hmmmm... tabi günler yaklaştıkça mutlaka olacaktır. gerçi günlerin geçmeside durdu.:cool0000:
Printable View
ben donanım yüzünden 2,5 ay bekledim.. söyledikleri tarihten 20 gün sonra tam sinirlenip vazgeçmek üzereyken geldi.. inşallah en kısa sürede elinize geçer sabrınızı taşırmazlar.. :)
şu anda daha belli değil arabanın nerde olduğu. türkiye de ama gümrükte mi bursa da mı bilmiyorum. ben kaporayı verdim. kalan parayı ne zaman yatırmam gerekiyor? araç gelmeden vermem gerekiyor mu yoksa araç gelince versem olur mu? bayi benden aracın parasının tamamını istiyor? ne yapmam lazım?
Bu arada fiyatı 29.000 ytl düz fiyata düşürdüm :)
O zaman nakit kısım araç görülünce verilebilir...
bu tofaş adamı verem eder :(
10 gün geçti daha aracın nerde olduğu belli değil. hala gümrükte diyorlar ama 10 gündür araç gümrükten nasıl çıkamaz aklım almıyor. en son 7 ağustos gün vermişlerdi bugün gün veremeyiz diyorlar. başka bir araca baktılar erzincan bayide var bir tane granit gri 2008 model KONFOR PAKETLİ ve 15" ALUMİNYUM JANTLI 29.400 ytl benimki standart 2009 model 29.000 ytl ama her ikiside 15 gün önceden gelemezmiş.( bence 15 günde zaten gelmez de neyse:kizgin: ) ben ne yapayım şimdi bi akıl verin.
kendi aracını beklemen en iyisi
ama diğeri de hem konfor paketli hemde aluminyum jantlı fiyat da sadece 400 ytl fark var kendi aracımı mı beklesem daha iyi? ama neden? (gerçi benim de gönlüm kendi aracımdan yana ama)
bilmem içimden öyle geldi :)
bence bi çelik jant için böyle birşey yapma derim ama sonuçta senin bileceğin birşey 400 500 meselesi değilde sonuçta iki aracın arasındada 1 yaş fark olacak her ne kadar sıfırda olsa sonuçta satarkende fark olur bir yaştan malum yıllandıkça değer kaybediyo 400ün üstüne bi 400 daha koy zevkine göre bi jant al bence daha mantıklı
aslında ben plastik jant kapaklarından memnunum ama konfor paketi güzel bişey. sanırım 2009 model olanı seçeceğim ama bir de şu belirsizlik olmasa.
2009 olsun jant kapatları plastik olsun. 3 gün sonra satmak istersen bir adım önde olursun
ben an be an araç nerde onu öğrenebiliyordum fakat bir türlü gelmiyordu.. :) satıcıyla beraber gecikmeden dolayı çıldırmıştık ben vazgeçtim dediğimde kabul etmişlerdi 50ytl kaporayı almak için uğrar mısınız dediler.. gittiğimde kesin geleceği tarih belli oldu 1 gün gecikmeli teslim almıştım.. o zaman talep çok yoğundu.. en güzeli otomobille ilgili hiçbirşey yapmadan başka işlere yoğunlaşarak vakit geçirmek.. beklenti anksiyetesi akla zarar olabilir.. :)
50 ytl kapora iyiymiş ben 3000 verdim ondan daha fazla bekleyeceğim herhalde :) . kredi de çıktı o da başladı işlemeye imzayı da attım artık kafam rahat :) ağustosun ikinci yarısından sonra bekliyorum bakalım hayırlısı. Bıraktım artık bu G.Punto işini :)
bende 1000 ytl kapora vermiştim. 28 ocakta sipariş verdim 1.3 mjet dynamic ç.j.+s.p.en geç 31 martta aracınız gelir dediler. 31 martta bayiye gittiğimde aracın bilinemeyen bir sebepten dolayı italyadan çıkarılamadığını ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. aradan 15 gün geçti araba hala ortada yok en sonunda bursada gümrükte aynı aracın s.p. değilde k.p. varmış onu sipariş ettiler 10 günde teslim ettiler yani anlıcanız bende 1 ay boşu boşuna bekledim ama değdi bende sizin yerinizde olsam beklerdim...
siz çok beklemişsiniz gerçekten.
ben bugün paranın bir kısmını daha yatırmak için gittiğimde satıcı bana aracın geldiğini söyledi ben şaka yapıyor sandım onca tantanadan sonra :) kendisi bile inanamamış yani tam bir sürpriz oldu herkes için. herhalde bu hafta sonuna kadar çıkar. bakalım hayırlısı yarın plaka işleri başlayacak inşallah.
Gözünaydın Erkan:)