ibrahim abi kurda kuzu teslim edilirmi abi görki gidene kadar sağına soluna neler yapıcakkesin üstüne femoli tuning falan yapıştırır
![]()
ibrahim abi kurda kuzu teslim edilirmi abi görki gidene kadar sağına soluna neler yapıcakkesin üstüne femoli tuning falan yapıştırır
![]()
hehehehhehhehhehhe
hiç gülesim yoktu sen gel daha neler olacek
Arabanın üstüne çay döküldü yıkayalım derken tekerleği koptu yapıştıralım derken elimede yapıştı çıkarayım derken boyası kalktı yeniden boyayalım derken tinerden eridi kurutalım derken makina yaktı anlayacağın o inek o sudan hiç gelmez yandı bitti kül oldu![]()
mehmet abi arkadaki punto yazısını soktunuz mu???![]()
yok onu mehmet abin değil oruç yapıcakonu bekliyorlar büyük ihtimalle
![]()
Elletirmi hiçben onu oyalarken oruç sökecek
![]()
YARIŞMA..BU MESAJIN ALTINA İLK MESAJI YAZAN SÜPER BİR MİNİ GRANDE PUNTO KAZANACAKTIR ! şimdiden hayırlı olsun![]()
Ben kazandım yuppiii![]()
nbr
tüü kaçırdık![]()
Hayırlı olsun Burak ABi![]()
yazamadım
uffffffffff![]()
Burak, Tebrik ederim. En hızlı sen çıktın..
Andddd the GP goesssssss to ZaMBroTTa_1903....
Ama maalesef Kırmızı bu Burak. istemezsen almaya bilirsin ama![]()
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
ben alıyımmı![]()
hadi hayırlı osssn![]()
Bizde, beni takip edeceğinizi düşünmüştük zatenO yüzden saolsun Barış yazdı mesajı.. Barış tebrikler güzel konu seçtin..
Mesajı Barış'ın yazmasını kararlaştırmıştık ama yönetimden kimse nereye yazacağını bilmiyordu...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Bi ara sen Barısın profiline baktın ondan sonra anladım ama Barısın yazacagını...
İbrahim ne ettin
![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri