Hayırlı olsun..Beklenen güzel gelmiş sonunda...
Printable View
Hayırlı olsun..Beklenen güzel gelmiş sonunda...
hayırlı olsun öyleyse kazasız belasız inşallah
hadi hayırlı olsun tekrardan,allah kaza bela gostermesin...
teşekkürler arkadaşlar daha almadım ama inşallah cumaya kadar çıkacakmış. ne kadar uzun sürüyormuş bu plaka işleri :)
Erdek'te 20 dk sürüyor plaka ve trafik :)
Ama neyse geç olsun da güç olmasın..
Erdek sokalarında kullanacağıma Bostanlı sahilde gezmeyi 50 kere tercih ederdim..İzmir'i gerçekten özlemişim :(
Not:Bu arada isim değişikliği var..Rusça ile bir ilgi var sanırım :)
plaka ruhsat işleri dün başladı. bugün geçti artık yarına kaldı herhalde.
izmir burada gp altında 4- 5 saatlik yol sanırım (erdek e hiç gitmedim tahmin ettim)
isim rusça değil ama ikiz kardeşi diyelim :)
sonunda düldüle kavuştum :) ilk izlenim olarak iyi ama motor sesi tahminimden fazla geliyor içeri. çekişi gayet yeterli benim için daha önce kullandığım 1.3 doblodan çooook iyi doğal olarak. bakalım, kullandıkça bişeyler daha eklerim.
hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullan Allah kaza bela vermesin
Gözünaydın Erkan, keyifli sürüşler...
araçla ilgili ilk sorumu sorayım bari :)
bu klavuzda belirtilen "dead lock fonksiyonu" dynamic araçlarda var mı acaba. "Fonksiyonun devreye alındığını ön panelde butonun ledinin yanıp sönmesiyle bildirilir" diyor ama kilit düğmesine bir kerede basılsa iki kerede basılsa hep yanıp sönüyor o lamba? bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
Türkiyedeki araçlarda Emotion bile olsa deadlock yok. Bu arada araç hayırlı olsun dostum.
sanırım bu üçüncü hayırlı olsun diyişim olucak :D:D:D
tekrar tekrar hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun kardeş bol kazasız kilometreler
hayırlısı olsun ustad allah kaza bela vermesın...
hayırlı olsun...allah kazasız belasız sürüşler versin.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
bu arabada yağmur sensörü var mı? kitapçığına göre var ama...
lastikler de michelin çıktı iyidir herhalde :)
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler
lastikler benim de michelin energy çıkmıştı.sorun yok daha ii.kitapçığında brdgestone yazıyor fakat michelın. sormuştum nedenini, araçlara her marka lastik takılıyor demişlerdi.benim de zaten favorim energy...