:D
Printable View
ya arabam yol sesini çok fazla alıyor,
sağ kapı, sol dfizör ve sağ emniyet kemerinin ordan çok zırıltı geliyor.
bi de bu skydome yüzünden zırıltılara bir yenisi eklenirmi?
bi de kullanmayan bilemez, hiç skydome li araca binmedim. içerden çekilmiş fotoları varmı? nasıl bişiidir bu skydome. ektradan 1700 ytl vermeye değermi?
konuyu hortlattım sanırım buna değermi peki?
Fatih, skydome sisteminde fazla bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.Ben de 2 sene kadar kullandım bu sistemi.İçeriyi oldukça ferahlatıyor, dışarıdan da oldukça güzel bir görünümü var.Eğer sıfır araç bakarken skydome olsun mu olmasın mı gibi bir belirsizlik varsa kesinlikle bu donanım alınmalı.Aksi halde sonradan pişmanlık duyulur.Bir çok örneği mevcut sitemizde :)
skydome aracın en sessiz kısmı diyebilirim..
Kesinliklle al derim ama eğer bir gp almışsan sonradan ekletemiyorsun yani 2000 de versen eklenmez sun roof yaptırabilirsin ..
Benimde aracımın en sessiz yeri sky dome diyebilirim :)
benimde gp de tek pişman olduğum konu 1.dinamik almamış plmam 2.skydome düşünmemiş olmamdır aracımı almadan önce siteden haberim olsaydı kararım çok daha farklı olurdu bu vesileyle tekrar siteyi oluşturan gp ailesine teşekkür etmek isterim...
puntom pert olmadı, tamir edilecek, yei puntom, cruise controlüm ve ESP'm ve sydome!m olmaycak maalesef.
bu tamir edilen puntoyu allah izin verirse, bi akslilik olmazsa 15 sene felan binecem. :)