m6 subaru arasındaki fark sadece tuning olmasa gerek![]()
%100 katılıyorum bu bir tercih meselesi çok sevdiğim bi tanıdığımda yaklaşık 650 hp lık bi sti vardı ve ben neden buna biniosun nie m6 falan almıosun dediğimde çoğu sanıyor ki ben onu alacak güce sahip değilim veya maddi nedenler die düşünüyor dedi ve ekledi benim hobim tuning ben tuning de subarudan başkasına binmem dedi... bizlerde küçük araba almışız şirinliğine yakıtına ergonomisine bakarak... sonra gidip daha iisini alsaydın dememeli kimse... saygılarımla
m6 subaru arasındaki fark sadece tuning olmasa gerek![]()
Valla ben 2. el konusunda muzdaribim.Bravo düşünüyordum ama şu piyasa koşullarında hiç anlamı yok.Bu yönden çok şaşırmış durumdayım.Bir de biraz daha az mazot yakıyor zannediyordum,son mazot zamları da işin içine girince böyle bir dizel almak manasız kaldı açıkçası.Ancak inanılmaz güzel bir servis desteği var.Bugüne kadar sanayide ve diğer markaların servislerinde çooook başım ağrıdı,ilk defa bu konuda içim rahat.Sırf bu yüzden tekrar fiat düşünebilirim.
fiat servislerinden memnun kalan birisi) servislerde ahbabınız falanmı var abi bizide tanıştırsanız??
![]()
evet bende fiat servislerinden çok menunum kocaeli YILMAZ OTO fiat servisine teşekkür ederim ve sanırım bütün servisler böyledir
bence bir sorun yok ben servisimden çok memnunum kocaeli tafaş fiat yetkili özel servisi YILMAZ OTO ya teşekkür ederim
Konu Linos tarafından (11/06/2008 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
fiatin sadece beylikduzu servisine gittim bu servis haric hicbi serviste devlet dairesinde vatandaşa yapılan mudahele gibi bir mudahele gormedim abicim ben ama yaa nasıl yazmamki bunuya murat neden oyle dedinki şimdi sen ama??
+2416
geçen gun arabamın altını vurdum kaldırıma,hemen aklıma muslum abi geldi,artık kendisini servisim olarak değil bi abim olarak goruyorum,ilk onu aradım...servisteymiş kendisi,gittim yanına hemen arabayı lift e aldılar incelediler(ve bu işlemi birlikte yaptık),ve bi sorun olmadıgını,içim rahat bi şekilde binmemi söylediler...bu işlem için hiç bir ücret talep etmedi benden...yani servis konusunda zor durumda olanlar var ama gerçekten işini düzgün ve insanların korkularını en aza indirecek servislerde var...
abi nerde burda boyle yaaa gozunu seveyim oper başıma koyarım oyle insanları, ben başıma gelenleri yazsam oturur aglarsınız yeminle yaa, arabayı getiriyorum arabanın anahtarını verecek biri yok, arabayı zar zor birine emanet ediyorum beni buyur eden yok aracı kontrol eden yok, işlemler ne zmn bitecek arıyorum cevap vern yok, aracı almaya cagiriolar 15 dakka icinde gelmezsen kapatıyoruz gelemessen yarın alırsın diyorlar neyseki yakında oldugum icin tesadufen gidiyorum koca serviste arac arıyoruz araba yok oturdum guluyorumneyseki arac yıkama bolumundeymiş gittik ordan alcam adam soylene soylene arabayı kuruluyo servisim kactı ... gooayım yaa dio aldım acıdım ben siliyorum sen git dedim
adam aracı bıraktı gitti arabayı aldım diger binaya gectim evraklarımı istiyorum cikmak icin bide fis veriolar onu alcam adam arıyorum
orda olanlara kızmıyorum onlarında sucu yok ancak yetmiyor iste bizm burda bu servis talebe yetisemiyor birseyler yapın abicim. Ben soylenmeyimde kim soylensin simdi muratcım
![]()
Servis demişken,ticari araçlarla binek araçların servisleri ayrı olsa çok iyi olacak; doblalardan falan bizim araçlara fırsat kalmıyor..
pişman değilim... yine yaparım...
Onu çok seviyorum ve gerçekten özlüyorum. Yine gp hep gp diyorum.
ben de sport almadığım için ve sunroof suz olduğu için pişmanım ama bnm arabamı değişmem hiçbir arabayla ama ben alırken sportu yoktubu zaten performanslı güçlü
![]()
Değerli GPciler!
Bu konu başlığında yazılanların tümünü okudum ve gördüm ki gpler bizim hayatımızın bir parçası olmuş. Her türlü detaya kafa yoruyoruz.
Ben Türkiye'ye gelen ilk 500 Gpden birisinin sahibiyim. O nedenle yaşanan sorunlar konusunda deneyim sahibiyim. Ama hepsi aşılıyor. Servisler konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara üzüldüm. 10bin nüfuslu bir ilçede yaşıyorum. Burada dahi Fiat servisi var. Üstelik Zeki Türkot adında şeker gibi bir abimiz. İki buçuk yıllık süre içinde kendi arabasıymış gibi ilgilendi sağolsun.
Bu arada konu başlığındaki sorunun yanıtına gelince; Çevremde 2 kişiye daha aldırdığım düşünülürse yanıt ortada...
Herkese hayırlı sürüşler...
2006 mart sonunda aracımı aldım teslim edilen ilk dynemiclerden birisi..tek sıkıntım on takım sesleri ..kım ne derse desin aracımı seviyorum gonlumde yeri bambaşka..hayatımda olan 2 seyden 1 arabam daha nediyim ..işte grande puntomuzu sevin emin olunki bu araçlar özel araçlar ben boyle dusunuyorumm ve herlezi puntosunu evladı eşi dostu gibi sevmesini oneriyorumm saygılarımla..
iyi ki almışım daha 4 gün oldu.herkese de tavsiye ediyorum
aracımdan çok memnynum performans ve yakıt konusunda amaaaa
yol bilgisayarının verdiği zırt pırt hatalar bıktırdı iyicene. yol bilgisayarını iptal ettirsem ne yapsam bilemedim
araba alacak olsa idim şu anda bravo alırdım. hakkaten nefis bi araç yapmışlar
ama puntoya devam
maddeeen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri