Sayfa 3/9 İlkİlk 1234567 ... SonSon
174 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Grande Punto aldığına pişman mısın?

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Aldığıma değil fakat lpg gibi güzel bir harcama yerine modifiye yapmaya yöneldiğim için ve özellikle de bizim araçların 2.eli olmadığı için (zira kendi arabamı pek değerinde satamadım)ve zırt pırt arıza çıkardığı için (son olarak city motoru bozuldu garanti olmasa 1500 ytl !!) pişman sayılırım evet...

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 88

Gülen Yüz

gp tecrübemden sonra şunu öğrendim ki ; bir daha asla yeni çıkmış bir modeli hemen almamak lazımmış.en az 2 sene bekleyip kronik problemler çözüldğkten sonra almalıymış.az daha sabredin evin garajında kronik problemsiz gp leri seri üretime gecicem.forumdaki herkez oto ustası oldu gp sayesinde.uzaktan bir gp geçse arızasını anlıyoruz.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

Alıntı shenka61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pişmanım abi pişmanım aracı 26 000 ytl ye aldım şimdi satmaya kalksan araca 16 000 ytl fiat servisi veriyor araç 2008 ve daha 11 000 km de belki benzinli ama bu kadar fiyat farkı olurmu ....
    nedendir bilmem ama yetkili bayiler,servisler falan arabanın degerinden cok dusuk degerler onerirler arabaya...

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

arkadaşlar genç yaşıma ragmen gp 3. arabam...bir onceki arabamda balata sorunu vardı,aracın garantisi devam ediyordu,inanırmısınız sırf balata sesi için servise 5 defa gittim.adamlar tamam diyorlar arabayı alıyorum 2 gün sonra ise gene başlıyor,çıldırıcaktım artık.5. seferde gittikten sonra,bu sefer ses hiç kesilmemiş,sanki sabah bıraktıgım arabayı yıkayıp vermişler gibi,girdim servise yetkiliyle gorusmek istedim,servis muduruyle gorustum.bana bu sorunun butun arabalarında oldugunu soyledi,ee napıcaz dediğimde yapıcak bişey yok dedi bana...balatayı değiştirin dedim,değiştirmemiz farketmez 1 ay sonra tekrardan gelir ses dedi.neyse kavga dövüş değiştirdiler balataları,3 hafta sonra aynı ses başladı ...sıfır araba alan bir çok akrabam oldu opel,audi,hyundai vs. ve baktıgımda hemen hemen hepsinin sorunları var,bu artık bu araçları uretenlerin sorunu...şu noktaya gelicem allahtan fiat bu sorunlara çözüm buluyor(en azından benim su ana kadarki yaşadıklarımda bu boyle oldu),ya bi önceki aracımdaki gibi olsa ne yapardık arkadaşlar,mesela kronik city sorunu,gidiyorsunuz hiç birşey demeden değiştiriliyor,zaten olması gereken bu,ama bunu bile yapmayan markalar var

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

valla ben sadece dizel aldığıma pişmanım arada fiyat olarak bi fark kalmadı... birde şu kabin içi tıkırtıları olmasa çok daha sevicem ama çokda önemsemiyorum çünkü her bindiğim arabada bu tarz sesleri alıyorum...
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

Fatih Şen
    fatihsen67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    67 ZT 888
    Edilen teşekkür: 21

Alıntı luckfortune Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pişman degilim zaten 1 ay once 0 km aracı 23000 ytl ye aldım ( park sensoru hedıyelı) ayrıca aracımdan cokta memnunum cok şükur bı hata vermedi insan daha ne isterki lütfen grande puntonuza ihanet etmeyin...

haaa ayrıca arabadan fazlasını bekleyen arkadas hem ucuz olsun hem iyi olsun hemgüvenli olsun hemde fazla para vermeyeyyim böyle bişey yok kıy parana al o zaman memnun olmadıgın gibi başkalarınıda pişman etme.moderatör arkadaşlarda lütfen bu tür konu acılmasına müsade etmeyin.
    Müsade ettiğinde gücüne mi gidiyor dostum. Forumlarda bu tip konular konuşulur fikir paylaşımı yapılır.

8. Bu mesajı için 2 kişi fatihsen67'ye teşekkür etti:

sezgin agus
    La Cordélio AGUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AP 3261
    Edilen teşekkür: 400

şahsen ben çok fazla pişman değilim ama keşke şu iç mekan biraz daha kaliteli ensturumanlar olmuş olasydı ama bence piyasadaki bir çok arabadan kaliteli ve daha ucuz mesela bir polo aynı donanımları (bendeki gp dynamic) çok daha fazla yüksek fiyatlı bu misali ve yedek parça servis sıkıntısı hiç yaşamadım tabiyiki gp den çok daha fazla kaliteli araçlar olabilir ama gp kötü bir araç değil çünki fiyat/kalitesi çok çok normal ve bence üstünde bile....

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Arkadaşlar burası fiat in web sitesi ve onları pohpohlama sitesi değil burası grande punto kullanıcılarının web forumu, birbirleri ile gorus paylasma ve birbirine yardımcı olma yeri. Fiat hicbirimizin babasının fabrikası değil burada olmamızın ortak noktası punto sahibi olmamız ve/veya punto sever olmamız. Bilgi paylaşımında nesnel olmazsak birbirimize sansur koyarsak kendi kendimize at gozlugu takarız başka birşey değil.

11. Bu mesajı için 7 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

rahan yilmaz
    ranet3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06RP...
    Edilen teşekkür: 41

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben Koç indirimim olmasa almazdım. 207 falan alırdım. İçi dışı daha oyuncaklı daha güzel ve kaliteli. Ortalamada 1 litre civarı falan da daha az yakıyor.
    bizde 1.4 preminium hdi 207 de vardı pert oldu şuanda da 1.6 hdi preminium var o bakımdan biliorum 1.4 6.9 litre yakıodu 1.6 ise 7.2 litre yakıyor. ha bu arada arabadan gelen abuk sabuk seslerde cabası şekline aldanıp fransıza yöneliyor insanlar ama büyük hata!!! bu arada peugeot un 207 gt 1.6 150 likleri ise 1.4 t-jet yanında baya bi sönük kalıyor 3-4 boy arkada kalıyor... sanırım gp her alanda üstün anlıyacağınız...

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Biraz yavaş arkada kalsın 207 GT diyorum...

PEUGEOT 207 GT
    Motor Tipi Sıralı 4 silindir DOHC 16 Valve Turarged
    Motor Hacmi 1598 cc
    Max Güç 150 PS @ 5800 rpm
    Max Tork 240 Nm @ 1400 rpm
    Ağırlık 1281 kg
    0-100 kmh 8,1 saniye
    0-400 metre 15,9 saniye
    0-1000 metre 29,4 saniye
    Max Sürat 210 kmh

T-JET' i bırak 155 HP lik Abarth' ın bile 0-100 hızlanması 8,2 sn iken neden bahsediyoruz?? 180 HP SS versiyonu bile anca 7,7 de çıkıyor. O da standart bir araç değil. Abarth alıp kendin kit yaptırman gerekiyor. Hani arabalarımızı seviyoruz ediyoruz iyi hoş da göz var nizam var.

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

PEUGEOT 207 GT
    Motor Hacmi 1598 cc
    Ağırlık 1281 kg
    0-100 kmh 8,1 saniye
    0-400 metre 15,9 saniye
    0-1000 metre 29,4 saniye
    Max Sürat 210 kmh

T-JET' i bırak 155 HP lik Abarth' ın bile 0-100 hızlanması 8,2 sn iken neden bahsediyoruz?? 180 HP SS versiyonu bile anca 7,7 de çıkıyor. O da standart bir araç değil. Abarth alıp kendin kit yaptırman gerekiyor. Hani arabalarımızı seviyoruz ediyoruz iyi hoş da göz var nizam var.
    Kırık jant kapaklarımla takas edermisin 207 GT yi ? ))
    Konu MethyLen tarafından (21/05/2008 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: araba kendisinin değilmiş ;)
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

bo ra
    ShowNoMercy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 8

Ben 207 almadığıma çok pişmanım.GP almamın sebebi 207 göre fiyatının uygun olması,servisinin yaygın olması,daha az yakmasıydı.Şu an itibariyle baktığımda gp nin 2. el fiyatları yerlerde(207'ye göre) ve uzun yolda ortalama 7,5 lt. yakmam beni çok pişman ediyor.En azından -bana göre- 207'nin tipi çok daha hoş.

Fatih Yzb
    Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. PredatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 57

2009'da kasa değiştiriyormuş Grande Punto'lar. İstediğim fiyata satamazsam aldığıma pişman olacağım.
    Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

İnanmayın be abi öyle bişe olsa fiat sitesinde reklamını çoktan yapardı bravo'da yaptığı gibi.
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

207 ile bircok konuda kıyaslama yaptım ancak araca verilen para ve bu paranın karsılıgı ne kadar saglandıgı konusunda kıyaslamam en onemli sebebimdir her urun alışımızda. Bu konuda Puntonun çok daha one çıktığını düşünüyorum. O yüzden Punto sahibiyiz

VOLKAN ÇOBAN
    PERSEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34VG8155
    Edilen teşekkür: 81

Kesinlikle pişman değilim. İlk puntom 1,3 75bg dizeldi. kaza yaptım pert oldu tekrar 90bg dalogic aldım. Hele hele Koç Çalışanı indirimiyle bu araba bana bedavaya geldi. Bu paraya bu kadar düzgün bir araba ben bilmiyorum.

ilker ONGUN
    iongun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı ShowNoMercy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 207 almadığıma çok pişmanım.GP almamın sebebi 207 göre fiyatının uygun olması,servisinin yaygın olması,daha az yakmasıydı.Şu an itibariyle baktığımda gp nin 2. el fiyatları yerlerde(207'ye göre) ve uzun yolda ortalama 7,5 lt. yakmam beni çok pişman ediyor.En azından -bana göre- 207'nin tipi çok daha hoş.
    tabiki gp nunikinci el fiyatı 207 ye gore daha düşük olur.Çünkü sende demissin fiyatı daha uygundu gp aldım.İkinci eldede daha düşük olcak.Ayrıca gp nun ikinci el fiyatlarıın düşük olmasının bir sebebide fiatın koç çalışanlarına indirim yapması.Keşke bizde koç çalışanı olsaydık

rahan yilmaz
    ranet3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06RP...
    Edilen teşekkür: 41

PEUGEOT 207 GT
    Motor Hacmi 1598 cc
    Ağırlık 1281 kg
    0-100 kmh 8,1 saniye
    0-400 metre 15,9 saniye
    0-1000 metre 29,4 saniye
    Max Sürat 210 kmh

burada öncelikle aracın geçmesi kalması değil önemli olan takındığınız tavırdır... yalan söyleyen insanlara gibi bu şekilde vermiş olduğunuz cevaba karşılık yaşınıza hürmeten bişi diyEmiyorum ABİ... birgün olurda denk getirebilirsek bi 207 gt bulun bende ankarada olursam 0-170 km kaldıralım... ben öyle yaptım 3 kere ard arda hani 1 pilotaj 2 pilotaj 3 de mi pilotaj olur??? yürümüyor beğendiğiniz ve değerlerini copy paste yaptığınız 207 gt... bu arada bi yöne dikkati çekmek istiyorum punto 1.4 t-jet sport un 0-400 metre kalkış süresi asr yani çekiş kontrol ünitesi açıkken 16,20 saniye... kapatınca neler olur bilemem ama bu verdiğiniz bilgiye göre bişiler yapar gt ye kağıt üzerinde... bu arada kimi arabalar vardır (ör: corsa ops) patinaja kalır 0-100 de etkisizdir ama patinaj süresi geçtikten sonra yürümeye başlar buda o misal... saygılar

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 milyar altına bile satarım jazz ve punto arasında gidip gelmiştim cok diesel olsun eco olsun dedik jazza gore 5 bin ytl fazla verdik şimdi bu zamlardan sonra ikiside neredeyse aynı yakıyor ve ondaki sanzuman bizimkinin yanında f1 sanzımanı gibi kalıyor gecen gun kullandım aracı o an çok pişman oldum işte.
    uğur ben alıyım senin arabayı piyasa fiyatının 3 milyar altına bende uzun süre honda jazz kullandım halende eniştem kullanıyor düşük motorlu araçlarda otomatik vites almaya kesinlikle karşıyım jazzdaki direksiyondan vites sistemi ilk bakışta cazip gelsede çok yavaş çalıştığı gibi çok kompleks yapısından dolayı oldukçada arıza veriyor. 7mi 8mide vitesi var oyuncak gibi habire atıyorsun.

Alıntı fatihsen67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koç indirimi olduğu için cazip geldi ve aldım. Aracı aldığıma PİŞMANIM. Bir çok yönü ile gerçekten kötü araç..
    zaten aracı sevdiğinizden dolayı değil indirimden dolayı almışsınız o zaman indirimin hayrına binmeye devam ediceksiniz çünkü seçiminizi baştan yapmışsınız.

Alıntı shenka61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pişmanım abi pişmanım aracı 26 000 ytl ye aldım şimdi satmaya kalksan araca 16 000 ytl fiat servisi veriyor araç 2008 ve daha 11 000 km de belki benzinli ama bu kadar fiyat farkı olurmu ....
    bilmiyorum siz 0 araç alırken neyi düşündünüz ama ben alırken en az 5 sene binmeyi düşünüyorum. Olaya bu taraftan bakarsanız bu sadece gp için değil tüm ürünler için geçerli bugün 5 liyara aldığın bilgisayarı yarın 3 lira satamazsın.

Alıntı PredatoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009'da kasa değiştiriyormuş Grande Punto'lar. İstediğim fiyata satamazsam aldığıma pişman olacağım.
    bravoyu yeni piyasaya çıkarttılar bir süre bravo satıcak 2009 çok erken puntonun kasa değiştirmesi için.

ilker ONGUN
    iongun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı PredatoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 senede araba kasamı değiştirir?Eminmisin bundan?

Sayfa 3/9 İlkİlk 1234567 ... SonSon