burda kac kişi var gp kullanan kaçı bir depo doldurmuşta 1000 km gitmiş arkadaşlar?
burda kac kişi var gp kullanan kaçı bir depo doldurmuşta 1000 km gitmiş arkadaşlar?
ben duymadım şu ana kadar 1000km gittim diyen, tamam uzun zamandır foruma giremiyorum pek ama aktif oldugum donemlerde de çok konuşulurdu bu konu ve 950km leri falan duymuştum maksimum. şimdi kassa 1000 olur diyenler olcak, zaten kasa kasa yapılmış bi 950 km o ( kamyonlara falan yol verilerek ) o yüzden bırakın 1500 ü ben 1000 e bile çok zor diyorum
ben eski arabamda 900km yapmıştım maksimum, depo sonunda saçları döktüm![]()
ESKİ GP' Lİ
ben bu yaz tatile giderken 950km yol yaptım 1depo ile,ayrıca kasa kasa da değil.şöyle söyleyim 7-7,5 saatte fethiyeye indim,kasıyo olsam bu kadar saatte inemezdim sanırım.yani diyeceğim 90-100km arası ayağını sabitleyebilirsin 1000km rahat görürsün diye düşünüyorum,kaldı ki ankara şehir içi trafiğinde bir depo ile 800km nin altına inmedim hiç.60-70 ile gitmemize gerek yok,uzun yolda gayet 3,5-3,7 ortalamalar yakalanabiliyo.ben yapamıyorum diyen arkadaş ya fazla sıkıştırıyordur arabayı,ya da bakımla ilgili bi sorun vardır diye düşünüyorum.bu benim fikrim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri