araba işi aceleye gelmez.ben ilk araçlarımı aceleye getirip hep hatalar yapmıştım.para sende güç sende.tavsiyem kaza yapmamış ve km. si fazla olmayan bir araç almandır.öyle araçlarda galerilere pek düşmez.ya fiat bayilerine yada oto pazarlarına gidip oralarda ara.20 bin ytl civarında bir rakama mutlaka dynamic gp bulursun.sıfır fiyatının 2000 ytl aşağısına kimse 2 yaşında araç satamaz en az % 20 fiyat düşer.o yüzden aceleci olma.
fiat ın kendı ıkıncı ellerını garantılı sattıgı otoeksper.com a da bakıyorum fakat ortalık dızel grande punto kaynıyor. 30 tane grande punto var turkıye genelınde otoeksper.com da. 28 tanesı dızel 2 tane benzınlımıllet dızel araclarından kurtulmak ıstıyor galıba
![]()
dizel ve genelde active donanımında
Bence Active Ve Dynamic Olarak Ayirmamak Gerek. Cunku Dynamic Te Cok Var Dizel Olarak Satilik. Ama Benzinlide 2.el Okadar Secenek Yok.tek Tük 2.el Satilik Var
active ile dynamic arasında ikinci el de 1000 ytl civarında fark oynuyor.olmuşken dynamic i tercih etmekte fayda var.sonradan pişman olmamak için
ben dynamic alırdım ki öyle yapacağım. dizel dynmaic e param yetmezse benzinli dynamic alırım zaten sıfırında bile sadece 1500 ytl fark var. bu tercih meselesi active kullanan arkadaşlar alınmasın.
D,E ve suv segmentte araç alırken donanımı en dolusunu almaya çalışırız.Çünkü satarken özellikle Audi de ve Bmw de donanım satar.
B-C segmentte ise donanıma asla para vermem.Çünkü en çok zararı ordan donanımdan yaparım.25.400 e active gp aldım dizel,18000 km de bakımı gelmişken 23.500 e sattım.
Aynı dönem full bi emotion da alabilirdim 35000 ytl civarı ama o arabayı 27000 e aynı dönemde zor satardım.Bu c sınıfı içinde geçerli. D sınıfı 1.6 araçlar hariç donanım işler hale geliyor.
bugun kardeşime arac bakmaya gittim
2007 model dizel gp siyah 27,500 ytl ye satılık vardı başka da gp yoktu.
evet aykur actıve ve dynamıc arasında sıfır da 1.300 ytl fark var.
ıkıncı elde bu fark bıraz farklı tabı. ama azcok ortalama fark bu kadar.
bu arada fırat sen yıne konuya eksı bır yon bulmussunama sonucta satmak ıcın deıl kullanmak ıcın alıyoruz dynamıc. konfor ozellıgının yanı sıra guvenlık bakımından ve motor ozellıgı bakımındanda dynamıc daha ozellıklı
tabı bunu astra ıle kıyaslayamayız dımınumber one astra mı demelıyım
))))
Bak ya dön dolaş Astra ya gel
Şaka bi yana bu söylediklerim Gp için değil B sınıfı corsa,polo,clio hepsi için geçerli.Ama sanada katılıyorum ben sürekli araç değiştirdiğim için bu sınıflarda donanıma para vermiyorum artık.Kaldı ki bu astra için de geçerli oldu.
Gp öncesi sıfır 2004 passat kullandım uzun süre,donanım ondaydı forever astrada değil![]()
valla ben şuanda sıfır 77hp dynamıc ıcın son karar asamasındayım ve bu aracı 4 veya 5 sene kullanmak ıstıyorum fırat
sanıyorum 4-5 sene bı arac ıcın uzun kullanım suresı sayılır![]()
4-5 bencede bi aracın ilk sahibi için hakkı olan kullanım süresidir.
Zaten Toyota kullananlar bilirler hangi modeli olursa olsun,Her kullanım kitapçığında bu aracın ömrü 10 yıldır yazısı yazar![]()
Tamam Ozaman 5 Sene Normal Dedik Allah Izin Verirse Bi Okadar Zaman Kullanmak Istiyorum Iste
Tamam Işte Firat Toyota Da Yaziyor Aracin ömrü 10 Yil Die
Ama Gp Lerde Yazmiyor. ömür Boyu. Pert Olana Kadar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri