Uygun derken?
beyler bugün enriko alibertiden arkadaşa emo grande punto aldık 2006 model çok uygun fiyatlı ilgilenelere alibertiden volkan köse nin telini verebilirim arablarda bir sorun yok sadece 2006 5 6 adet var sanırım
Uygun derken?
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
fiyatları kastettim
mesela biz 26300 e emo aldık kırmızı 4 kapı
dizel mi benzin mi
1.4 95 bg starjet dizel kalmamış sanırım
iyi fiyat gercekten
valla biz önce inanamadık ama kesin verdiler birde pulu onlar halletcek
Böyle işler olabiliyo arkadaşlar. Bende Maltepe EVSAN Bayiden 2006 tek kapı aktive aldım 18.750 ye. 2006 almak için son şanslar. Benim araştırdığım kadarıyla hiç bi yerde yoktu evsanda vardı. Artık oradada yok.
Arkadaşım öncelikle kazasız belasız kullanman dileğiyle...
GP'in dizel mi yoksa benzinli mi? tam olarak anlayamadım...
Ben de 5 ay once 2006 model almistim uygun fiyata, klimasi, tavan dosemeleri, direksiyon mili vs vs.. imalat hatali cikmisti. Alirken heryerini kontrol edin aracin!!! Hayirli olsun...
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
Bursa Birmotta da siyah emo skydome 1.3 90bg duruyodu 37000 civarı bişeydi. Tesadüfen o aracı alan arkadaşla karşılaştık 31000 e almış.
yuh be kardesim ama indirim olmus
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri