bu stickerın daha büyüğünü reklamcı bir tanıdığımda gördüm 15 cm ebadınta küçülterek yeniden yaptırdım ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.
çok güzelmişş ya harika
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
ben almak istiyorum, nasıl yapabilriz?
deneme amaçlı yaptırdığım için maliyeti konusunda pek bir şey konuşmadık, çok maliyetli olacağını zannetmiyorum pazartesi gidip konuşurum ve size bilgi veririm, tamam derseniz adresinize kargo ile gönderirim.
Bizim GRANDEPUNTOTR stickerı ile aynı özellikte araba camına çok rahat yapıştırılabilir.
Konu aayhan36 tarafından (24/02/2008 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
bende isterim bu stickerlardan. listeyi isterseniz şimdiden oluşturalım..
listeyi oluşturabilirsiniz, bende pazartesi maliyetini öğrenip size bilgi veririm.
çok güzel listeye benide ekleyin
1 cgty
2 smtg
3 1964mustang
4 OzzY
Ne Mutlu Türküm Diyene!
benide eklermisiniz arkadaşlar
benide ekleyin arkadaşlar
sabırsızlıkla bekliyorum.
İmzayı öylesine arabaya mı yapıştıracaksınız yoksa herhangi bir sözün arkasına mı? Malumunuz mu bilmiyorum ama Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk şöförlere hitabı var " Türk Şöförü Hasas Duyduların İnsanıdır" diye.
1 cgty
2 smtg
3 1964mustang
4 OzzY
5 GRANDEILHAN
6 t_ozkok
Ne Mutlu Türküm Diyene!
1 cgty
2 smtg
3 1964mustang
4 OzzY
5 GRANDEILHAN
6 t_ozkok
7 volkanmet86
1 cgty
2 smtg
3 1964mustang
4 OzzY
5 GRANDEILHAN
6 t_ozkok
7 volkanmet86
8 Riddle
arkadaşlar zorlasak bu listeyi 100 kişiye çıkarabilirmiyiz? Neden derseniz bu sticker ları yapacak olan kişi para kazanmak için yapmaycağını ve liste deki kişi sayısı çok olursa bunun imalatı için ayıracağı zamana değeceğini söyledi. Ayrıca 100 kişiye ulaşamazsakta şu anki oluşan listedeki arkadaşlara ben bu stickerlardan mutlaka göndericem.
yarın ilk parti stickerı alıcam, kaçtane istediğinizi belirtirseniz sevinirim ,ayrıca teslimat
adresleri konusunda sizden bilgi bekliyorum.
Bu stickerı arabaya yapıştırmak zorunda değilsiniz, evinizde değer verdiğiniz bir köşeye , Atatürk resmi olan bir çerçevenin camınada yapıştırabilirsiniz.
konuyu geçici olarak genele taşıyıp Üst konu yapıyorum.
not:uygunsa ben bi ara izmirde alabilirim kargoya gerek yok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşlar beni de ekleyin teşekkürler
inönü mahallesi nene hatun sokak yıldıran apartmanı 4/1 kayışdağı istanbul ( not : evde olmamam durumunda kadıköy saray muhallebicisine bırakabilirler ) bu stickerdan istiyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri