1- Erkan Fiyatlari Ben Oldurmedim. Fiyatlari Fiat öldürdü. Sifir Araçlari Mayis 1.750 Ytl + Haziran 1.750 Ytl + 1.000 Ytl Paropuan + 1 Yillik Kasko Hediye Ediyor. Bu Indirimleri Uyguladiginda 1.4 Active Nin Fiyati 21 Kusur Bin Ytl Ye Geliyor. 2006 Modelin Fiyatini Sen Kes,biç çikar Yani :s
2- Kesinlikle Sana Katiliyorum Ufuk. Gereken Pazarligini Yapmis Ve Araci Almis. Satan Kişide 3-4 Milyar Zararla Neden Satsin. Elbette Sormus Sorusturmustur Nitekimde Aracina 21bin Ytl Den Kapi Acmis. Fakat 19.750 Ytl Ye Satmis Bu Gayet Normal. Satarken Firat Avantajli Durumda Olabilir.
3- Valla Mehmet Konya Da Durumlar Ne Bilmiyorum Ama Burada Boyle. Dizel Daha Mantikli Geliyor Sana Ama Millete Deil. 100 Gp Den 95 I Multijet. Bu Insanlar Neden Satiyor. Neden Benzinli Ikinci Elde Daha Az Var.
Bu Konu Uzar Gider Mehmet. Asla Konya Ile Istanbul Un Piyasasini Karsilastirip Mukayesede Bulunamayiz. O Yuzden Sana Gore O Arac 23 Eder. Bana Gore 19.750 Eder. Firat Sabretmis Aradigini Bulmus. Bu Arada O Aracini Senin Soyledigin Fiyata ,23 E Satmak Isteyenlerin Ilanlari Hala Duruyor ;)