Bu tur seyleri canlı canlı gormek gidip dokunmak calistirmak en iyisidir.
Merhaba arkadaşlar,
GP alacağım ancak Sky dome konusunda kararsız kaldım. Fiat sitesinde de sky dome la ilgili yeterli bilgi yok. Sky dome tam olarak nasıl bir şeydir, nasıl çalışır, kaç parçadan oluşur (2 parça cam var sanırım), kapanırken nasıl kapanır, güneşli günlerde tepemde güneş olmamasını istersem cam sorun olur mu ya da onu da örten başka bir şey var mı, kapsamlı bir şekilde anlatabilir misiniz sky dome u olanlar?
Bu tur seyleri canlı canlı gormek gidip dokunmak calistirmak en iyisidir.
Sky dome iki parcadır kademeli olarak açılır tek tuşla kapatılır ,istenmeyen güeşler için sky dome nin altında güneşlik vardır istemeyen durumlarda çekip kapatabilirsiniz..
fotolarda skydome gorunuyor belkı bıraz yardımcı olur...
https://forum.grandepuntotr.com/vbga...do=view&id=287
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Teşekkürler bilgiler için. Kafamda epey canlandı. Bayiiye gidip görmek en iyisi olacak tabi. Peki bu 2 parça tamamen açılıyo mu diye sorsam? Yoksa 1 tanesi diğerinin üstüne falan mı geçiyor?
hayır arkadaki görüntü öndeki yukarı doğru kalkıp arkadakinin üstüe geliyor
skydome camları çok koyu filmli. yani tek başına güneşi baya kesiyor, ama yine de yeterli bulmayanlar için delikli kumaş-naylonumsu malzemeden parça yapmışlar. çekip onu da örtebiliyorsun. delikli dememden kasıt güneşi %100 kesmiyor diğer arabalardaki gibi. ama hiç rahatsız etmeyecek sewiyeye indiriyor.
buarada skydome ı açınca diğer sunrooflardan farklı olarak içeri gömülerek açılmıyor, yukarı kalkıp arkaya uzuyor, görüntü de gayet güzel oluyor.ayrıca yüksek hızlarda içeri girecek rüzgarı kesmek için ön tarafta spoiler kalkıyor we giren hawayı bi miktar kesiyor
Çok teşekkürler. Yani 2000 ytl fazladan ödemeye değer gibi gözüküyor![]()
Mehmet kesinlikle değer Skydom için 2000 ytl ödemek.. Arabanın havası tamamen değişiyor bir defa.. içine bindiğinde perdeleri geri çektiğinde anlıyosun farkı.. ARka taraf sadece cam ve perde sabit ve yerinden oynamıyor.. sadece ön taraf açılıyor ve dışardanda çok şık bi görüntü oluşturuyor. Yani eğer imkanın var ise seni çok zorda bırakmayacaksa fiyatı mutlaka tavsiye ederim![]()
Hatta 0 araç alıcaksan ve Skydom almaya karar verirsen beyaz rengi zorlamanı tavsiye ederim benim içimde kaldıikinci el aldığım için renk seçme şansım çok olmadı temiz olarak kırmızı bulabildim. Ama kırmızınında başka bir havası var : )
Valla arabadaki en sevdiğim özellik sky dome diyebilirim başka bir gp ye binince insan okadar arıyorki ...
Aslında 2000 ytl yükseltebilirdim bütçemi ama 75 lik yerine 90 lık almayı düşünüyordum son zamanlarda (hillholder asr esp msr hba falan için), e bu motor için de 2000 ytl fazladan ödemem gerekeceği için zaten 2000 ytl çıkmış oldum. Acaba 75 e geri dönüp sky dome u mu tercih etsemkararsızlık çok kötü bir şey
90 hp nin gücünü uzun yolda tadarsın elbet ama şehir içinde kullanıcaksan genelde 75 çok yeterli zaten hatta uzun yolda bile sıkıntı yaratmıyor ( 1.3 dizel 75 hp ile 500km yaptım) ama skydomu çok ararsın bir kullanırsan![]()
Peki şehir içinde 75 likte olmayan bu özellikler (hillholder asr esp msr hba) çok işe yarar mı, yoksa pek önemli değil mi? Hillholder asıl şehir içinde işe yarar gibi duruyor sanki gerçi ama..?
çoğu kişi şu an skydomesuz aldığına pişman. o yüzden sen sen ol skydomelu almaya çalış. tabi bir de 90 hp olursa tadından yenmez![]()
skydome tercih edebiliyosan mutlaka tercih et,kesinlikle pişman olmazsın
elbette olması daha iyi olur ama ben arabamı en dik yokuşta dahi kaydırmadan kalkıcağıma eminim, seninde çok kısa bi sürede ayağın alışır. biraz bayan işi yokuş kilidisonuç olarak olması tabiiki iyi olur ama olmazsa olmaz değil yine de.. bu arada skdomuma nazar değdi
bu gün o yelpazeye benzeyen plastiklerden birini nasıl bişey diye kurcalarken ray gibi bir şey var iki tarafın üstünde sol taraftaki çıktı japonla yapıştırıcam
ya da servise ucunu kırdığım plastik parçanın yedeği varsa taktırıcam
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri