49 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 100 Km De 3,4 * 3,6 Lt

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Özlem ÖNEN
    Selçuk Üniversitesi Unique_GOTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 211

Ya çok mantıksız bir soru olacak belki ama araçta devir saati falan mı var da siz bu devirleri bilebiliyorsunuz?

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı Unique_GOTH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya çok mantıksız bir soru olacak belki ama araçta devir saati falan mı var da siz bu devirleri bilebiliyorsunuz?
    soruyu ilk okuduğumda git kendini bir uçurumdan at dicektim ama yaşına baktığımda ve bir bayam olarak normal diyorum.. neyse senin sorun senin konumun için kabul edilebilir..

evet araçlarda devir saati denen bir pano vardır. genelde bir çok araçta hız göstergesi ile aynı büyüklükte ve aynı formatta.. ama bazı araçlarda bu ekranlar dijital de olabiliyor.. yani yeni nesil bütün araçlarda motorun devrini gösteren devir saati vardır.. ordan bakarak motorun o an kaçbin devirde olduğunu bilirsiniz..
    piyasalarda bulunan diesel araçlar 800 devir ila 6000-6500 e kadar devir çevirirler.. benzinlilerde üst devir değerine 3000 devir daha ekleyebilirsin.. f 1 araçları 18000 devire kadar devir çevirebilmektedirler.. motorlarda yanlış bilmiyorsam 13*14*15 bin devir çevirebiliyorlar..

bu kadar bilgilendirme yeter sanırım..

Alıntı 06kaymak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alı kemal super rakam helal olsun....dun geldım uzun yoldan 5.1 ın altına dusemedım....

sabah ordaydım.. 3,8 lt yi gökhan a gösterdim. 275 km de 3,8 lt hemde yarısı şehir içinde.. abidinpaşadan sincan a ve çanıllıya iki kez..

senin geldiğin yolda sabretmek zor.. yanlız ben senin geldiğin yolda bir yıl önce araçta beş kişi bagaj dolu 4,1 lt ile gelmiştim..
    Konu dejavu tarafından (24/07/2008 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasalarda bulunan diesel araçlar 800 devir ila 6000-6500 e kadar devir çevirirler.. benzinlilerde üst devir değerine 3000 devir daha ekleyebilirsin
    Bu hangi dizel araçmış 6500 çeviren? Ben valla böyle bizimkiler gibi 5000 çevirenini bile görmedim. 3000 de benzinliye koy, 9500 rpm S2000 heralde ))

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özlem ÖNEN
    Selçuk Üniversitesi Unique_GOTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 211

Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soruyu ilk okuduğumda git kendini bir uçurumdan at dicektim ama yaşına baktığımda ve bir bayam olarak normal diyorum.. neyse senin sorun senin konumun için kabul edilebilir..

evet araçlarda devir saati denen bir pano vardır. genelde bir çok araçta hız göstergesi ile aynı büyüklükte ve aynı formatta.. ama bazı araçlarda bu ekranlar dijital de olabiliyor.. yani yeni nesil bütün araçlarda motorun devrini gösteren devir saati vardır.. ordan bakarak motorun o an kaçbin devirde olduğunu bilirsiniz..
    piyasalarda bulunan diesel araçlar 800 devir ila 6000-6500 e kadar devir çevirirler.. benzinlilerde üst devir değerine 3000 devir daha ekleyebilirsin.. f 1 araçları 18000 devire kadar devir çevirebilmektedirler.. motorlarda yanlış bilmiyorsam 13*14*15 bin devir çevirebiliyorlar..

bu kadar bilgilendirme yeter sanırım..
    bilmemek değil öğrenmemek ayıptır abicim ama ben bi ehliyet alıyım da görüceniz o zaman kaldı şurada 8 ay ,8 ay sonra herbişeyi öğrenicem Allah'ın izniyle
    Konu Unique_GOTH tarafından (24/07/2008 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: anlam bozukluğu

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erkan .
    EPKAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 ** ***
    Edilen teşekkür: 32

Alıntı Unique_GOTH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bu yılın sorusu olmuş
    GP - 1.3 Multijet 75 Hp Dynamic - Titanyum Gri

Yer imleri

Yer imleri