harbiden yaw. en çok da o koydu bana
Printable View
Sorma sonradan yapayım diyorum bu seferde orj olmayacak kıllanırım ..
Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
orjinal bir 2004 fsi golf un fiyatı 30 civarındadır.aynı sitede düzgün arama yaptırırsan daha birçok ilanla karşılaşırsın.araç piyasasında ikinci elde en az zarar edilen araçlar bunlardır.ne yazık ki gp ve bravolarda zarar çok daha fazla.bu da sanırım fiat ın kuş serisi imajından.
yaw peki şunu sorcam bu fiyatları istiyolar da satabiliyolar mı ??
ben de vw grubunu sewerim mesela seat toledoyu araştır istersen 27 ye kadar çıkan fiyatlar var yalnız elden ancak 20 civarı olanlar çıkartabiliyo...
arkadaşlar bir şeyi karıştırıyorsunuz,arabasına isteyen istediği fiyatı istesin,alıcının vericeği para onemli...yoksa emin olun 40000 ytl yede gp vardı...
arkadaşlar 2009 model seri 2 puntomu az önce servisten aldım.arabam active model.iç kalitesi çok süper olmasada dualogic kit gerçekten harika bişey.ne geri kaçırma ne vites geçişlerini hissetme hiçbir şekilde rahatsızlık duyacağım bir durumla karşılaşmadım.herkese teşekkürler..
iyide satmışmı bizim ülkemizde herkesin malı kıymetlidir isteyen istediğine satar alan varmı bakmak lazım alırken kuş serisi imajı değilde satarkenmi kuş serisi bu araçlar alınırken ilk başta yav bunlar kuş serisi türevi bu parayı etmez demeyipte satraken kuş serisi demek tuhaf kuş muhabbeti herkesin ağzında sanki tofaş kuş yaparken reno ne yaptı veya diğerleri haaa ben kesinlikle bu kuş seriisnde tofaşı savunmam yıllarca eski teknolojiyi sattı ama artık bitti bırakıp önümüze bakalım bence kendi malımızın kıymetini düşürmeyelim
ben kuş serisini de küçümsemem. şu an çıkın yollara. uzun yollara. nereye giderseniz gidin o kuş serileri hala büyük işler yapıyor...
arkadaşlar 16 inch "take off" ve benzeri çift renkli alaşım jantlar için birmot'ta işçilik dahil 650 ytl ve 12 taksit dediler.
benim fun yarın birmot'a iniyor ve üzerindeki jantlara dokunmadan değiştirmeyi düşünüyorum. çok güzel seçenekler var. ama üzerindeki janta çok para vereceklerini zannetmiyorum. üzerinde gelecek olan 16" grab alaşım jantlarla ilgilenen olursa iki tarafı da zor durumda bırakmayacak şekilde anlaşabiliriz yalnız jantları almak için benimle ostim birmot'a gelmesi lazım :)
bu arada aracı alırken yararlandığım indirimlerden de bahsedeyim biraz faydam olsun
1 yıllık kasko hediye
2000 yılından sonra bir 0km fiat sahibi olduğum için %1 indirim
paro'lu kartla 500 ytl alışveriş-fiat araçlarda 1000 ytl indirim (aradan bir de orta karar laptop çıkardım bu bahaneyle)
bir miktar tanıdık indirimi :)
sadece world kart sahibi olduğunuzu söyleseniz bile kafadan %2 indirim yapıyorlar.
bugün bir başka şirketten arayıp 1,4 fire active fun'ı 24.600'e bırakacağını söyledi. ben daha ucuza aldım tabi. yarın yeni kampanya girecekmiş zarar etmemiş olsam bari..
merhaba bende 2009 model 1.4 fire dynamic arabamı dün aldım.ilk puntomuz çok beğenerek aldık.bu sitenin çok faydası olduğunu söylemek isterim.arabanın alınmasından önce ve sipariş verildiği süre içinde sürekli bu sitedeki yazıları okudum ve çok katkısı oldu.arabayı almadan bir çok özelliğini iyi ve kötü yanlarını öğrenmiş oldum.tecrübelirinizi burda paylaştığınız için teşekkür ederim.
bu forumun üyesi olmaktanda ayrıca çok mutluyum.............
ve pazar günü İzmir buluşmasın da arabamla ordayım.........
Her ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar. Fotoğraflarını garaja bekleriz.
gökay okşar kardeşim arabayı ne kadara aldığını söliyebilirmisin? çünkü bende aynısından almayı düşünüyorum.. Birde resimlerini koyabilirmisin? Göstergeler falan da olursa güzel olur..
arkadaşlar yeni seri gp 2 leri alıyorsunuz ama fiyatlarını yazmıyorsunuz :)
lütfen fiyatları ve indirimlerinizi de detaylı yazar mısınız?
şimdiden teşekkürler...
Güzel olmus seri II,fiyatıda güzeldir tabi :)
arkadaşlar laf aramızda bu değişimi daha çok istedikleri gibi satılmayan 3 kapılar için yaptılar aramızda kalsın benden duymadınız :))
şu piyasda 3 kapı gp den fazla satan hangi sınıf olursa olsun araç yok görmedim duymadım corsa fena satmıyor ama ne clıo nede 207 bukadar satmadı diğerleride fazla satmadı
arkadaslar ben grandepunto sei2 fun versiyonunu yeni aldım henüz 10gün oldu araç harıka blue-me sistemi harika ben siyah rengini aldım siyah süper duruyo 16inc çelik jant arabanın havasını degiştirmiş ayrıca arka camlar siyah şiddetle fun serisini alın derim
https://www.ankaraoto.com.tr/images/...h_ezg_logo.jpghttps://www.ankaraoto.com.tr/images/cti_0_arac7lar.jpghttps://www.ankaraoto.com.tr/images/cti_2_arac7lar.jpg
GRANDE PUNTO Foto Galeri Donanım Teknik Özellikler Renkler
https://www.ankaraoto.com.tr/documen...onanim_004.jpg
Teknolojik.
Grande Punto'nuzun keyfini sürerken cep telefonunuzu kullanmanız gerekirse ne yaparsınız?
a) Otomobil kullanırken asla telefonla konuşmam
b) Daha sonra ararım
c) Blue&Me™ teknolojisini kullanırım*
d) Hiçbiri
Grande Punto için doğru yanıt "c" seçeneği. Fiat-Microsoft işbirliği ile geliştirilen Blue&Me™ teknolojisi sayesinde, ellerinizi direksiyondan kaldırmadan gelen çağrılara yanıt verebilir, sesli komutunuzla telefon rehberinizden istediğiniz kişiyi arayabilir, gelen kısa mesajlarınızı sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Grande Punto'nuzun keyfini sürerken dilediğiniz müziği dinlemek isterseniz ne yaparsınız?
a) CD çalarıma kendi kaydettiğim MP3'leri içeren bir CD koyarım
b) CD çalarıma bir müzik CD’si koyarım
c) Blue&Me™ teknolojisini kullanırım*
d) Hepsi
Grande Punto için doğru yanıt "d" seçeneği. İster CD çalarınızı kullanın, ister favori şarkılarınızı kaydettiğiniz MP3 çalar ya da taşınabilir belleğinizi Grande Punto’nuzun USB portuna takın. Üstelik Hi-Fi müzik sistemiyle* keyfinize keyif katın.
https://www.ankaraoto.com.tr/documen...onanim_002.jpg
Çarpıcı.
15", 16" ya da 17"? Ollie, Wallside, Halfpipe? Grande Punto'nun birbirinden çarpıcı alaşım jant seçenekleriyle yollara damganızı vurun.
https://www.ankaraoto.com.tr/documen...onanim_001.jpg
Güvenli.
Grande Punto, otomobillerin güvenlik performansının belirlenmesinde en prestijli kuruluş olan EuroNCAP'ten aldığı 5 yıldız ile size daha güvenli bir sürüş garanti eder.
ABS ve EBD’nin yanı sıra, ASR/MSR/HBA ve Hillholder (yokuş destek sistemi) içeren ESP (Elektronik Stabilite Programı), çift aşamalı açılabilen ön hava yastıkları, yan ve perde hava yastıkları, enerji emici gövde yapısı, emniyet kemeri uyarı sensörü, arka koltuklarda bulunan ISOFIX bağlantısı gibi aktif ve pasif güvenlik donanımları sayesinde gözünüz arkada kalmaz.
https://www.ankaraoto.com.tr/documen...onanim_003.jpg
Grande Punto'nuzu daha da mı farklılaştırmak istiyorsunuz?
Aksesuar olarak sunulan farklı tampon seçeneklerinden Xenon far kitine, krom egzoz ucundan özel parfüm püskürtücüye, alüminyum pedal takımından krom eşik çıtasına kadar birçok seçenek kendi Grande Punto'nuzu yaratmanıza imkan veriyor.
Daha da sportif bir Grande Punto için aksesuar seçenekleri arasında yer alan sportif ön ve arka tamponları seçebilirsiniz.