şöyle bi durum var italyadaki emotionların kapsadığı donımlarada bakma fırsatın oldumu cruise control mesela emotionda standart türkiyeye hiç böyle bir araç gelmedi bırak standartı opsiyon olarak bile yok bilmem fark ettinmi fiat italyadan yapılan açıklamaylada konfor paketine ödediğim tutar yakında bana geri iade edilecek bu durumda artık türkiye içinde böyle bir paketle grande punto olmadığını gösterir.ama yok ben illa konfor paketli alıcam diye ısrar eden arkadaşlar varsa dediğim gibi bayilerin ellerinde kalmış 2006 veya kolçak elektirkli bel ayarı içeren konfor paketli halde 2007 model bakabilirler hali hazırda almış ve binenler için bir şey diyemeyeceğim fakat sana şöyle ufak bir bilgi vereyim doblolar türkiyede üretiliyor ama türkiyede 1.3 multijet ve 1.4 benzinli var yurt dışı fiat sitelerine bi bakarmısın oralarda hangi motor ve donanımlarla çıkıyor.3üncü dünya ülkesi olursak ve bu böyle devam ettiği sürece adamlar hiç bir şey eklemez yurt dışında şu anda bindğim araba vergiler ve kolaylaştırmalardan ötürü o kadar az ki elinize alın bi inceleyin bayii girişlerini ve vergilerden kaynaklanan anahtar teslimlerini ben bu aradaki farka baktım 23000 civarı türkiyeye gelişi var 5000 küsür KDV 8000 küsür ÖTV ıvır zıvır sen ekle kaç paraya çıkıyor.Sen bide buna çok üst sınıf opsiyonları koyarsan arabanın fiyatı 40.000 üstüne çıkar ve kimse tercih etmez satış politikası ÖTV kalksın bak o zaman ne kadar çok seçenekle karşılaşıcaz.Yurt dışı sitelere bakıp aldanmayın.Bilgilerim sağlam yerlerden...