Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon
174 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Grande Punto aldığına pişman mısın?

ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

Alıntı MethyLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mod arkadaşlar silin abi konuyu. Zaten şurda her dediğimize her yaptığımıza bi isim kondu , bi laf sokuldu. Başlığı okuyan ilk mesajı okumadan kim ne yazmış bakmadan ''haydaa böle konu mu olur silinsin konu'' diyor. Silinde herkes rahatlasın artık ya.

Bi daha da başlık falan açarsam iki olsun , insanı sorduğuna sormuşuna pişman eden insanlar açsınlar.
    arkadasım ne oldu ya ne guzel bir konu actın iste neden silin diyorsun iyikide acmıssın eline saglıkne bu gerginlik

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Alıntı MethyLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mod arkadaşlar silin abi konuyu. Zaten şurda her dediğimize her yaptığımıza bi isim kondu , bi laf sokuldu. Başlığı okuyan ilk mesajı okumadan kim ne yazmış bakmadan ''haydaa böle konu mu olur silinsin konu'' diyor. Silinde herkes rahatlasın artık ya.

Bi daha da başlık falan açarsam iki olsun , insanı sorduğuna sormuşuna pişman eden insanlar açsınlar.
    arkadaşLar herkes sakin oLsun. konu içerisinde Laf atışmaLarı oLduğunun farkındayız. iLgiLi kişiLere de özeLden uyarı bizzat tarafımdan gönderiLmiştir. Lütfen herkes aLttan aLmaya çaLışsın biraz. kimsenin kimseyi incitmeye kırmaya hakkı yoktur. mesaj ya da konunun siLinmemesinden yanayız.

burada her zaman grande punto gökLere çıkartıLacak diye bir durum yok tabi ki, farkLı renkLeri de görebiLmek gerekiyor bazen. Lütfen biraz geniş açıyLa bakaLım.. tartışmaLar karşıLıkLı atışmaLara dönüşmesin, konuyu amacından saptırmasın kimse, konu dışı mesajLar için temizLik yapıLabiLir. sonradan mesajımız siLindi şu bu oLdu, ne biçim forum burası habersiz mesaj siLiniyor vs. denmesin. iki düşünüp bir yazaLım.

uyarım bir iki kişiye degiL tüm üyeLerimizedir. anLayışınız için teşekkür ederim.

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

3. Bu mesajı için 4 kişi erdiyilmaz'ye teşekkür etti:

4. 28/05/2008, 03:52

Sebep
    konu dışı mesaj temizLiği ; )

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

piişman değilim
    memnun olmadığım bir iki küçük yönü var(yol sesini içeri fazlaca alıyo, arka kapıları açılmıyo, müzik sitemi takılyıo, kapıları zor kapanıyo....vs). memnun olduğum bi sürü yönü var(dizel olması, az yakmas,ı vergisisin en düşük dilimde olması, dijital kliması olması, CİTY fonksiyonu, elektrikli camları, uzaktan kumadası .....vs benim bir önceki arabam broadwal RL idi. bu onunla kıyaslanınca bana süper bir arabaymış gibi geliyoda ). allah nasip kısmet ederse, uzuuun süreler binmeyi düşünüyorum.evlenirsemde daha büyük bi araba almak yerine eşime A segment bir araba almayı tercih ederim sanırım.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

evet.pişmanım.ama,gp aldığıma değil.araba aldığıma.
    vergi bir taraftan,benzin zamları bir taraftan,araba aldığına pişman ediyorlar insanı.

8. Bu mesajı için 6 kişi şekerlioğlu'ye teşekkür etti:

sezgin agus
    La Cordélio AGUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AP 3261
    Edilen teşekkür: 400

Alıntı şekerlioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet.pişmanım.ama,gp aldığıma değil.araba aldığıma.
    vergi bir taraftan,benzin zamları bir taraftan,araba aldığına pişman ediyorlar insanı.
    cok dogru bir konu...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet koçak
    black hawk gogigogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    09 h 5779
    Edilen teşekkür: 163

gp yi her ne kadar kullanırken sevemesemde şimdi bazen özlüyorum pratik araçtı vesselam
    +ları şirinliği,az yakması,pratiklği,güvenlik,donanımının üst sınıflara yakın olması,tasarımı,ucuzluğu ve de sınıfının en iyisi olması
    -leri küçük olması, motorunun yetersizliği (75 hp mjet) yol sesini içeri alması, malzeme kalitesizliği vb.
    geri döndüm......

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı gogigogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gp yi her ne kadar kullanırken sevemesemde şimdi bazen özlüyorum pratik araçtı vesselam
    +ları şirinliği,az yakması,pratiklği,güvenlik,donanımının üst sınıflara yakın olması,tasarımı,ucuzluğu ve de sınıfının en iyisi olması
    -leri küçük olması, motorunun yetersizliği (75 hp mjet) yol sesini içeri alması, malzeme kalitesizliği vb.
    abi imzana baktımda aldıgın araclar cok hızlı yukselen bir grafik ciziyor ne iş yapıosun sen sorması ayıp ))))

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı gogigogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gp yi kullanırken neden sevemiyorsunuz aracla almadan once test surusu yapmadınız mı acaba ayrıca motorunun yeterli olmasını istiyorsanız neden 120hp almadınız ayrıca kendi hacmine gore cok guzel bir unite bence yalıtımı cok iyi isterseniz clio ve 207 ye binin ayrıca hem ucuzlugu demissiniz hemde malzeme kalistesizligi demissiniz ben bunu anlamadım...acıklarmısınız
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 hp yetersiz mi. pehh kim demiş Önce femoliyi geçin. Sonra gelip benle kapışın

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 88

ikinci el değerinin olmaması beni düşündürüyor.elimizde patladı galiba.ayrıca bu arabayı 5 yaşına kadar kullanabileceğimden emin değilim.çok hassas bir araç.5 yaşını göremeden dağılır gibi geliyor.ne yazık.

17. Bu mesajı için 2 kişi chn73'ye teşekkür etti:

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinci el değerinin olmaması beni düşündürüyor.elimizde patladı galiba.ayrıca bu arabayı 5 yaşına kadar kullanabileceğimden emin değilim.çok hassas bir araç.5 yaşını göremeden dağılır gibi geliyor.ne yazık.
    yok artık dagılır mı daha neler...
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

mehmet koçak
    black hawk gogigogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    09 h 5779
    Edilen teşekkür: 163

İşim öğretmenlik/müdür yardımcılığı önceki arabanın borcu bittimi aracı yeniliyorum ayrıca gp yi yol yapmak için aldım ve 43000 km yol yaptım 2 senede şimdi taşınıyorum yıllık km azalacak ve ondan bravoyu geçtim ama 90 hp lik gp emo almış olsaydım belki bravo ya geçmezdim
    Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi imzana baktımda aldıgın araclar cok hızlı yukselen bir grafik ciziyor ne iş yapıosun sen sorması ayıp ))))
    Konu gogigogi tarafından (04/06/2008 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası
    geri döndüm......

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı ercan all Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gp yi kullanırken neden sevemiyorsunuz aracla almadan once test surusu yapmadınız mı acaba ayrıca motorunun yeterli olmasını istiyorsanız neden 120hp almadınız ayrıca kendi hacmine gore cok guzel bir unite bence yalıtımı cok iyi isterseniz clio ve 207 ye binin ayrıca hem ucuzlugu demissiniz hemde malzeme kalistesizligi demissiniz ben bunu anlamadım...acıklarmısınız
    Ben cevaplıyım alıp 6 ayda satmış birisi olarak çünkü hemen hemen aynı sebeplerden dolayı sattım.

Evet deneyerek aldım,fakat denediğim arabada 2000 kmdeydi.Sağından solundan olur olmaz sesler gelmiyordu.Zaten benimkindede 5000 km den sonra başlamıştı.

Yalıtım gerçekten kötü özellikle active lerde yalıtım fena halde zayıf.207 de motor sesi var ama yol sesi yok.Clio bilmiyorum.

Malzemesi çok sert dolayısıyla belli bir süre sonra tıkırtısı çoğalıyor.Malzeme kalitesinden kasıt bu olsa gerek.

Olumlu yönleride vardı tabiki.

3.5 cm yay ile yol tutuşu gayet güzeldi.

Yumuşak bi sürüş keyfi vardı.Özellikle direksiyonu yormuyordu.

Az yakıyordu bence 1.3 75 bg araca fazlasıyla yetiyordu.

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 88

Kızgın

aldığımdan beri garanti kapsamında yapılan müdahaleler;
    arka kapılara müdahale edildi ( dışarıdan açılmıyordu )
    ön takımda gelen seslere müdahale yapıldı ( hala çözülemedi )
    pedallar ve pedalların tablası değişti
    tavandaki lekeler yüzünden iç tavan döşemesi değişti
    sağ cam motoru değişti
    ayrıca göstergeler bazen çıldırıyor.abs airbag gibi bazı uyarı ışıkları yanık kalıyor 1 gün sonra araba normale dönüyor
    2 sene dolmadan yapılan müdahaleler bunlar.garanti bitince ne yapacağım onu düşünüyorum.
    sizce memnuniyetsizlik için yeterli mi

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

özcan erdoğan
    özcan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 ndp 56
    Edilen teşekkür: 4

Pişman olanlar paraya kıyarlarsa pişman olmayacakları bir arabaya belki sahip olabilirler.

26. Bu mesajı için 2 kişi özcan33'ye teşekkür etti:

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Arkadaşla araclarımızın aynısına sahip arkadaşlarımız elbette karsımıza cıkacaktır bu arac turkiyede cok buyuk satış rakamları yakalamış bir araç yuzbinlerce arac sahibinin içerisinde elbette memnun kalmayanda çıkacak memnun kalanda, memnun kalmayanların sebeplerini yazdığı zaman burda okumak hakketten moral bozucu oluyor ancak bu makineler allah yapısı degil, bir demir cubugun bir ucu ile diger ucunun mukavemeti bile bazen bir olmuyor, her markada her modelde muhakkak sorunlu araclar oluyor zaten fabrikaların satış sonrası hizmetide bu sorunun ustesinden gelebilmek icin var. Kimse aracında çıkan problemleri tüm puntolarda olduğunu sanmasın (bazı kornik problemler olabilir her markada oldugu gibi) okuyan arkadaşlarımızda kendi arabasında veya alacağı arabada bu tür bir sorunla karşılaşacam diye korkmasın moral bozmasın. Ha bide yorum yapan arkadaşlarımız nolur daha fazla para verseydin daha iyisini alsaydın gibi bir yarum yapmasın yaa sanki bu sorunlar bu aracta var ben bilerek aldım hepimiz bilerek aldık der gibi yok boyle birsey Her alınan paranın muhakkak karsılıgı vardır ancak karsılığı sorunlu olacak sekilde asla dusunulmez. Saygılarımla..

28. Bu mesajı için 3 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

evt fazla parayla bi ilgisi yok,hatta hiç bi alakası yok
    ablamın 4 ay önce aldıgı 0 opel vectrasını 3 gun once servise goturdum.çünkü araca kim binerse binsin arabayı 100 m ileri goturup,durdurup vitesi geriye takarken "gaaaarrrrrrrrrttttttttt" diye bir ses geliyor.(bu ses debriyaj a tam basmadıgınız zaman gelir.)ankaradaki iki servisede goturdum,konya yolu ile iskitlerdekine.ikiside bu sesin normal oldugunu soyledi,bilmemne dişlisi varmış bunlarda o yuzden oluyormus.yani bu arabaya paşa paşa boyle binmek zorunda oldugumuzu soylediler,üstüne basarak belirtiyorum özellikle 2 farklı servise gittim,çünkü baştan savma cevap verebilirler diye ama iki serviste aynı şeyi soyledi...kısacası bu arabaya boyle binecekmişiz...fiyatı konusuna gelince ablam benim gp ye verdiğim paranın yaklaşık 2.5 katını verdi arabasına...yanlış anlaşılmasın amacım başka arabaları kotuleyip,gp leri övmek değil.sadece bu işin parayla ilgisi olmadıgını,butun arabalarda belli sorunlar oldugunu gostermektir...

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evt fazla parayla bi ilgisi yok,hatta hiç bi alakası yok
    ablamın 4 ay önce aldıgı 0 opel vectrasını 3 gun once servise goturdum.çünkü araca kim binerse binsin arabayı 100 m ileri goturup,durdurup vitesi geriye takarken "gaaaarrrrrrrrrttttttttt" diye bir ses geliyor.(bu ses debriyaj a tam basmadıgınız zaman gelir.)ankaradaki iki servisede goturdum,konya yolu ile iskitlerdekine.ikiside bu sesin normal oldugunu soyledi,bilmemne dişlisi varmış bunlarda o yuzden oluyormus.yani bu arabaya paşa paşa boyle binmek zorunda oldugumuzu soylediler,üstüne basarak belirtiyorum özellikle 2 farklı servise gittim,çünkü baştan savma cevap verebilirler diye ama iki serviste aynı şeyi soyledi...kısacası bu arabaya boyle binecekmişiz...fiyatı konusuna gelince ablam benim gp ye verdiğim paranın yaklaşık 2.5 katını verdi arabasına...yanlış anlaşılmasın amacım başka arabaları kotuleyip,gp leri övmek değil.sadece bu işin parayla ilgisi olmadıgını,butun arabalarda belli sorunlar oldugunu gostermektir...
    haklısın dişliler kendi kendine donmeye başlıyor bazı araclarda, geriye takmadan hemen once vitesi ayagınız debriyaja basılı iken baska bir vitese takıp
    (3-2 gibi) hemen ardından geriye alırsanız buyuk ihtimalle o sesi duymazsınız.

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığımdan beri garanti kapsamında yapılan müdahaleler;
    arka kapılara müdahale edildi ( dışarıdan açılmıyordu )
    ön takımda gelen seslere müdahale yapıldı ( hala çözülemedi )
    pedallar ve pedalların tablası değişti
    tavandaki lekeler yüzünden iç tavan döşemesi değişti
    sağ cam motoru değişti
    ayrıca göstergeler bazen çıldırıyor.abs airbag gibi bazı uyarı ışıkları yanık kalıyor 1 gün sonra araba normale dönüyor
    2 sene dolmadan yapılan müdahaleler bunlar.garanti bitince ne yapacağım onu düşünüyorum.
    sizce memnuniyetsizlik için yeterli mi
    Bence garanti bitimini fazla düşünmenize gerek yok.Çünkü sorunlu ve ayarsız parçalar değiştirilmiş2. seneden sonra pek sorun çıkartacağını sanmıyorum...

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın dişliler kendi kendine donmeye başlıyor bazı araclarda, geriye takmadan hemen once vitesi ayagınız debriyaja basılı iken baska bir vitese takıp
    (3-2 gibi) hemen ardından geriye alırsanız buyuk ihtimalle o sesi duymazsınız.

evt aynen dediğiniz gibi yapınca,vitesi 2 e yada 3 ye alıp yapınca ses gelmiyor...düşünün arabayı park edeceksiniz arkanızda arabalar bekliyor,ya habire vites değiştirceksin yada artık "gart ına gurt una bakmadan" direk o sesle binmeye devam...yani burda amacım vectra nın sorununa çözüm bulmak değil yada kötülemek değil yanlış anlaşılmasın,sadece bazı şeyler parayla endeksli olmayabilir...
    Konu tolgaank88 tarafından (05/06/2008 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon