öncelikle yapılan her yorum için hepinize teşekkür ediyorum.
Amacım burda sizleri kullanmak değil sizin beni kullanıp fikirlerinizin fiat yetkililerine ulaşmasını sağlamaktı..Benim fikir çalmak gibi bir niyetim asla olmaz kendi işimde fikir ve projelerimi en iyi şekilde her zaman sunacak yetkinlikteyim.Bana kimse (müdür vs.) iş vermedi.
Öyle bir yargılamışsınız ki sanki sizlerin kötülüğüne bişe yapmak istemişim gibi..Herkes Fiat çalısanı olup olmadığımı yargılamaya basladı..öyleyim ya da değilim burada olmama engel mi teşkil edecek bu durum ? Belki yaptığım işi söylememem gerekiyor.inanın bunu size hissettirmesem kimse bilmezdi bile..ama sizler için bişeler yapmak istedim nacizane hepsi bu.Ve şunu da bilin ki geyik diye adlandırdığınız sohbetime geyik olsaydı ayıracak zamanım hiç yoktu.Burayı çok ciddiye alıp samimi ortamını sevdiğim için zamanımı ayırdım burada.
Bunlara cevap vermek beni okuduğum cümlelerden daha çok üzüyor aslında ama bilmenizi istedim hepinize iyi niyetle yaklaştığımı (hiç birinizi dolar işareti olarak görmüyorum !)
Herşeye rağmen tüm FIAT kullanıcısı şahısları çok seviyor ve çok değer veriyorum..Bu işimin gerektirdiği bir sevgi değil insanlığımın gerektirdiği bir sevgidir..
Hepinize sonsuz saygılarımı sunuyorum..Dilerim herşey sizin istediğiniz gibi olur.