Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Inanamayacaksiniz !!!!!!

onur demirçelen
    forza gp onur1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641
    Edilen teşekkür: 169

Standart Inanamayacaksiniz !!!!!!

arkadaşlar merhaba ;

sizinle dün basımdan geçen cok onemli bir konuyu paylasmak istiyorum ve bu konuyu bütün active sahibi olan arkadasların okumasını istiyorum çünkü belki bu işin sonu fiat'a dava acmaya kadar gidicek...

gectiğimiz cumartesi günü arkadaşlarla dikiliye yazlıga gittik güzel bir cumartesi gecirdik ardından harika bir pazar ve artık dönüş yoluna hazırlanmaya geldi..arabanın bagajından almam gereken bişey vardı ve (s.... ben) aldıktan sonra anahtarı bagajın içinde unuttum...tahmin edin ne oldu her yeri aradık telefonla saatte cok gecti bi arkadaşım çilingir onerdi oda 50 ytl istemiş bende bu arada arabanın sağını solunu acaba diyerek kontrol etmeye calıstım girebilirmiyim diye...(kendime olan sinirden camı kırıcaktım nerdeyse.) bilirsiniz activlerin arka camları manuel oluyor bende cama dokundugumda onceden farketmediğim bi şekilde hafiften oynadıgını gördüm ve aşşagı yukarı oynattım..sonuca inanamayacaksınız ama cam açıldı diger camada yaptım oda acıldı...sonra arka koltukları one yatırıp anahtarı bagajdan aldım..olay gectikten sonra BASKA BİR ARKADAŞIN GP'SİNDE DENEDİK ODA ACILDI VE İNANAMADIK..aklıma su soru takıldı bu sadece bizim gp lere ozel bir sorunmu yoksa her aracta olurmu..ben şahinlerde ve fiesta'da denedim sabah ama acılmadı...insan korkuyor eger boyle bişey sadece bizim gp lerde varsa bu buyuk bir sorun...benim yaptıgım bir hatayı bu şekilde cözmem sevindirici ve sanş ama madalyonun öteki tarafı hiçte oyle degil...sizden ricam araclarınızda denermisiniz eger sizdede varsa bu sorun kronik...küçük gibi görünen büyük bir sorun bence...

umarım cozulecek bir sorundur
    Tşk
    Saygılar

2. Bu mesajı için 9 kişi onur1907'ye teşekkür etti:

Nafiz UYBAT
    SONAX ALSANCAK 4216059 Nafiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 247

Böyle birşey gerçekten olabilirmi.İnanılıcak gibi değil.Arkadaşlar sonuçları merakla bekliyorum.
    Bu arada ben yırttım

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

benim araçta açılıyor olur seydeğil..temizlerler oynadığımı farketmiştim ama aşşağı yukarı sanki dişlisi bolmuş gibi hareket ediceğini duşunmemiştimm..

onur demirçelen
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641

arkadaşlar braz önce haber aldım davayı acicam...

bilginize...

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Arka cam belli bir miktar açık değilken nasıl elinizi sokuyorsunuz da aşağı bastırabiliyorsunuz? Yani sanırsam el girecek kadar belli bir açıklığı olması lazım aşağı bastırabilmek için. Neticesinde benim de hoşuma gitmedi açılabiliyor olması ama arka cam kapalı ve indiremiyorum diye hırsız "ben girmem" demez asla. İçeride birşey bırakırsanız cam çerçeve kapı kol bırakmaz dağıtır girer içeri.

onur demirçelen
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka cam belli bir miktar açık değilken nasıl elinizi sokuyorsunuz da aşağı bastırabiliyorsunuz? Yani sanırsam el girecek kadar belli bir açıklığı olması lazım aşağı bastırabilmek için. Neticesinde benim de hoşuma gitmedi açılabiliyor olması ama arka cam kapalı ve indiremiyorum diye hırsız "ben girmem" demez asla. İçeride birşey bırakırsanız cam çerçeve kapı kol bırakmaz dağıtır girer içeri.
    emre abi arka camım komple kapalı...sende kapat dene aynısını yasarsan anlarsın abi..

hem senın dediğin gibi bişey olsa ben asla bole bişeyi burda paylaşmam o cam acıkken olmuş bişey olur ve benim hatan olur...tekrar soyluyorum komple kapalı cam..

saygılar...
    Konu onur1907 tarafından (30/06/2008 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Al benden de o kadar şimdi üşenmedim gittim avuç içlerimi vakum gibi tutup tam kapalı olan cama aşşağı doğru sert bir şekilde aşşağı yukarı bastırdım hoop indi cam bu kesinlikle büyük bir sorun kesinlikle araştırılmalı ve müşteri hizmetlerine başvurulmalı bu konuda tam destek...

onur demirçelen
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641

arkadaslar ben 3 farklı aracta test ettım olmadı bunlar (fiesta,şahin ve focus) eger fırsat bulursanız sizde birkaç model bakabilirmisiniz...çünkü iş ciddileşti ben müşteri hizmetleriyle konusup dava açıcam...

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

onur direk bunun için dava olmaz zannedersem pek bir şey tutturamayız yada o hak belki doğmaz gibime geliyor önce müşteri hizmetleri ile bir görüşelim ondan sonra ne yapabileceğimize karar verelim..

Hakan Demiray
    dmRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 269

Müşteri hizmetlerini ara Onur ve durumu bildir. Tüm active daha doğrusu elle açılan camlarda olduğunu söyle, kontrol etsinler. Sonrasında FIAT'ın yapması gereken tek şey, tüm Grande Punto'ları servise geri çağırmak olacaktır. Bunu kesinlikle yapması gerekiyor. ufak birşey gibi duruyor ancak aslında büyük bir olay bu hırsız için miss gibi ne cam kır ne kapı ile uğraş. indir camı gir içeri, götür arabayı. temiz iş olmaz böyle birşey.

Fiat geri dönmezse davayı aç zaten. %100 haklısın

bu arada Emotion'larda bu sıkıntı yoktur sanırım. Arka camlarda otomatik bizde.

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

alla alla çok garip bi durum,birde mehmet abi senin arabadada olduguna gore dynamiclerdede oluyo sanırım bu durum...
    Konu tolgaank88 tarafından (30/06/2008 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.

Okan KÖYLÜ
    CesSpOoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 135

hemen gidip bakmak lazım.. abi çok trajikomik olay yaw.. ciddi dava sebebi..

kadir yıldız
    k_adiir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 2

gercekten inanılmas bişey şahinlerde bile olmayan bu saçmalık bu model arabalarda nasıl oluo..
    aracım emotion olmasına rağmen fiat aldığıma pişman olmaya basladım yoq direksiyon simidinin derisi kalkar yoq ses açma tuşunun rengi atar şimdide bu cam olayları..
    fiat kendini geliştirdi sandım ama hiçbişi olmamışş..
    bu arabalar elimizde patlıcak benden söylemesi..

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

aracın bu yuzden soyulmuş çalınmış vs birsey olsaydı davadan birsey tutturudun ancak bu konumda sadece ugrastiginla kalırsın araclar belirli bir sure sonra servise cagrilir sorun cozulur. Bizim civiclerdede on jantların ortasındaki H harflerinin takılı oldugu kucuk kapak balatalardaki ısınmadan dolayı belirli bir sure sonra gevsiyordu bunu bircok arabada test ettik servise ilettik sorun kapakların klipsinin plastik olmasından ve ısınan balataların bunun esnekligini deforme etmesinden kaynaklandığını bizzat maille ben ilettim cok kısa sure sonra bu sorunu ucretsiz cozduler butun araclarda.

Dava acmak yerine insiyatifinizi kullanark durumu bildirseniz sizin icinde bize hizmet veren servisler ve marka icinde daha olumlu sonuclar alabilirsiniz.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

bu konu forum dışına çıkmasa iyi olur ... düşünsenize hırsıza açık kapı

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alla alla çok garip bi durum ya,hemen bakıcam bugun...gerçekten olur iş değil ama ! ! ! yani bi nedeni olmalı,mutlaka bu saçmalıgın bi nedeni olmalı...birde mehmet abi senin arabadada olduguna gore dynamiclerdede oluyo sanırım bu durum...

evet benim aracımda dynamic ve aynı sekilde oluyor

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Arkadaşlar bu arada enterasan bir durum var. Geçen gün arabayı tertemiz yıkattırdığım akşamı birisi benim arka camlara elinin izini çıkarmıştı. Alla alla dedim kendi kendime neden böyle birşey yapsın birisi diye. Acaba camı mı indirmeye çalıştı bilemiyorum ki? Ama inen eden birşey yoktu. İşten çıkınca bir de ben deneyecem. Uff canım sıkıldı şimdi ya. Nedir ki böyle şey olur mu hiç. Alarm mı taktıracaz yani??

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Arkadaşlar haklı iken haksız duruma düşmemek istiyorsak lütfen yorumları ona göre yapalım Araçlarda problem olup olmadığını servisler karar verecek lütfen bu gibi şikayeti olanlar en kısa zamanda servise giderek durumun gerçekliliğini onaylatsınlar daha sonra getirdikleri çözüm ile uygulamaya geçelim ,Ha eğer geri dönüş olmazsa elimizdeki onaylı belge ile istediğimizi yaparız ama lütfen bu konuyla ilgili sakin olalım yanlış bir şey yapmayalım ...

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu arada enterasan bir durum var. Geçen gün arabayı tertemiz yıkattırdığım akşamı birisi benim arka camlara elinin izini çıkarmıştı. Alla alla dedim kendi kendime neden böyle birşey yapsın birisi diye. Acaba camı mı indirmeye çalıştı bilemiyorum ki? Ama inen eden birşey yoktu. İşten çıkınca bir de ben deneyecem. Uff canım sıkıldı şimdi ya. Nedir ki böyle şey olur mu hiç. Alarm mı taktıracaz yani??
    abi inen cam cok daha rahat kalkar bence aractan herhangi birsey alınmamıştır umarım?

onur demirçelen
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641

evet arkadaşlar sizden bu işi deneyip aynı sonucu alanların listesini isticem bu gerekliymiş pevgeot'a dava acan kişi soledi....basta ben olmak uzere...

1.onur1907

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer imleri

Yer imleri