:busted_b: Konu dışı mesajlar silinecektir :busted_b:
artık konuya dönebilirmiyiz lütfen çok uzadı bu mesele...
Printable View
:busted_b: Konu dışı mesajlar silinecektir :busted_b:
artık konuya dönebilirmiyiz lütfen çok uzadı bu mesele...
Ben konuyu takip ediyorum ve bu noktada görüşümü dile getirecem. Ugur arkadaşımızın genel itibariyle tavırlarını ukala demiyecem ama fazlasıyla kendine güvenden kaynaklanan olumsuzluk görüyorum.
Ben de bir zamanlar şehir dışında 70 km hız ile giderek 3,5 l tutturduğumu yazmıştım. Olmaz öyle şey pompadan ölç demişti.(asılnda benim araçta pompa ile bilgisayar sadece 0,1 l /100 km farkediyordu)
Ben olsam uzayda mı yaşıyorsun sen diyeceğime nasıl yapıyorsun arkadaşım anlat biz de faydalanalım derdim .
Usta daha ne kadar uzatacaksın
hayır benim zamanım bol da o bakımdan,
ama bu işin sonu nereye kadar varacak merak ediyorum,
Bora nın kırılacağı bir sözcük asla değil yukarda yazılanlar,
burada kalp kaybetmeye çalışılmıyor ki kazanılmaya çalışılsın,
Bora nın kendi seçimidir,bu son mesajım demiş,
kaldı ki art niyet olmayan tamamıyla saçma sapan bir mesele yüzünden,
haa ille gidecekse kendi düşüncesidir,
modların kalp kazanma gibi bir sorumlulukları da yoktur.
Bora nın Fatih i ve bizleri tam olarak anlamadığını düşünüyorum...
Provakasyon yapıyorsun,
ısrarla devam ediyorsun,
devamı halinde ceza alacaksın...
Kusura bakmayın ama petrol öyle başını alıp gitmişki burada hibrit araçları yada alternatif enerji tüketen araçları tartışmamız lazımdı. Nedense bizim ülkemizde pek yaygınlaşmadı bu tip araçlar. Araçların fiyatları yüksek diye hibrit araçlardan uzak duruyoruz ama doğaya olan borçlarımızın farkında değiliz her neyse çok uç bir yorum oldu. Bence birazda zevk meselesi haline geldi bu durum. Kimisi dizel seviyor kimisi benzinli dizel fiyatlarındaki artışta iki motor tipi arasında pek fark bırakmadı.
Vayy vay vayy olayların geldiği noktalara bak...
niyet--renk
Oruç;nedir kardeşim benim niyetim bi açarmısın?
Burada benim niyetim nedir?
Ne oldu ? Hatalarınızın, mentalitenizin dile getirilmesi mi bu kadar asabi yaptı seni...
Çok korktum ceza almaktan,:cool: peki ; madem bu kadar büyük bir forumda moderatörlerin yanlışlıklarından bahsetmek yasak, o zaman hangi konuda muhabbet edelim. Sen seç... Ben seçince kızıyorsun... :poster_s:
arkadaşlar oglumun 206peugeot hdi Xline modeli dizel aracı var bakımları düzenli yapılıyordu halen kullanıyor,ancak şu konularda, aracın uzun yolda çok az yakması,kışın söylendiği gibi sıkıntı yaşanmaması hatta hiç yaşamadık denebilir,1,4 95bg olmasına ragmen çekişinin çok iyi olması memnun oldugumuz taraflardı,taaki sanayinin kapısından girene kadarr.. araçta düşünebileceginiz butun problemler çıktı zamanla ,en sonunda turbo yandı ve bizi külfetli masrafa soktu,punto alırken dizelde lütfen turbosuz olan modelini alıp kullanın derim,100bin e yaklaşmaya başladıkça sıkıntıları çıkyor, aslında tum sorunları turbodan dolayı oluşmuş ,tabı turboyuda sorunlar öldürmüş,butun servisler dizel araçların klasik sorunları dedi yanısıra motor ytk sardı ,bize bu dizel diye diye aldıgımız araç 6,500masraf çıkardı ha satalım diye diye :D halen kullanıyor tavsiyem BENZİNLİtavsiyem dizelle benzinli fiyatları aynı benzinliyi tercıh edın ve sorunsuz kullanın derim. tavsiyeydi sadece:D
Şuanda common rail sistemi olupta turbosuz bir dizel düşünemiyorum, sanırım yokturda, 75 hp ve 90 hp modellerin ikisinde de turbo mevcut. Aracın bakımı düzenli yapıldığı sürece vede uygun yakıt kullanımıyla multijet motorda yüksek km yapılmış olsa dahi problem çıkacağını sanmıyorum ama bu common rail dizeller özellijle yakıt konusunda çok hassas bu yüzden bu konuda titiz davranmalı.
Herhangi bir uyarı ya da düzeltme durumunda "siz de üyesiniz bizim gibi" tavrı ve karşısında da herhangi bir mesaj nedeniyle "siz bizler gibi değilsiniz, moderatörsünüz" tavrı... Nedir bu? Biri açıklayabilir mi lütfen?
Bu provakasyon tuzağına düşebildiğinize inanmak istemiyorum!
Bu moderatörlük çok mu önemli bir şey? Nedir yani? Adımın altına superman yazınca, öyle mi oluyorum? Sanal bir ortamda, sanal yöneticileriz -ki biraz olsun paylaşım yaptığımız ortamda bir düzen olsun! "Diktatör"müşüz gibi bir tavır takınıyorsunuz daima. Buyurun. Ben meraklısı değilim ve önemsemiyorum sizin kadar arkadaşlar... Siz olun -ben şu anda her neysem!
Bu güne kadar, şu birlikteliğimize karşı olan inancım -inatla- devam ediyordu! Artık yok!!!
Evet ben art niyetliyim, niyetim de bu siteyi yıkmak... Nerden anladın.:agri:Bunun için rakip markaların siteleri (Renault, Peugeot vb) tarafından özel olarak eğitilip bu siteye ajan olarak sokuldum...:poster_s: Hoş sizin gibi moderatörler varken buna da gerek yok ya o da ayrı bir mesele.... :)
Sadece senin ettiğin laflar değil ki benim yönetimi suçlamam. Bu konuya yazan ne kadar moderatör varsa hepsinin yaptığı yanlışlıkları tek tek dile getirdim. Üstelik sen yönetici değilmisin bu sitede, hem yönetici olacaksın hem de senin ettiğin laflar yönetimi bağlamıycakmış... Tam yol tornistan...
İnternet ortamında yazılanların ne anlamda ve hangi tavırlarla yazıldığı belli olmuyor çoğu kez yanlış anlamalara ve anlaşılmalara sebebiyet veriyor burada bunun bilincinde olup bazı şeyleri absorbe etmeliyiz guzel bir aileyiz, moderatorler gercekten uyelerden pek farklı değiller burada yani o yonetici atarım silerim cizerim havası yok, haklarını yemeyelim, Bora kardeşimizin forumlara ve uyelere çok yararlı birisi olduğu hepimiz tarafından biliniyor onun kalması tarafındayım asabiyetle soylenmiş gidene kal denmez gibi ifade kullanan arkadaşımında uzuldugunu onceki yazılarından yapılan analizle anlayabilirim. Benimde hatam var cok kısa cumleler yerine rahat bir sehirici kullanımla istanbul trafiginde nasıl yaptınız bizede anlatır mısınız diyebilirdim.
Tartışma yokken ortaya yeni bir boyut tartışma getirdiniz bravo diyorum size...
Bence oruçta bir kapak yapmış :) Bir tane teşkkür butonu var ,10 tane olsaydı onunuda kullanırdım :)
O zaman sana da sormalıyım Femoli
benim niyetim nedir-rengim nedir?
Bence artık uzamasın. Niyeti tartışmak hır çıkartmak düzen huzur bozmak isteyen arkadaşlar lütfen bu siteye bir daha girmesinler. Teşekkür ediyorum.