İşte müşteriye Saygısızlık yapanda onlar. Ben niye 27.000 a aldığım arabayı 21000'e satayım. Arada birileri 23.500'e alıyor benim arabamın fiyatı düşüyor + temmuz geldi diye elindeki stokları bitirmeye çalılşıyor olan gene benim arabama oluyor.
Bi Golf'ün Polo'nun 1000-1500 ytl den fazla indirimli satıldığını görmedim. İkinci elide ona göre değerli. Veya Toyota Honda... Fiat arabayı satıyo iş bitiyo gerisi önemli diil.
Bu konuda gerçekten çok haklısınız.Fiatta inanılmaz fiyat dalgalanmaları oluyor.
Özellikle elde kalan araçlar,yeni modellerin gelmesi ve yıl sonu fiyatları fiyatları taban yaptırıyor.
Honda,Vw,Opel,Toyota en fazla yaptıkları indirim filo indirimi oluyor yada 500-1000 ytl arası bi indirim.
2006 aralık ayı 29unda Fiat Kırmaktan 1.3 75 active için aldığım fiyat 24.600 ytl idi.İlk fiyat aldığımda ise 26500 idi.
Mareaları da öyle yaptılar. Son kalanları 22.500 e verdiler. Albea fiyatına yani hatta daha ucuza
Ben her zaman sıfır araç alma taraftarıyım.Bunu sadece GP için değil her araç için söylüyorum.30000YTL ye sıfır araç almak varken daha kaliteli ve donanımlı diye örneğin 6 yıllık Mercedes almam açıkçası.Tabi başkası da Mercedes olsun kullanılmış olsun diyebilir tercih meselesi.Sıfırın kokusu bile bir başka
Gp 2 eli ile sıfırı arasındaki fark eğer 2000YTL ye inmişse kesinlikle sıfır derim.Ancak bazı fiyatlar oldukça abartılı.Uygun ilanlar seçilmeli...
Ben de sıfır araç alma taraftarıyım,ancak fiat ın satış politikası sıfır alanları herzaman madur ediyor.
bence fiat ne yapacagını şaşırmıs durumda 15 aydır araba sahibiyim ve gercek anlamda şahin modellerden sonra en iyi satılan aracıng grande punto oldugu kanısındayım.. bir ışıkta duruyorum ve saga sola bakmanla en az 5-6 tane gp görüyorum.. buda onları baya bi affallatıgını dusunuyorum.. arabanın degerini dusurenlerde onlar servis gereken degeri vermeyince insanlarda madur oluyor
bence ıkıncı el deıl. ben 24.300 e dynamıc alırsam eger agustos tan sonra fıyatlar normale donecek bence. en az 1 sene karda olucam gıbı.
25.300,00 ytl - 1.000,00 ytl (paro ındırım) = 24.300 ytl
24.300 ytl olacak dynamıc.1 yıllık ta kasko onada 1.000 ytl desek kı herhalde 1.000 ytl tutar. 23,300 oluyor yanı. bılmıyorum yanptıgım hesap sızlere gore dogrumu?
Konu mm_isik tarafından (17/07/2008 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.
maalesef kaskonun indirimi sadece 200 ytl.
komik değil mi? bayinin söylediği bu ,bizim payımıza sadece 200 ytl düşüyor diyor ve daha fazla düşmüyor. bende dedimki o zaman kimin payına düşüyorsa o indirsin kaskoyu, orasına biz karışmayız diyorlar. böyle bir arabanın kaskosunu yaptırmaya kalksanız 1000 ytl den de fazla tutar.
Kasko Nun Indirimini Fiyattak Dussek Die Kastetmedim Erkan Ben Zaten. Olduki Kasko Hediyeleri Olmadigini Farz Edelim.
Ozaman Paro Indirimi Ile 24.300 E Geliyor Arac.
Ama Bide Bu Aracin Kaskosunu Disardan Yaptirmak Istesek Senin Dedigin Gibi Belkide 1.000 Ytl Den Fazla Tutar.
(kaskoya Verecegim Parayi Pesin Dusmus Oluyorum)
Dolayisiyla Ben Bu Kasko Hediyesinide Aracimin Aliş Fiyatindan Duserim. Ama Yuvarlak Rakam 1.000 Ytl Dustum Belki Daha Az Belki Daha Fazla![]()
keşke kaskonun parasını da indirseler çok güzel olur şöyle 1000 ytl daha
bu kasko benim işime hiç yaramıyor alırken ikiyüz mikiyüz indirteceğim çaresi yok. çünkü bu kaskoyu alırsam bu sene karlıyım kasko parası ödemeyeceğim ama seneye %65 olan hasarsızlık indirimim %30 a düşecek ve ben birkaç sene zarar edeceğim toplamda zararım çok yüksek olacak. ama ne yapalım 200 , 200 dür![]()
Peki Sen Oyle Dusunuyorsan Kendi Fikrin Erkan
Umarim En Uygunu Bulursun Sende?
yok bu benim fikrim değil sigortacımın fikri ben onun yalancısıyım hasarsızlık indirimin %30 a düşer dedi. bende bi hesap yaptım uzun vadede hediye kaskoyu alırsam ben zararlı çıkıyorum.
sahi bu 2008 model gp lerin kaskolarına arkadaşlar ne kadar ödüyorlar? merak ettim şimdi![]()
Valla O Konuda Benim Bilgim Yok Erkan Ama Benim Bu Konuyu Acmamdaki Tek Amac 2006 Model Ile 2008 Model Sifir Aracin Fiyatlari Arasinda 2000 Ytl Lik Fark
Kaskoyu SOnra Dusunecegim![]()
internetteki fiyatlar sizi yanıltmasın piyasa en az 2000 ytl daha düşük.10 000 km deki orjinal dynamic aracımı 20 000 ytl ye bile satamadım.milletin 22-23 bin istemelerine bakma.eğer bu arabayı alacağıma 2 yaşında bir golf alsaydım şu an zarar etmeden satabilecektim.fiatlarda ikinci elde değer kaybı biraz fazla ne yazık ki.
cıhangır pıyasada işin ilginci hiç satılık grande punto gözüme çarpmıyor. zaten gördüğüm yerde mutalaka durup bakar fıyatını sorarım. bu arada senin aracın satılık mı cihangir![]()
Evet 6. Nesil Golf Leri Bende Duydum. Insallah Istedigin Gibi Olur Fiyatlari. Da Ben 2009 A Kadari Birak Temmuz Sonuna Kadar Bu Isi Halletmek Istiyorum Ama Kismet Bakalim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri