Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kesnlikle benzinli benzinli ve şiddetle benzinli araba derim! dizel aracın verilerini benzinliyle kıyaslayıp yok torku yuksek vs aman cok yakıtı dusuk diye aldanmayın sakın

sonuc olarak kullanım zevki bakımından benzinlinin yanından gecmez
yakıt ekonomisi bakımından 3.9 L falan yazdıgına bakmayın 5 i buluyor benzinli araclarda 5.3 civarında zaten e L fiyatlarıda esitlendi yani birbirine yakın tuketimleri var aracların. Yeni arac alınacaksa verilecek yaklasık 5 bin Ytl lik farka asla degmez. Benzinli aracımı servise getiriyorum 150 ytl ye cikiyorum puntomu getiriyorum 350 ye cıkıyorum, arıza vs yaptıgında siz dusunun gerisini.

Dusuk devirde daha canlıdır vs demis arkadaslar verilere bakarak ben buna katılmıyorum. 5. vitesde 50 km hızla giderken aracım 2 bin devrin altında gaza bastıgımda benzinlide aracim şahlanırken dizel aracım 2000 devirin altındaysa sabit hızda gitmeyi bırakın hafif bir egim varsa veya ruzgar karsıdan geliyorsa yavaslamaya bile baslıyor.

Aman guzel kardeslerim, 2. el temiz bir benzinli arac alın saglam motorlu bir japon olabilir bunada gidin kaliteli bir lpg sistemi takın en akıllı işi yapmış olacaksınız.
benzinli aracanızın markası modeli ve motoru nedir?