haberlerde görmüştüm dün bu kazayı allah rahmet eylesin
forumdan veya başkası fark eden yokki keşke cana gelmese allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
haberlerde görmüştüm dün bu kazayı allah rahmet eylesin
E serisi Kozlu için değil mi?
YENİ ADIM GAZETESİ : ZONGULDAK YASTAKilimli’nin önde gelen işadamlarından Nizamettin Velioğlu ile Arslanlar Madencilik’in sahiplerinden Ümit ve Vahdet Velioğlu’nun üç yakını Bolu’nun Mengen İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kaza haberi Kilimli ve Zonguldak’ta büyük üzüntüyle karşılandı. Velioğlu ve Aydın ailelerini yasa boğan trafik kazası dün akşam saatlerinde Mengen yakınlarında meydana geldi.
Feci kazada çarpışan iki otomobilde bulunan 4 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı bildiriliyor.
Kazada, Nizamettin Velioğlu’nun torunu, Ümit ve Vahdettin Velioğlu’nun yeğenleri Kadriye Aydın, Kadriye Aydın’ın eşi Süleyman Aydın ve Ozan Aydın ile diğer otomobilin sürücüsü İsmail Aydın yaşamını yitirirken, yaralıların Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.
Zonguldak’ı yasa boğan feci trafik kazasının Süleyman Aydın (25) yönetimindeki 67 EE 030 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen İsmail Yılmaz (31) yönetimindeki 38 UL 355 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldiği öğrenildi.
Çok üzücü bir durum Allah geride kalanlara sabır versin.
Kazadan sonra tesadüfen ordan geçiyordum. Çok kötüydü...
Allah rahmet eylesin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri