Çok çok gecmiş olsun
cok buyuk gecmıs olsun umut...Allah daha beterınden saklasın hepımızı.gecenlerde bır arkadasım opel corsa ıle kaza yaptı.hemen hemen senınkı gıbı bır kaza.arabanın 2 hava yastıgıda acıldı.Allah'tan senınkınde oyle bır sorun olmamıs.tekrardan gecmıs olsun...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Bu aralar ne çok kaza yapan arkadaşımız var. Umarım bundan sonrakilerde hafif hasarlı atlatılır. Cana gelmesinde... Tekrar geçmiş olsun.
GP in mirror is faster than they appear !
Umut'cum büyük geçmiş olsun. Sana bir şey olmaması sevindirici...
geçmiş olsun...
Umut merakımı mazur gör. Kaç ile iniyordun yokuşu?
Umut, geçmiş olsun,
Fazla hasar yok gibi.Önemli olan can...
geçmiş olsun..
Ben bayan sürücü ağladımı onu merak ettim dostum lütfen yazarmısın?Kendi çapımda yaptığım bir ankete göre 10 kadından 8'i kazadan sonra ağlıyor ilginçtir..
60 civarında iniyodum ama arada kaldım işte; kadın aniden çıktı sol taraftaki aracın önünden hızla geçti sonra beni görünce yavaşladı, yol vercek gibi yaptı kornaya bastım bende sonra tekrar gaza bastı geçerim diye frene bastım ama tam kurtaracakken kadın korkudan yoluda tutturamamış aşşadan girmiş iyice frene bastı çünkü karşısına orta refüjdeki kaldırım çıktı bende sağ arkadan vurdum oda yolu ayıran orta kaldırıma çıktı ...
yok ağlamadı indi direk araçtan özür diledi, benim hatamdı dedi sonra polis gelincede benim hızlı geldiğimi söyledi polise![]()
çok geçmiş olsun
birkere kafadan kaybediyoruz.. ? o bir bayan kesin haklıdır.. ayrıca senin yaşın 19 haksızsın kesin şimdi bunu sölüyorum neden dicen...
bir arkadasım arabadan tam inecekken arkadası bişi söylüyor 10 saniye konusmuyorlar cocuk arkayı kotrol ettim diyip kapıyı bir acar.. arkadan gelen araba kapıyı götürürtrafik gelir arkadasa sordugu tek soru
Polis : Kaç Yaşındasın
Ark : 22
Polis : Hatalı sensin
haklısınız aslında bende çok iyi bi sonuç beklemiyorum, çünkü orda bile polise olayı anlatırken neden yavaşlamadın diye sordu bana polis; halbuki yol benimdi ayrıca bayan beni gördüğü halde çıktı yola kornayla uyardığım halde![]()
geçmiş olsun
Geçmiş olsun, İstisnalar kaideyi bozmamakla birlikte benim gödüğüm bayanlar kendileri kaza yapmıyor ama karşısındakine kaza yaptırıyor![]()
Allah korumuş,Allah beterinden de korusun...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Merhaba ,
Bir bayan sürücü olarak yazdıklarınızı okudum ve çok güldüm...Bir an kendimi düşündüm ve kendim araba sürerken gözümün önüne geldi))) yazdıklarınızda doğruluk payı çok fazla...napalım bizler doğamız gereği biraz tezcanlıyız , trafikde sizde bize azcık anlayış gösterseniz fena mı olur
))
Sevg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri