Ya çok mantıksız bir soru olacak belki ama araçta devir saati falan mı var da siz bu devirleri bilebiliyorsunuz?
Ya çok mantıksız bir soru olacak belki ama araçta devir saati falan mı var da siz bu devirleri bilebiliyorsunuz?
![]()
soruyu ilk okuduğumda git kendini bir uçurumdan at dicektim ama yaşına baktığımda ve bir bayam olarak normal diyorum.. neyse senin sorun senin konumun için kabul edilebilir..
evet araçlarda devir saati denen bir pano vardır. genelde bir çok araçta hız göstergesi ile aynı büyüklükte ve aynı formatta.. ama bazı araçlarda bu ekranlar dijital de olabiliyor.. yani yeni nesil bütün araçlarda motorun devrini gösteren devir saati vardır.. ordan bakarak motorun o an kaçbin devirde olduğunu bilirsiniz..
piyasalarda bulunan diesel araçlar 800 devir ila 6000-6500 e kadar devir çevirirler.. benzinlilerde üst devir değerine 3000 devir daha ekleyebilirsin.. f 1 araçları 18000 devire kadar devir çevirebilmektedirler.. motorlarda yanlış bilmiyorsam 13*14*15 bin devir çevirebiliyorlar..
bu kadar bilgilendirme yeter sanırım..
sabah ordaydım.. 3,8 lt yi gökhan a gösterdim. 275 km de 3,8 lt hemde yarısı şehir içinde.. abidinpaşadan sincan a ve çanıllıya iki kez..
senin geldiğin yolda sabretmek zor.. yanlız ben senin geldiğin yolda bir yıl önce araçta beş kişi bagaj dolu 4,1 lt ile gelmiştim..
Konu dejavu tarafından (24/07/2008 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri