ayhan abi banada yolluyon galiba msn den adres işini çözeriz teşekkürler
işlerimin yoğunluğu ve ve üsütüne üstlük seyahate çıkmam nedeniyle bu sticker işi biraz gecikti ama bu hafta içinde inşallah istiyenlere göndericem.
msn dende görüşebiliriz.
ani bir iş seyahetim oldu, bu nedenle sticker ları gönderemedim. Gecikmeden dolayı özür diliyorum, inşallah bu hafta göndericem.
Konu Linos tarafından (19/03/2008 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
ayhan bey , umarım bu hafta gönderirsiniz... çok memnun olurum gönderirseniz.
10 bahabay
"Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler, meczuplar memleketi olamaz." mustafa kemal atatürk
sticker hala yoookkk!!!! yani terbiyesizlik etmek istemiyorumda, ücret varsa söyleyin o şekilde halledebilirsek halledelim, siz müsait değilseniz sticker'i yapanlarla konusalim...
arkadaşlar ben size bir şey söyleyeceğim ama çekiniyorum.şimdi burada stickerler yapılıp kargoya verileceğine zaten kargo parası falan derken 5 - 6 ytl yi bulur bu iş kişi başına.şöyle yapsanız.bu yazının bir formatını dosya halinde atsanız da foruma herkes paylaşsa en azından reklamcıya gidip çıkarttırılabilir yada herkesin mailine gönderilse...en azından kargo falan uğraşılmasa.
stcikerlar yalan oldu sanırım, murat beyin söyledigi mantıklı aslında...
Ben yeni gördüm. Ben de isterim dedim. Ama sanırım bir aksaklık var. Ayhan Bey?
bende arıyorum nasıl alabiliriz... başka nerden bulabiliriz...
reklamcılardan yaptırabilirsiniz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bunların hazırları bütün rekalmcılarda mevcuttur istedğiniz rekalmcıya yaptırabilirsiniz
arkadaşlar bence de kargoyla falan uğraşmayın, reklamcıların hepsinde vardır, hem arabanıza uygun renkte yaptırırsınız hemde istediğiniz ebatta. 5-10 tl arası tutar tahminimce. Ben öyle yapıcam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri