladığım kadarıyla yeni özelliklerin hiçbiri standart değil, opsiyonel.
Konu dmRy tarafından (23/08/2008 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
Sanırım fiyat ayarlaması yapılmış T-Jetlerde de.Dynamic 95bg ile 120bg arasındaki fark 2000YTL kadar olmuş...
Olsunda opsiyon olsun, almak istediğin zaman şansın olmuyor malesef. Manuel klima için benim fikrim arabalar italya'dan ithal olduğu için böyle diye düşünüyorum. Haziranda italyada incelediğimde digital klima sadece emotionlarda vardı ve fun modelinide incelemiştim aynı bu özelliklerdeydi![]()
GP in mirror is faster than they appear !
90 hp multijetlerde 6 ileri olan şanzıman 5 ileri mi olmuş acaba?Sitede öyle yazıyor ama yanlışlık varmış gibi geldi..
Aksesuar kataloğu mevcut mu bayilerde? Yeni aksesuarlar satışa sunulmuş mu? Şu çapraz ızgarayı alma niyetim var.
Ayrıca Fiat.com.tr'de şöyle birşey yazıyor:
Grande Punto'nuzu daha da mı farklılaştırmak istiyorsunuz?
Aksesuar olarak sunulan farklı tampon seçeneklerinden Xenon far kitine, krom egzoz ucundan özel parfüm püskürtücüye, alüminyum pedal takımından krom eşik çıtasına kadar birçok seçenek kendi Grande Punto'nuzu yaratmanıza imkan veriyor.
Bu Xenon kiti dediği orijinal birşey mi acaba, bilen var mı? Belki mercekli far da vardır![]()
Konu civcivx tarafından (23/08/2008 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
cem abi,opellerde oyle bi opsiyon vardı xenon kit diye;adamlar komple farı değiştiriyorlardı ve çok yuksek bi maliyet çıkıyordu,ancak fiat dakide aynı şey midir onu bilmiyorum...
Fiat Bayilerindeki xenon kitler sadece ampul değişikliğiyle aksesuarcıda sunuluyordu.Yani far değişimi yok,her yerde yapılabilen xenon kitler mevcut...
Tabi değişimle beraber orijinal xenon farlar gelir mi bilinmez ama ben hiç sanmıyorum![]()
Emotionlardaki park sensörü opsiyonel olmuş. ESP, 95lik ve 90lık motorlarda opsiyonel olmuş. Aynı donanımdaki T-Jet 120 hp ve starjet 95 hp arasındaki fark 2500 YTL olmuş.
Yan stickerlar ve ayna kapakları hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Resimlere baka baka kafama yatar gibi oldu da, biraz gaz lazım
Aşağıdaki şerit ve ayna kapağı mesela:
![]()
Konu civcivx tarafından (25/08/2008 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
Bence bozma aracın estetiğini derim yinede sen bilirsin..
Valla bu jant özellikle baya güzel. Acaba kaç para bilen var mı?
Bu jant 17 inç. 205-45/17 Adı da "Take Off" İtalyan aksesuar kataloğunda ismi geçiyor ama fiyatını bilmiyorum.
3 kapı T-jet sport versiyonu skydome ve hız sabitlemenin içinde bulunduğu paketle 35000 ytl dediler.Her an beyaz bir T-jet sahibi olabilirim kafama yatmaya başladı bu yeni versiyon Gp.
90 hp multijetler kaç vites bilen var mı?Sitede 5 ileri diyor ama kafam karıştı!?
take off jantlar inanmayacaksınız 580 ytl dediler enriko karşıyaka da bu gün aracı incelemeye gittim gelmiş 1 adet beyaz deli bişiii.vuruldum yemin ediyorum.herşey hazır uğraşmak yok.yok yok gp de.test aracıymış.gidin derim.testi bu arabayla alsancakta yapacaksınız ama.görsel çok güzel.29000 ytl sky dome suz spor paketine fiyat aldım.
hayırlısı bakalım.2 yaşını dolduracak benim çikin![]()
O jantlar için verdikleri fiyat büyük ihtimalle arabayı sıfır alırken uygulanan opsiyonel ek ücrettir. Soradan aksesuar olarak alırsanız tahminimce 1.500 YTL. civarı bir fiyat isteyeceklerdir. Belki de daha fazladır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri