Ewet yukarıda yazılanlara katılmakla birlikte beni en çok tatmin eden şeylerin başında performansı geliyor!:ok: Hiç zor durumda bırakmadı beni GP' om. En azından Multijet böyle, Fire bilmiyorum ama şikayet eden yok sanırım...
Bu arada her şeyiyle ekonomik bi araç ( donanım/fiyat, yakıtı, serwisi, wergisi ) 10 numara bence. Bu şartlarda alınabilecek herşeyiyle en güzel otomobil!
Bazen arabama bakıyorum ve bir an için sanki benim değilde başkasınınmış gibi düşünüyorum, içim cızzzzzz ediyor walla. "Ulen böyle bir araba benim olabilir mi?" diyorum kendi kendime. Sonra jeton tak diye düşüyor, zaten benin diyorum. İnanılmaz bir haz vallahi....![]()
Her şeyden önce Giugiaro imzalı mükemmel tasarım,koklayan ve performanslı motor,çok iyi özellikler(pek çok kişinin hala bilmediği küçük ama çok fonksiyonel özellikler) ve donanım,sınıfının en geniş iç hacmi,kaliteli Blaupunkt ses sistemi,... kısacası her yönüyle 1 numara bir araç GP.
Konu gokhan_genc tarafından (18/03/2007 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
ben hiç sikayet etmedim abi süper bence
Bu yaşta bile beni 20 yaşlarda genç hissettiren, kaç otomobil var.Performanslı motor,güzel ses sistemi yakıt tasarufu,gençler ve kendini genç hissedenlerin otomobili
abi tek kelimeyle sky dome arabada beni bitirip öldüren şey...
[Alıntı:
lewent´isimli üyeden Alıntı
Ewet yukarıda yazılanlara katılmakla birlikte beni en çok tatmin eden şeylerin başında performansı geliyor! Hiç zor durumda bırakmadı beni GP' om. En azından Multijet böyle, Fire bilmiyorum ama şikayet eden yok sanırım...
Bu arada her şeyiyle ekonomik bi araç ( donanım/fiyat, yakıtı, serwisi, wergisi ) 10 numara bence. Bu şartlarda alınabilecek herşeyiyle en güzel otomobil!
Levent bey
Türkçede w harfi yoktur. Eğer burası Türkçe hizmet veren bir forum sitesi ise lütfen kurallara uyunuz ve v harfi yerine w harfi kullanmayınız.]
bu neydi şimdi?
Konu SANtO tarafından (18/03/2007 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
city fonksiyonu , sekli semali ve en önemlisi arabayi alis fiyatim .
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Dün akşam aracı kullanırken farkettim direksiyondaki ses ve kanal tuşları portakal renginde yanıyor, city fonsiyonuna geçtiğimde bu ışıklar dönme dolap gibi oluyor çok zevkli bence. Tabiki gözleri de yoldan ayırmamalı. Ya sizin kulanırken en çok sevdiğiniz ve dikkat çekmek istediğiniz nedir?
Benim İçin Çok Keyifli Sürüş Sağlaması Çok Hoşuma Gidiyor :
Ona Güveniyorum.....
Saygılarımla...
tek kötü yanı var bence çok dikkat çekiyo ve çiziyolar arabayı benim araç çizik oldu kapılar ama olsun çok şahane tipi
![]()
40 lı yaşlara doğru hızla ilerliyenleri gençlik yıllarına döndüren otomobil (hatta oğlumla inadlaşıyoruz). Bana göre herşey güzel. Ama illa biririni söyle diyorsanız, emniyet kemerini bağlamadığımızda öten o iğrenç ses beni mutlu ediyor. Herkes takmak zorunda kalıyor
Emniyet kemerine 2 kez borçlandım, bende takıyor ve taktırıyorum.
Emniyet kemerinizi ve yangın tüpünüzü eksik etmeyin.
Ben aracı ilk gördüğümde (özellikle önden ve yandan) takılıp bakakalmıştım.Alalı nerdeyse 1,5 sene olacak hala arabaya binerken inerken bakıyorum.Yolda her geçen grande puntoyu kaçırmıyorum.Bence dizayn (Guigiaro) çok çarpıcı.
arada sorun çıkarsada türkiyede hatta dünyada sınfının birincisi bi araba.yol tutuşu çok güzel babam bide 2 defa ankara gitti bi arkadaşıyla gitti 3 saate gelmişler istabula adam 170 ten aşağı düşmemiş.motor manyak açıldı![]()
"gençliğimi puntoya borçluyum"bence bu güzel bir slogan olur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri