Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Esp

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

e lastik tutmayınca sistem napsın

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

sadece 90 beygir olan modellerde ESP var diye biliyorum.
    ben de isternet sitesini incelerken dikkat etmemiştim, yanlış sipariş verdim ve 75 beygirli ESP siz bi aracım oldu.
    ama gene de seviyorum aracımı.

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ne esp si ya bırakın bu işleri. profesyonel şöför kendisi esp dir. ben esp ile yapamam ki zaten. nasıl yanlicam o zaman. heyyyyy yavrum hey

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

esp kaymazmış hey yavrum nesi kaymaz kaydırana bak ama hakketten tuhaf kayıyor arac komple butun halinde kayıyor )) alışmamış k.çta don durmuyor abi bu asr off tuşunu kullandığımızda esp yide kapatmış oluyor muyuz biz?

Günkut KAYA
    Av.Efe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    48 AV 434
    Edilen teşekkür: 46

Bu esp olayı sonradan taktırılabiliyor mu? Güvenlik kiti taktırmak istiyorum arabama diyerek mesela???

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı Av.Efe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu esp olayı sonradan taktırılabiliyor mu? Güvenlik kiti taktırmak istiyorum arabama diyerek mesela???

sonradan bu ve buna benzer seyler maalesef uygulanamıyor.bende bı ara baya kafa yormustum bu tarz konulara...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

sinan sarı
    sarisinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    :(
    Edilen teşekkür: 19

Mutlu

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne esp si ya bırakın bu işleri. profesyonel şöför kendisi esp dir. ben esp ile yapamam ki zaten. nasıl yanlicam o zaman. heyyyyy yavrum hey

harbiden dogru diosun abi nasıl yanlıcam ozaman ben ben gayet memnunum ama arabanın yol tutusunun cok ii oldugunuda biliyorum sahsen paliodan katkat daha ii yanliim derken az mı spin atmıstım palioda allaha sükür bunda öle bisi yasamadım buzamana kadar

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Benim araçta asr de hillholder da var ancak esp yok malesef.Asr ve hillholder olan arabada esp de vardır diyen arkadalar.Bende yok esp msp.

Barış Cem Şal
    ftwda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 BSL **
    Edilen teşekkür: 19

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim araçta asr de hillholder da var ancak esp yok malesef.Asr ve hillholder olan arabada esp de vardır diyen arkadalar.Bende yok esp msp.
    yahu abs ve asr esp'nin alt sistemleri.. tabi bunların olduğu araçlarda esp vardır diye bir kaide yok. ama bunların olduğu GP'lerde ESP kesinlikle var..

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı Linos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ESP hakkında, FIAT resmi sitesinden alıntı:

Bu özellikler 1.4 starjet 16V 95 hp, 1.4 Turbo T-Jet 120 hp ve 1.3 Multijet 16v 90 hp motorlarındaki versiyonlarda standart sunulmaktadır.

Motorunuz bunlardan biri değilse, zaten ESP olması olanaksız. Diğer modellerde ise, kaputu açmanıza dahi gerek yok. City, bagaj açma tuşlarının bulunduğu sıranın sağında, ASR (on-off) tuşu yoksa, ESP de yok demektir. Olduğunu varsaydınız "toplama" olayı, tamamen aracın yol tutuş özelliklerinden kaynaklanmaktadır.

Maalesef bayiler bu konuda bilerek ya da bilmeyerek yanlış bilgi veriyor müşterilerine. Olması olanaksız motor ve donanım seçeneğinde dahi, ESP var diyebiliyorlar.
    Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

konunun basında Murat Abı'nın yazmıs oldugu, Fıat'ın resmı sıtesı'nden alıntı yapılan yazıya bakılırsa, sızın aracta kesınlıkle ESP var...kafanızda hala soru ısaretlerı varsa, Erdı daha once ıkı tane lınk vermıs, o konularıda ıncelemenızı tavsıye ederım...

https://forum.grandepuntotr.com/tekn...p-sistemi.html

https://forum.grandepuntotr.com/tekn...ik-paketi.html
    Konu mustafaf tarafından (14/11/2008 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Yer imleri

Yer imleri